176864

-
Bazijoe 2 #2842 Tök igazad van.
Sajnos hamar rá fog jönni erre a Microsoft is és majd jól beintenek a Magyar feliratos játékoknak,és ezzel,mi is szívunk akik eredeti játékokat vesznek.
Köszi srácok,Csak így tovább.
Ez a fórum (is)csak a Warez-ról szól,és nem a játékélményekről.
-
Maximalis tisztelet.

Kernem is X360 FAQ-om levetelet a headerbol, nektek ugysincs ra szuksegetek. -
Olcsi2 #2840 Meghalt a topik. Innentol mar csak arrol fogunk beszelni, hogy melyik birka eppen miert nem tudja kiirni az innen-onnan osszelopott cuccait. Ugyanakkor par eredetivel mindenki f@szan tudna nyomni az eppen kialakuloban levo hasznaltpiacon. Aminek apropo ezzel gondolom szinten lassan fuccs lesz.
Te hatalmas, azt a sok idot, amit eddig elb@sztal dvd irogatassal akar jatekkal is tolthetted volna. x365.hu-n 5ert mar vehetsz Kameo-t meg NFS-t, 6ert meg CoD-ot.
<nem kell flame-lni, csak kozbeszurtam a megjegyzest, lehet kommentar nelkul folytatni az iso-zast meg clonecd-zest>
R.I.P. -
lazsi #2839 A gond az, hogy amikor copizod a lemezeket akkor a progik csak a játék filejait nyerik ki olbasás közben a lemezről az SS-t nem, és ezért a másolt lemezen nem lessz rajta az SS és emiatt nem olvassa a box. MEgoldási lehetőségek:
1. DVDinfo progival nyerd ki a lemezből az SS-t, kurvabonyolult, nem javasolt
2. tölsél le a játékhoz megfelelelő SS-t
Szóval ha van SS fileod akkor azt SSmerger 1.6al tedd bele a lemezről gyártott isódba és így írd ki. Így mennie kell! Kivéve ha rossz SS filet szedtél le netről. -
hatalmasberi #2838 Lemásoltam fel is ismeri h game lemez van benne s rám1ek hogy play game és akkor megint ez a szöveg koszos a lemez.
-
hatalmasberi #2837 ricoh, lemezt másoltam meg tdkt meg verbatimot, -
hatalmasberi #2836 ricoh, lemezt másoltam meg tdkt meg verbatimot, -
először is rakd fel a clonecdt és azzal csináld. Majd utána kitaláljuk mit lehet még tenni. Nero kurvára nem jó hozzá ez az egy az biztos. -
És egyáltalán miről másoltad? :o -
hatalmasberi #2833 Nem van 1 pár gámám ezek tdk, verbatim, rioch lemezesek.ezek müködnek elsőre el is kapja mind1iket.
Ezeket lekopizom, és amit lekopiztam 1 az 1ben az nem m1.
Megpróbáltam pio, lg, slimtype írókkal másolni fuji, rioch, verbatim lemezekre.
2,4x volt a sebesség az írás minden esetben sikeres volt, de nem olvassa. Van 1 másik x360 a haveromnak s nála ezek a lemezek mennek ami nálam nem.
Nem hiszem h felmelegedett volna az olvasó fej mert nem ment a gép elötte.
thx -
Kicsit pontosítsunk.
Minden diskre eleve ezt írja ki, vagy előbb játszol valamivel és amikor új disket akarsz berakni, akkor kezd el rosszalkodni?
Mert ha az utóbbi eset van, akkor valószínűleg túlmelegszik a dvd olvasó... -
Mindkettőn szép, a CRT mivel nagyobb, én azt ajánlom.Intercoolert felejtsd el, parasztvakítás, csak a Microsoft VGA kábelhez jár átalakító, noname-ekhez venni kell külön. -
linkaska #2830 Hali!Min van szebb kép egy CRT monitoron ami 21 colos és birja a 2048*1536-os felbontást vagy egy 17 colos LCD ami 1280-1024-et bir és 8ms-os?Érdemes venni az xbox 360-re Intercool-ert?6.200ft.A VGA HDAV kábel doboza tartalmazza az anya-anya átalakitót a monitorhoz? -
hatalmasberi #2829 ok akkor hogyan is?
van 1 pár lemezem másoljam fel a vinyóra képként?
majd pörköljem ki clone dc-vel?
ha az alcohollal másolom fel a képet az jó?
thx -
JcGross #2828 Helósztok! Szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki miskolcon vagy egy hozzá hözeli városban olyan embert aki flasheltetné a boxot. E-mailban is válaszolhattok. Címem:[email protected]. segítségeteket előre is köszönöm. -
lazsi #2827 A backupokat csak clone CDvel szabad írni! Neroval meg alcohollal semmiképp! -
hatalmasberi #2826 nem ism a clone cdt.
De azért kössz. -
clone cd-vel írd, lentebb is írva van #2807 -
hatalmasberi #2824 2,4x Ricoh fuji verbatim. és lemez másolása 1 az 1ben
-
Hányszorosan írtad és mit? -
hatalmasberi #2822 core x360om van, hitachi drive van benne. -
hatalmasberi #2821 Sziasztok!
A következő lenne a problémám, folyamatosan azt írja ki a gépem, hogy koszos a lemez
pedíg 1 karc sincs rajta
Ezt írja: " unrecognized disc"
This Disc unreadable
1: clean the disc with a soft cloth
2: restart the console
Na ezt értem is meg is tettem de hiába.
Pedíg olyan RICOH lemezt másoltam amít vitt.
Megpróbáltam 3 különböző íróval pio, lg, slimtype, 3 különböző lemezzel fuji, verbatim, ricoh, elpazaroltam 6 dvd dlt és nem m1.
Nero 7el másoltam meg alcohol 120al.
pls help!
-
Agreal #2820 nem tom nekem eddig az összes játékot lejátsza it egy eredeti pal-os fight night round3 az is simán megy meg a burnout battlefield2 -
Abban hogy kb 70-80%-ban csak az NTSC-s játékokat játsza le. -
Agreal #2818 és hogyha az enyém ntsc-s az miben nyilvánul meg hátrányként? -
Agreal #2817 és az ntsc és pal gépek között mi a különbség? -
Ha amierikai géped az nem a legjobb, mivel az amcsi játékok NTSC-sek, az itteniek meg PAL-osok. Szerintem ha van is rá gari visszaküldeni amerikába szintén nem a legjobb, én inkább tekintenék úgy a gépre hogy már nem garos.
A gyári hűtés egyetlen hibája hogy a 12V-os ventillátorok csak 4-5V-ot kapnak és így nem pörög annyira mint lehetne. Ezt lehet kis bütyköléssel megcsinálni, egy fordulatszámszabályzó kell rá meg két vezetéket kell az alaplapra forrasztani. Van egy srác aki meg tudja csinálni nagyon olcsón, ha kell elküldöm a címét. A külsőleg felszerelhető 3 ventis hűtésről nem sok jót hallottam eddig, szerintem az nem éri meg.
A matrica ami ha megsérül elveszik a garancia az előlap alatt taláható, meg tudod nézni könnyen, csak le kell pattintani. -
Hát én mindenképp a 21-es crt-re kötném ha jó monitor. Ha nem akkor meg a tft-re. Az s-video csatlakozást felejtsd el... -
Most mindjátok meg.
A lányok elvették a boxomat és azt mondták, csak akkor adják vissza, ha előbb teljesítem a kívánságaikat. Nem volt választásom, szeretem a boxomat...

-
linkaska #2813 Hali!Van egy kis problémám.Nem tudok választani.Tudnátok segiteni?Akarok venni xbox 360-at de nemtudom mire kössem rá.A választások:CRT TV s-videó bemenettel 63cm-s vagy 72-es - CRT monitor 21 vagy 24 colos max felbontás 2048*1536 - 17 LCD monitor max felbontás 1280*1024 szerintetek milyikre érdemes rákötni??? -
Agreal #2812 olvasgattam az xbox365.hu-t és ott olvasgattam olyasmi problémákról hogy túlmelegedés meg fagyás
nos az én gépem 2006 februári gyártású de még egyszer sem fagyott le pedig nyúzom ezerrel meg a srác állítása szerint nála sem volt semmi baj
halottam hogy tudnak csinálni egyesek hűtés modot(nagyobb voltra rakják a ventit hogy jobban hűtsön) de láttam van intercooler is
ha eddig semmi baja nem volt a gépnek érdemes ezzel foglakozni?
mert nézegetem működés közben és agép egyáltalán nem tűnik annyira melegnek csak a hátsó fertályon melegszik de szerintem csak azért mert ott fújja ki ameleg levegőt a gép 75-80% egyáltalán nem meleg
és hogy néz ki és hol van a garanciát mutató matrica?mert ha jól emlékszema gyerek azt mondta hogy agép amerikából lett rendelve az eredeti konnektora is ameikai stílusú 3ágas a srác csinált hozzá egy kábelt(csak annit hogy a tápdugasz aljából ami műanyag kivágott egy kis részt hogy belemnjen a tápba)
ezért aggódok a elegedés miatt mert szerintema gépre semmi gari nincs és ha elromlik mehet a kukába(bár ő úgy hirdette hogy van még rá 4 hónap) -
lazsi #2811 DVDinfo nevű programmal lehet állítani a bitsettinget. privi ment -
Ez általában a dvd iró fwjében van. Keress hozzá egy olyan fw-t amiben be lehet állitani a bitsettingnél hogy DVD+R DL az DVD-ROM legyen, bár ha jól tudom akkor ez az alapértelmezett DL lemez esetén. Milyen lemezre irsz. Csak márkás lemezzel szabad foglalkozni Verbatim és Ricoh talán. -
JcGross #2809 Nekem már elegem van a tv-k ből. Inkább azt szeretném tudni, hogy hol lehet miskolcon vagy egy hozzá közeli helyen flasheltetni a boxot. E-mailben is válaszolhattok. Címem: [email protected] -
Denniske #2808 Pluszos lemezre írtam, de a clone cdn belul nem talaltam ilyen opciot, h bitsetting. Hol van ez? Mi ez? Hogy állítsam be?
A release korrekt volt, ezen a listán is rajta van és a DL DVD is pluszos volt. Az mindegy, hogy ki gyártotta az irható DVDt? Valahol olvastam, hogy ez is egy befolyásoló tényező.
Tehát akkor érdemes vagyok venni egy pio írót? Mennyibe kerül ez? Hol találhatnék olyan embert, aki megment a macerátol és ellenszolgáltatásért cserébe ír nekem pár játékot? Utóbbi kérdésre CSAK privátban válaszoljatok légyszives!
Köszi és bocsi, hogy ennyit kérdezek... tegnap még azt se tudtam, h van kulonbseg az xbox és az xbox360 között, ma meg már próbálom használni. -
lazsi #2807 Nos elösször is nem biztos h a notid írójával tudsz backupokat írni. Sokan azt mondják, hogy pio író a biztos. Nos nekem mennek a nec 3520A-val írt backupok szal próba cseresznye.
Aztán csak plusszos lemezre írj mert a minuszosnak nem lehet állítani a bitsettingjét, és a bitsettinget állítsd DVD-ROM-ra.
Clonecdvel a kisebbik filet nyisd meg amibe a layerbreak bennevan.
Azonkívül normális rilízt írjál, én is elbasztam 2 lemezt me szar rilízeket próbáltam kiírni. Itt van egy lista, ezeket lehet szedni nyugott szívvel:
http://pspsaves.info/inf/index.php?page=scene
Jah és javaslom a prepatched rilízeket! Eggyel kevesebb hibalehetőség...
Remélem segítettem.
Amúgy bejelentette MS h hivatalosan nov 3.-tól forgalmazzák a boxot nálunk, szal hamarosan lessz magyar szervíz és ha olyan boltba vettétek boxot mint én ahol csak 3 hónapot vállalnak rá, akkor be lehet vinni microsoft szervízbe és érvényesíteni az 1 év jótállást, feltéve ha a matrica ép :D -
Denniske #2806 Sziasztok!
Ma vettem egy x-box 360at. Gondoltam letöltök hozzá játékot és kiírom dual-layeres lemezre a notebookom _nec dvd+-rw meghajtójával, de a clonecd másodszorra is hibát jelez 100%-nál, tehát amint elkészülne a lemez. Természetesen a konzol se fogadja be. Mi lehet a baj? Help!
-
hatalmasberi #2805 Thx, megpróbálom. -
nézd meg automatikusan kérdezi-e le az ip-t -
Csakis CloneCD-t