176876

-
Most mindjátok meg.
A lányok elvették a boxomat és azt mondták, csak akkor adják vissza, ha előbb teljesítem a kívánságaikat. Nem volt választásom, szeretem a boxomat...

-
linkaska #2813 Hali!Van egy kis problémám.Nem tudok választani.Tudnátok segiteni?Akarok venni xbox 360-at de nemtudom mire kössem rá.A választások:CRT TV s-videó bemenettel 63cm-s vagy 72-es - CRT monitor 21 vagy 24 colos max felbontás 2048*1536 - 17 LCD monitor max felbontás 1280*1024 szerintetek milyikre érdemes rákötni??? -
Agreal #2812 olvasgattam az xbox365.hu-t és ott olvasgattam olyasmi problémákról hogy túlmelegedés meg fagyás
nos az én gépem 2006 februári gyártású de még egyszer sem fagyott le pedig nyúzom ezerrel meg a srác állítása szerint nála sem volt semmi baj
halottam hogy tudnak csinálni egyesek hűtés modot(nagyobb voltra rakják a ventit hogy jobban hűtsön) de láttam van intercooler is
ha eddig semmi baja nem volt a gépnek érdemes ezzel foglakozni?
mert nézegetem működés közben és agép egyáltalán nem tűnik annyira melegnek csak a hátsó fertályon melegszik de szerintem csak azért mert ott fújja ki ameleg levegőt a gép 75-80% egyáltalán nem meleg
és hogy néz ki és hol van a garanciát mutató matrica?mert ha jól emlékszema gyerek azt mondta hogy agép amerikából lett rendelve az eredeti konnektora is ameikai stílusú 3ágas a srác csinált hozzá egy kábelt(csak annit hogy a tápdugasz aljából ami műanyag kivágott egy kis részt hogy belemnjen a tápba)
ezért aggódok a elegedés miatt mert szerintema gépre semmi gari nincs és ha elromlik mehet a kukába(bár ő úgy hirdette hogy van még rá 4 hónap) -
lazsi #2811 DVDinfo nevű programmal lehet állítani a bitsettinget. privi ment -
Ez általában a dvd iró fwjében van. Keress hozzá egy olyan fw-t amiben be lehet állitani a bitsettingnél hogy DVD+R DL az DVD-ROM legyen, bár ha jól tudom akkor ez az alapértelmezett DL lemez esetén. Milyen lemezre irsz. Csak márkás lemezzel szabad foglalkozni Verbatim és Ricoh talán. -
JcGross #2809 Nekem már elegem van a tv-k ből. Inkább azt szeretném tudni, hogy hol lehet miskolcon vagy egy hozzá közeli helyen flasheltetni a boxot. E-mailben is válaszolhattok. Címem: [email protected] -
Denniske #2808 Pluszos lemezre írtam, de a clone cdn belul nem talaltam ilyen opciot, h bitsetting. Hol van ez? Mi ez? Hogy állítsam be?
A release korrekt volt, ezen a listán is rajta van és a DL DVD is pluszos volt. Az mindegy, hogy ki gyártotta az irható DVDt? Valahol olvastam, hogy ez is egy befolyásoló tényező.
Tehát akkor érdemes vagyok venni egy pio írót? Mennyibe kerül ez? Hol találhatnék olyan embert, aki megment a macerátol és ellenszolgáltatásért cserébe ír nekem pár játékot? Utóbbi kérdésre CSAK privátban válaszoljatok légyszives!
Köszi és bocsi, hogy ennyit kérdezek... tegnap még azt se tudtam, h van kulonbseg az xbox és az xbox360 között, ma meg már próbálom használni. -
lazsi #2807 Nos elösször is nem biztos h a notid írójával tudsz backupokat írni. Sokan azt mondják, hogy pio író a biztos. Nos nekem mennek a nec 3520A-val írt backupok szal próba cseresznye.
Aztán csak plusszos lemezre írj mert a minuszosnak nem lehet állítani a bitsettingjét, és a bitsettinget állítsd DVD-ROM-ra.
Clonecdvel a kisebbik filet nyisd meg amibe a layerbreak bennevan.
Azonkívül normális rilízt írjál, én is elbasztam 2 lemezt me szar rilízeket próbáltam kiírni. Itt van egy lista, ezeket lehet szedni nyugott szívvel:
http://pspsaves.info/inf/index.php?page=scene
Jah és javaslom a prepatched rilízeket! Eggyel kevesebb hibalehetőség...
Remélem segítettem.
Amúgy bejelentette MS h hivatalosan nov 3.-tól forgalmazzák a boxot nálunk, szal hamarosan lessz magyar szervíz és ha olyan boltba vettétek boxot mint én ahol csak 3 hónapot vállalnak rá, akkor be lehet vinni microsoft szervízbe és érvényesíteni az 1 év jótállást, feltéve ha a matrica ép :D -
Denniske #2806 Sziasztok!
Ma vettem egy x-box 360at. Gondoltam letöltök hozzá játékot és kiírom dual-layeres lemezre a notebookom _nec dvd+-rw meghajtójával, de a clonecd másodszorra is hibát jelez 100%-nál, tehát amint elkészülne a lemez. Természetesen a konzol se fogadja be. Mi lehet a baj? Help!
-
hatalmasberi #2805 Thx, megpróbálom. -
nézd meg automatikusan kérdezi-e le az ip-t -
Csakis CloneCD-t -
hatalmasberi #2802 Hi milyen progit használjak x360 lemezek írására?
nero, alcohol, nem vált be. Ricoh lemezeim vannak.
gépem : x360core Hitachi drive van benne.
THX! -
Agreal #2801 meg bizony 
átírta a net jelszavát meg a felhasználónevét vmi baromságra
nem tom miért csinálta de véletlenül én is felmentema gépével vírusírtó nélkül az astalavista-ra:) a(az egy jó nagy crackoldal tele finom kis vírusokkal
)
más:
bf2-vel senki nem szokott játszani?mert én már elég sokat toltam és végignéztem kikkel találkoztam eddig és senki nem volt magyar:(
vagy csak a régiónevet nem állítjátok át Hungary-re?
támogatom én is turhó 5letét hogy csináljunk egy gamertaglistát hogy könnyen megtaláljuk egymást:) -
Egyszerű, ellenőrizd a box hálózati beállításait, mert lehet, hogy az a buzi pótapád azt is megbabrálta...
-
Agreal #2799 lenne egy kis problémám remélem tudtok segíteni
tegnap óta nem tudok csatlakozni a Live-hoz
nem tudom mi történt csak azt hogy amíg én lementem haverokkal dumálni közben otthon hagytam a boxot tölteni
na most gondolom a buzi pótapám hozzányúlt a géphez mert hazjöttem és ki volt kapcsolva mert átdugta anetet a számítógépbe hogy tudjon netezni
ma reggel meg amikor csatlakozni akarok a live-hoz kidobja a hibaüzit hogy a profillal nem leht csatlakozni lehet hogy rossz a hálózat vagy vmi
ok mondom akkor hálózat tesztelése
és a hálózat tesztnél az ip címnél kiakad és faild
ez miért? -
szabzol #2798 Lehet (még egyenlőre) -
Sziasztok,akkor én is kérdeznék 1 indiszkrétet:és átalakított X360-al lehet Live-on nyomulni? -
hatalmasberi #2796 Igen lehet
-
szevasztok arcok!! egy gyors kveszcsön: vinyó nélkül csak memókártyával lehet live-ozni?? -
Olcsi2 #2794 Ha jo szobat kapsz el es kerulod a spanyolokat, olaszokat, ferdeszemueket, akkor lehet akadas nelkul franko partikat nyomni. En eleg sokat jatszottam vele online (a sok achievement miatt.. ;) es kabe 20%-ban kaptam csak el akados koroket. -
lazsi #2793 Úgynézki kibaszott joyom meghalt. Nagyon ideges vok. VÉgre megírtam első működő backupját, elkezdtem vele játszani aztán fél órára rá a joy kinyiffant. Elösször azt hittem az aksik merültek ki ezért kicseréltem őket, de se kép se hang, aztán az előzőleg bennelévő aksikról kiderült h még fégil vannak, szal valszeg megdöglött... Holnap viszem valszeg gariztatni. REmélem egész gépet nem kell visszavinnem a gari miatt... :( -
szabzol #2792 Mint az állat. Múltkor próbáltam, akadozik mint a Farcry geeforce3-on (saját tapasztalat:) -
turho #2791 Prey online tapasztalata van valakinek? Tényleg xar vele játszani? -
Thx. Válaszoltam :) -
turho #2789 Megírtam -
Mármint a játékot :) -
Nem találok sehol :( Megírhatnád hol találtad :) -
Mikor letöltöttem utána mondták nekem is hogy nem ezt kellett volna. Most már inkább megcsinálom ha tudom. :) -
turho #2785 Én olyat "találtam" ami kész volt... -
Még jó hogy ennyi xbox-os fórum van :D Már csak a Halo2-höz kell találnom file-t. -
turho #2783 A betával amit nekem is linkeltek amott :), azzal nem is műxött semmi módon. De akkor innentől okés. -
Ja a magyar verzióval most nekem is jó lett! -
turho #2781 Valamit variáltam :D de hogy hogy nem emlékszem, talán google, és net framework 2 keresés. És magyar supportoldalról letöltés. Ez rákérdezett, zúzza-e le a 2.0 betát. Mondtam néki hogy ja, feltelepült, és azóta meg van ss merger működésem :) -
Köszi már közben utánanéztem a témának. Nekem is a .NET Framework-el szarakodik az SSmerger. Neked hogy lett jó? -
turho #2779 Nem mind kompatibilis, csak eredeti játékokkal lehet játszani, és alapfeltétel a premium pack, vagy a core-hoz egy vinyó. -
Valaki segítene hogy kell régi x-es játékokat lejátszani? -
turho #2777 Khm...nem én keresem :) -
Ha megnézed a MM vagy az Elektroworld honlapját, gyorsabban meg lehet tudni, hogy melyik hol van:D
MM: Debrecen
Miskolc
Pécs
Szeged
Székesfehérvár
Szolnok
Szombathely
Budapest/Budaörs:
Budaörs
Árkád
Megapark
Pólus