176864
banner
  • Mateus007
    most akkor hogy kell megirni a xbox játékokat, mert letöltöttem a dead risinget, kiirtam clonecdvel,de azt írja ki hogy koszos a lemez.de felismeri a játékot.
  • zolee216
    ahoz nem kell ss
  • Mateus007
    én nem nagyon értek a xbox 360 íráshoz. demi az a ss file. és honnan szedjem le?pl:dead rising x360
  • Dude64
    Semmi baja. A led jelzések benne vannak a kézikönyvben. A váltogatásnál meg figyeld a kontrollert, mert valszeg már kezd lemerűlni. De akkor úgy is "szól" a kontroller.
  • Attila 007
    Nagyon szépen köszönöm a linket, megnéztem és frankó nagyon:)
  • Agreal
    hívd fel őket és kérdezd meg
    erre(is) találták ki a telefont
  • KILLER2
    Konzol Stúdióban vállalnak flashelést és ventillátoreerősítést?
  • szabzol
    Clone cd-vel, Pio íróval Verbatim lemezre, lassan.
  • Mateus007
    de hülye vok. rooszul jelöltem ki. na mindegy. csak annyi hogy ha egyesítettem mivel írjam ki?
  • Mateus007
    csá.letöltöttem xbox 360ra a dead risinget, de nem tom hogy írjam ki, mert 13,5gb,ez hogy fér rá dual discre?
  • KILLER2
    Valaki segítene beállítani a Live!ot? Kábelnetem van és ahoz nem tudom, hogy mi hogy van. Valaki tud segíteni?
  • Seth
    Error codes
  • Derapo
    Valaki mondja már meg nekem a "ring of light" led jelzéseinek a jelentését. Mondjuk a 3 pirosat azt tudom mit jelent. De ha állított helyzetben van a gép és a bal felső kvad világít az a normális.Ugye? De miért váltogatja a jobb oldalival? Ez nem valami hibaüzenet?
  • turho
    Hát igen, sok monitor fixkábeles...nem is mindig csak az olcsók. A gyári VGA kábelhez sincs ilyen átalakító....
  • KILLER2
    Az enyém pont fix kábeles.
  • szabzol
    De ha nem fix kábeles a monitorod, (LCD-nél ez valószinű) tehát a kábel kihúzható a moncsiból, akkor oda be tudod dugni a box-os kábelt.
  • KILLER2
    Kösz
  • Seth
    sajtókonferencia-live feed
  • turho
    Állítólag MediaMarktokban szokott lenni, meg sztem pc-s számteches bótokban. Ez a neve: Gender Changer. Neked a lyuk-lyuk verzió kell, 2 tűs csatit összetoldani egymással.
  • KILLER2
    BAzz azt hittem először, hogy japánul írsz. Olyat honnan szerezzek? Amúgy kösz.
  • turho
    Gender chamger, lyuk-lyuk subd-15 illesztőtag. Máshogy nem megy...
  • KILLER2
    A box és az LCD monitorom kimenete azonos. Mit csináljak?
  • KILLER2
    Fotó a problémámról:

A fehér végződés a monitoromé. A kék egy átalakító, csak az a baj, hogy ugyanolyan a vége mint az xbox (fekete) kábelének. Az xboxot csak a gépembe tudom bedugni.
  • Derapo
    Jajj ezt nem értem:) Az egyik végit az xboxba,a másikat meg a monitorba:) Vagy a ......:)
  • KILLER2
    Azt a kibaszott LCD monitoros kábelt hova a picsába dugjam?
  • KILLER2
    Köszi
  • Derapo
    Ha netán többet használsz egyszerre akkor letudod fixálni,hogy melyik irányító hanydik legyen a négyből.
  • KILLER2
    Köszi. És miért vannak rajta a számok?
  • Derapo
    A középső gombot amin a nagy xbox logo van folyamatosan nyomva tartod és a gép felajánlja,hogy turn off kontroller.Amúgy ha nem használod kikapcsol automatikusan.
  • KILLER2
    Tudom, hogy nagyon hüye kérdés, de a wirless controllert hogy kell kikapcsolni és mit lehet állítani rajta az Xel? Ma vettem és ezzel pont nem boldogulok.
  • pirosBoci
    sztem egy xbox
  • KILLER2
    Ez mi?
  • pirosBoci
    http://www.youtube.com/watch?v=gfCfl5BFaQw&mode=related&search=
  • KILLER2
    Igen tudom, de nem vagyok túlzottan otthon iylen táren és ezért félek belekezdeni nehogy valamit szétbasszak. Megaztán a gépemet sem lehet szétszedni a garancia miatt.
  • Bendy
    Házilag is megy a módosítás, nagyon könnyen. Minden leírás és program megvan itt:
    http://xbox360.blogol.hu
  • KILLER2
    Hol lehet flessletetni 360at? X-Medián úgylátom megszűnt.
  • Olcsi2
    A gamer365.hu-n 5ert arulja valaki...
  • greco
    Akinek megvan a far cry ,az küldjön már nekem 1 privit! thx
  • zolee216
    lehet!!
  • KILLER2
    Másolt játékokkal is lehet Live!-ozni?