176864
banner
  • KILLER2
    Én még nem láttam olyan oldalt ahonnan X360 játékokat lehetett volna letölteni. Torrenten biztos találsz, ha nem is sokat, de találsz és ha jó a gém akkor sokan szedik le és gyors is.
  • öregharcsa
    az egyik legjobb!!!
  • Szeszmester
    Nem szűnt meg, sőt.
    http://www.gamer365.hu/
  • KILLER2
    Hát pedig a torrent a legjobb erre.
  • Agreal
    légyszi küldjön nekem privibe vki egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni játékokat és frissítik is mert én nem találok
    de ha lehet ne torrent legyen
  • Agreal
    most látom sajna megszűnt az xbox365
    nagyon sajnáéom szerintem a legjobb xbox360-al foglalkozó oldal volt a fórumokból is sokat lehetett tanulni volt gamertag topic stb
    erre előállnak vmi szar multiplatformos vacakkal ps?pc?minek? annyi ilyen oldal van de xbox-osból nagyon kevés sé sajna eggyel megint kevesebb
  • narumon
    Majd gondolom új sw-rel előbb-utóbb orvosolják.
  • narumon
    "de a mozgásérzékelős joyával olyan hangulata lesz egy fpsnek, vagy sportproginak, hogy azt nehezen lesz érezhető a másik kettőnél. "

Erről nekem (és több teszternek) az a véleménye hogy inkább idétlen mint jó hangulatú...
  • narumon
    "De ha így folytatja a micro akkor Ps3 lesz a nextgenem vásárlásából."

Kérdés az mennyire lesz seria hiba mentes? PS2 anno egyfolytában özönlött haver szervizébe, mert vagy a DVD olvasó vagy a ventillátor néhány hónap után megnyekkent.
  • narumon
    "Sector512 gépét leszámítva"

Úgy látszik én is mázlis vagyok, két gép ment egész nyáron klima nélküli lakásban, hiba nélkül, sőt maga a készülék sem volt meleg.
  • KILLER2
    Bocs hogy kérdezem, de a 360 20 GBs HDD-járól lehet futtatni teljes játékokat? Ja és össze lehet kapcsolni PCvel? (crosslink kábellel mit a sima XBOXot)
  • The Rock
    Annyira várom a Fifa 07et hogy nem bírok aludni
  • linkaska #3190
    Nincs valakinek miskolcon xbox 360-ja?Kikéne próbálnom néhány irott játékot hogy a game szar vagy a gép lett rosszul megcsinálva.
  • pistiboaz
    Ja és kiírtam egy pár gamertagot az xbox365.hu fórumáról de azt írja,hogy ilyen gamertag nem létezik.

frxsector:neked is akartam üzenetet küldeni de te sem 'léteztél'
  • pistiboaz
    hello srácok!
    új vagyok itt a fórumon,az lenne a kérésem azokhoz a 360 tulajokhoz akik fent vannak a LIVE-on,hogy írják ki a GAMERTAG-üket,vegyenek fel a friends listbe vagy private chat vagy bármi csak tudjak magyarokkal játszani végre.idáig egyetlen magyart ismerek a LIVE-on aki ráadásul a haverom.előre is köszi mindenkinek aki jelentkezik!
    gamertagom:STEVEBODI
    HajráMagyarok!!!
  • sector512
    Nem is. A Prince of Persia első része is teljesen élethű volt akkor :D
  • sector512
    Nincs semmi bajom az xbox grafikájával, de azért még messze van az élethűtől. Majd ha olyanok lesznek a játékok mint mondjuk a Final Fantasy film, akkor mondhatják hogy élethű. Félreértés ne essék nem a gépet akarom szídni, csak már az első Mortal Kombat digitalizált karakterei óta ezt mondják mindíg :)
  • Ma2ska
    Ja, már psx nél is ezt mondták. Amugy egyre élethübb, csak össze kell hasonlitani az előző gennel.
  • tejföl
    "élethű grafika" nem kéne bele :) " Ezt melyik hozzászólásból olvastad ki?
  • tejföl
    Mi bajod az X360 grafikájával?
  • james69holden
    fölösleges arra külön faq

warezosok erre: http://xbox360.blogol.hu/

minden le van írva
  • Agreal
    azért kár hogy kivették a FAQ-t nagyon jól volt megcsinálva:(

és ez sok warez tényleg kezdi elönteni atopicot kéne egy warez FAQ-t csinálnia vkinek aki ért hozzé és ott leírni mindent(meghajtó flash/játékok kiírása stb) és akkor megszűnne a warez:)
  • pirosBoci
    de a tört játékkal nem kell semmit sem csinálni?(flashelés után)
  • sector512
    Csak ez az "élethű grafika" nem kéne bele :) Minden új konzolnál ezt mondják :D
  • turho
    MP3-ban tekerni tényleg nem lehet, sem ugrálni, ez tényleg fapados bénaság az MS részéről.
  • pirosBoci
    Microsoft XBOX 360 Premium Pack:
    3. generációs játékkonzol.

Processzor:PowerPC alapú "Xenon" 3.2 GHz 1 MB L2
    Grafika:ATI R500 "Xenos" 500 Mhz
    Memória:512 MB 700 MHz GDDR-3
    Hang:48 khz 16-bit
    3 db USB 2.0 csatlakozó
    4 kontroller csatlakoztatható (wired & wireless)
    Az XBOX360 játékait 16:9 képarányban, 720p és 1080i felbontásban is élvezhetik megfelelő HD megjelenítőkkel.
    Mp3 és WMA file-ok lejátszása, JPEG képek megjelenítése.
    Fizikai paraméterek: 3.5 kg, 309 mm x 83 mm x 258 mm
    A konzol támogja a "hagyományos" USB-s billentyűzeteket, egereket, botkormányokat is!

A csomag tartalma:
    - 1 db Microsoft Xbox360 20 GB merevlemez
    - 1 db Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
    - 1 db Microsoft Xbox360 fejhallgató
    - 1 db Microsoft Xbox360 előlap
    - 1 db Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel

Kiegészítők:

20 GB HARD DRIVE:
    Háttértároló eszköz, a konzolhoz kapcsolva menthetünk rá játékállásokat, profilokat, játék demokat, tárolhatunk rajta zenét (mp3, wma), képeket (JPEG) video file-okat.

Component HD AV kábel:
    Az eszközzel HD TV-hez köthetjük a konzolt. 16:9 arányú képmegjelenítés (720p és 1080i felbontás), élethű grafika, nagyobb játékélmény.

Vezetékes kontroller:
    Az alapgéphez csatlakoztatva, a játékok irányítására szolgál. Használható XBOX360 játékok,
    DVD filmek, illetve zene CD-k és mp3-ak lejátszásához, Microsoft Windows Media Center kezelőgombokkal.
  • sector512
    Minden USB-s billentyűzet működőképes 360-on, nem hinném hogy dísznek rakta oda :)
  • KILLER2
    Nem tetszik a billentyűzet. Amúgy szerintetek működöképes a billentyűzet meg maga a szerkezet is?
  • pirosBoci
    NA EZ JO
  • pirosBoci
    a warez dolgok tiltottak?
  • KILLER2
    Szerintem a 360 jó kis szerkezet, már várom, hogy nekem is elgyen egy. A Nintendo Wii irányítója tényleg nagyon jó és a grafika sem rosz, mivel a GameCubenél nem lehet gyengébb és azért az se semmi már. Én Wii vagy 360 közül azért választottam inkább a 360at, mert szeretem ha egy játéknak nem csak a hangulata és a története jó hanem a grafikája is. Én őszintén remélem, hogy a Microsoft a 360al jól odabasz a Sonynak, bár lehet, hogy a Nintendo fog a legjobban teljesíteni. Meg lehet nézni pl a DS-t is azzal is milyen sikereket értek el aztán még jött belőle a Lite. Én Wiit is azért fogok venni, mert ilyen irányítás utánozhatatlan grafikát ad. A Sony nak szeritnem nincs elég új ötlete. A PSnek ez lesz már a 3. verziója és a grafikán kívül semmin nem újítottak. Igaz a Microsoft sem erőltette meg magát, de ott legalább több újítás sé lehetőség van. Xboxhoz van ugye a Live! DVD távirányító hűtő, mág matrica is, a 360nál pedig a burkolatot is simán eleht cserélni. PSnél meg van 2 irányító meg 2 memóriakártya és ennyi. Bár PS2vel is lehet asszem neten jétszani, de amint hallottam az macerás.
  • sector512
    Hát eléggé csicska megoldás...
  • Muad Dib
    Próbáltam... Sajna nem megy.
    Egyébként röhejes nem???
  • Seth
    és ha nyomva tartod a köv számra ugrás gombját?, mp3 lejátszók többségénél így van
  • Muad Dib
    Üdv!

Azért nem kell megijedni, ezen a pitiáner hűtési gondon kívül a 360 egy szuper masina. Aki gondolkodik rajta, hogy vegyen, annak csak azt tudom mondani, hogy IGEN!
    Annyi, hogy utána figyelni kell, ha fagyizik a masina, hűtésmoddot kell csináltatni.
    De már most látszik, hogy brutál erős gép, 1 év múlva olyan játékok fognak kijönni, hogy állunk leesik és már most is vannak nagyon jók. Tegnap fejeztem be a Ghost Recon-t. Iszonyatosan élvezetes játék volt számomra.
    Jó a kezelői felület, kényelmesek a kontrol padok, stb.
    Amin csodálkoztam, hogy a kontrollerek aksiját 1 hónap után kellett a töltőkészletre tenni, pedig szinte minden nap használtuk a gépet és szerintem a padok vibrálása elég erős, szóval csoda, hogy ilyen szép ideig bírják az aksik is.
    Amiben én nagyon csalódtam, hogy a zenelejátszóban az mp3 számokba nem lehet forwardolni, csak a következő számra lépni, vagy vissza az elejére. Vettem egy fullos távirányítót mert azt hittem csak a kontrol padokkal nem lehet, de a távval sem megy. Ez viszont iszonyat idegesítő!
  • linkaska #3167
    Nincs valakinek miskolcon xbox 360-ja?Kikéne próbálnom néhány irott játékot hogy a game szar vagy a gép lett rosszul megcsinálva.
  • turho
    Hát, valamennyire csak hallatszik azért. Illetve ha ismered a bekapcsolásnál lévő hangot, majd játszás után a lemezt kiveszed és megfigyeled, kdierül, mennyire szabályoz. Amúgy tényleg hangosak a meghajtók is, ez igaz, főleg a Hitachik. Ha tettek volna egy filcbetétet a dvd-tálca nyílásához, és ott lezárna rendesen behúzáskor, fele olyan halk lenne a dvd-rom.
  • Agreal
    az a baj hogy meg sem tudom nézni hogy felpörög-e mert a hangos dvd meghajtó elnyomja a ventik zaját.
  • adam first
    Látjátok ez a legnagyobb probléma a nextgeneknél(fleg vásárlásnál) a bizonytalanság!!!!Megvetted a gépet már viheted is javitatni a hibákat amit nem is te okoztál, hanem gyárilag kúrtak el midnen egyes darabnál.
  • turho
    Az a baj, hogy változtatják ezek a fordulatot, csak nem jól, és nem időben :)
    Az egyi széria néhány tagja nem pörög fel az isttennek sem, ha már több kettőnél akkor ad egy kis kakaót, de az néha kevés lehet. Hálisten a 360-asok zöme az felpörgeti rendesebben. De ilyen alap szabályzórendszert így elbarmolni.....Nameg a halott gépek zömében a szigetelő csomagolófólia rajta maradt a GPU-n és arra ment rá a borda. Persze hogy hővezetés a kanyarban sem volt :(
    De azért a halálozási ráta nem olyan magas, csak az ilyen fórumokon tűnik annak. Mondjuk jobb lenne ha nem lennének ilyen (alap) gondok egyáltalán.