176864
banner
  • Multikiller
    Sziasztok! Meg tudná valaki, mondani, hogy 16:10-es képarányú tft monitoron lenne-e torzulás ha rákötöm a boxot? A hdtvk 16:9-es képarányúak nem gond, hogy ez 10-es? Esetleg, ha van valakinek személyes tapasztalata, akkor elmondhatá, hogy milyen 16:10-es tftn játszani pcs játékokat amik támogatját illetve nem támogatják a wide módot, mert eddig csak 4:3-ason játszottam. Előre is köszi!
  • Muad Dib
    Csakis mod, az intercoolert felejtsd el.
    Intercooler: hangos, alig hűt jobban, kiáll a gépből egy randa púp, stb
    Hűtésmod: nagyon korrekt zaj/teljesítmény viszony, jobb hűtés mint intercooler esetében és csendesebb is.
    Nekem 8v-ra húzták ventimet, de valószínűnek tartom, hogy Turho mester a 7 voltjával beletrafált a legjobb beállításba...
  • turho
    Nálam állandó 7 Voltra belőttem a ventit, és elfogadható hanggal, stabil hőfokon van a gép.
  • Agreal
    hát lehet hogy az lesz mivel nincs gari a gépemen és olvastam hogy -16 fokot hűlt a kiáramló levegő a mod után a intercoolernél pedig közel sem javult ennyit a dolog és hangosabb is meg drágább

kösz az infót
  • turho
    Mint pákász D: és léghűtésekkel sokáig kísérletező egyed, a modot javaslom inkább. Persze ha nem ódzkodz tőle. Hiszen az emberek sokfélék, nem mindenki szereti ha beleforrasztanak a cuccába. :)
  • Agreal
    kösz
    mondjuk elég érdekes megoldás ez mert amit a box kifelé fúj ez meg vele elelntétesen úgyhogy érdekes

ha találok olcsón(max 4k) akkor beszerzek egyet ha nem akkor megbarátkozok amod gondolatával
  • turho
    Hangos, de hűt is esetenként 8-13 celsius-fokot. Én a privát 360-amat átforrasztotta inkább...
  • Agreal
    és esetleg tapasztalatot tudsz mondani róla hogy mennyire hatékony és ér egyáltalán vmit? kb hány fok mínusz érhető el általa?
    mert az én gépem még sosem fagyott és különösebben nem is vettem észre hogy nagyon melegedne de jobb a biztonság viszont a hűtémoddtól egy kicsit ódzkodom főleg azért mert az alaplapot forrsztgatják meg lusta vagyok szétszedni és elvinni
  • turho
    Így kéztől sajna nem...
  • Agreal
    tudsz eladó külön intercoolert?
  • Agreal
    én nem kaptam meg pls küldd el:)
  • turho
    4 hónapos Samsung meghajtós Premium pack lesz nálam eladó (2 nap és kiderül), flashelt. Nem ment semennyit szinte. Szétszedés minőségi módon, a cucc karcmentes, gyári doboz, stb, plusz igény szerint egy intercooler külső hűtő.
    Lenne-e érdeklődő, és az árak ismeretében mennyit ajánl?
  • Muad Dib
    Jahh!!

Olyat párat tudok én is köszi, abban nincs semmi kunszt.
  • pirosBoci
    na itt vagyok csak hétvégén nem voltam itthon ja és el küldtem mindenkinek (azt hiszem)
  • öregharcsa
    gondolom egy fizetős ftp oldal címét kaptad...ott meg így szokás...nem biztos hogy az ő bankszámlaszámát kaptad...(de ha igen akkor ügyes gyerek)
  • Muad Dib
    Ja igen!! Olyan oldal nem is érdekel, ahonnan nem lehet minimum 128kb/s-al tölteni, de jobb ha 256...
  • Agreal
    Én találtam egy egész jó fizetős(SMS) oldalt akit érdekel annak elküldöm a címet

egész új gamék is rajta vannak
  • Agreal
    hát bocit úgylátszik tényleg elütötte valami mert nem nagyon akar jönni az a privát:(
  • Szeszmester
    Boci, az az oldal fizetős FTP vagy mi?
    Ha nem FTP, küldd már L nekem is.
  • tejföl
    Igen, mindegyiket.
  • Dosia
    Üdv!
    Csak 1kérdés xbox360-at szeretnék venni,és nem szeretnék szarba nyulni szoval mindegyik xbox360-at +lehet flash-elni?
  • tejföl
    Warez hozzáférésem van ugyan, de csak két eredeti játékom van. Az egyik a GUN, a másik a COD2. A gép nincs modolva, nem is lesz. A COD2 multija jó, a társaság jó.
  • deep
    PGR3 és Oblivion eladó, ha még van valaki aki nem warezol:D
    8, ill 9 rongyért.
  • Max 36
    Boci!Akkor már én sem szeretnék kimaradni a kis csapatból,előre is köszi.
  • LuciMC
    Hali!
    Lécci Nekem is küld el privibe.
    Előre is köszike
  • Muad Dib
    Vagy bárki más is elküldhetné, ha esetleg Bocit azóta elütötte a villamos... :o)
  • Muad Dib
    Boci!

Küld már el nekem is légyszíves privátba. Kösz!
  • greco
    Gamertagot hogy lehet törölni?
  • KILLER2
    És akkor már nekem is jöhetne.
  • Zsoltika 007
    1 linket én is kérnék szépen ha lehet.
  • Agreal
    maga az xbox365 megszűnt ami csak xbox-al foglalkozott és lett belőle ez amultiplatformos fos:(
    ez azért nem ugyanaz
  • Agreal
    Nekem is elküldhetnéd megköszönném:)
    persze csak privátban hogy ne sértsük itt a fórumszabályzatot:)
  • pirosBoci
    elküddtem
  • Sir Quno Jedi
    Nem.
  • Multikiller
    Küldd már el nekem az oldal címét privátban! Köszi
  • pirosBoci
    ???? beirhatom ide?
  • CrucifX
    Papír vagy műanyagdobozban?
  • pirosBoci
    én tudok olyan oldalt ahonnan csak x-box 360 játékot lehet letölteni!!!!!
  • KILLER2
    Azt gondoltam.
  • tejföl
    Léteznek ilyen oldalak.