176864

-
Mateus007 #3338 most akkor hogy kell megirni a xbox játékokat, mert letöltöttem a dead risinget, kiirtam clonecdvel,de azt írja ki hogy koszos a lemez.de felismeri a játékot. -
zolee216 #3337 ahoz nem kell ss -
Mateus007 #3336 én nem nagyon értek a xbox 360 íráshoz. demi az a ss file. és honnan szedjem le?pl:dead rising x360 -
Dude64 #3335 Semmi baja. A led jelzések benne vannak a kézikönyvben. A váltogatásnál meg figyeld a kontrollert, mert valszeg már kezd lemerűlni. De akkor úgy is "szól" a kontroller. -
Attila 007 #3334 Nagyon szépen köszönöm a linket, megnéztem és frankó nagyon:) -
Agreal #3333 hívd fel őket és kérdezd meg
erre(is) találták ki a telefont -
Konzol Stúdióban vállalnak flashelést és ventillátoreerősítést? -
szabzol #3331 Clone cd-vel, Pio íróval Verbatim lemezre, lassan. -
Mateus007 #3330 de hülye vok. rooszul jelöltem ki. na mindegy. csak annyi hogy ha egyesítettem mivel írjam ki?
-
Mateus007 #3329 csá.letöltöttem xbox 360ra a dead risinget, de nem tom hogy írjam ki, mert 13,5gb,ez hogy fér rá dual discre? -
Valaki segítene beállítani a Live!ot? Kábelnetem van és ahoz nem tudom, hogy mi hogy van. Valaki tud segíteni? -
Error codes -
Derapo #3326 Valaki mondja már meg nekem a "ring of light" led jelzéseinek a jelentését. Mondjuk a 3 pirosat azt tudom mit jelent.
De ha állított helyzetben van a gép és a bal felső kvad világít az a normális.Ugye? De miért váltogatja a jobb oldalival? Ez nem valami hibaüzenet?
-
turho #3325 Hát igen, sok monitor fixkábeles...nem is mindig csak az olcsók. A gyári VGA kábelhez sincs ilyen átalakító.... -
Az enyém pont fix kábeles. -
szabzol #3323 De ha nem fix kábeles a monitorod, (LCD-nél ez valószinű) tehát a kábel kihúzható a moncsiból, akkor oda be tudod dugni a box-os kábelt. -
Kösz -
sajtókonferencia-live feed -
turho #3320 Állítólag MediaMarktokban szokott lenni, meg sztem pc-s számteches bótokban. Ez a neve: Gender Changer. Neked a lyuk-lyuk verzió kell, 2 tűs csatit összetoldani egymással. -
BAzz azt hittem először, hogy japánul írsz. Olyat honnan szerezzek? Amúgy kösz. -
turho #3318 Gender chamger, lyuk-lyuk subd-15 illesztőtag. Máshogy nem megy... -
A box és az LCD monitorom kimenete azonos. Mit csináljak? -
Fotó a problémámról:
A fehér végződés a monitoromé. A kék egy átalakító, csak az a baj, hogy ugyanolyan a vége mint az xbox (fekete) kábelének. Az xboxot csak a gépembe tudom bedugni. -
Derapo #3315 Jajj ezt nem értem:) Az egyik végit az xboxba,a másikat meg a monitorba:) Vagy a ......:)
-
Azt a kibaszott LCD monitoros kábelt hova a picsába dugjam? -
Köszi -
Derapo #3312 Ha netán többet használsz egyszerre akkor letudod fixálni,hogy melyik irányító hanydik legyen a négyből. -
Köszi. És miért vannak rajta a számok? -
Derapo #3310 A középső gombot amin a nagy xbox logo van folyamatosan nyomva tartod és a gép felajánlja,hogy turn off kontroller.Amúgy ha nem használod kikapcsol automatikusan. -
Tudom, hogy nagyon hüye kérdés, de a wirless controllert hogy kell kikapcsolni és mit lehet állítani rajta az Xel? Ma vettem és ezzel pont nem boldogulok. -
pirosBoci #3308 sztem egy xbox -
Ez mi? -
pirosBoci #3306 http://www.youtube.com/watch?v=gfCfl5BFaQw&mode=related&search= -
Igen tudom, de nem vagyok túlzottan otthon iylen táren és ezért félek belekezdeni nehogy valamit szétbasszak. Megaztán a gépemet sem lehet szétszedni a garancia miatt. -
Házilag is megy a módosítás, nagyon könnyen. Minden leírás és program megvan itt:
http://xbox360.blogol.hu -
Hol lehet flessletetni 360at? X-Medián úgylátom megszűnt. -
Olcsi2 #3302 A gamer365.hu-n 5ert arulja valaki... -
greco #3301 Akinek megvan a far cry ,az küldjön már nekem 1 privit! thx -
zolee216 #3300 lehet!! -
Másolt játékokkal is lehet Live!-ozni?