176864

-
Agreal #3378 nemhiszem ilyenről még nem nagyon halottam -
Van valami elosztó amivel meg lehet oldani, hogy ne kelljen mindig átdugni az LCDmet ha 360ozni akarok vagy a PChez kéne, hanem csak átkapcsolni, vagy ilyesmi? -
mistralt itt szvsz inkább ne ajánlgasd:
- aljas módon intézik a garis ügyeket
- az ott vásárolt dvd lemez árából a féreg artisjus is kap -
Eladó egy PGR3 (angol, német boritó)8k-ért.
Ha esetleg érdekel vkit
-
Agreal #3374 viszont arra vigyázz hogy ha gyorsabb lesz az olvasási sebesség akkor hangosabb is lesz -
Na jó, de én nem az ilyen jellegű verzió váltásokra gondoltam, hanem pl. az én firmwre verziómhoz képest most jött ki két frissítés. Az egyiktől állítólag pl. gyorsabb lesz az olvasási sebesség. De ettől még az én verzióm is olvassa a gaméket...
Na mindegy, ettől függetlenül meggyőztél, asszem a napokban frissítek...
-
peter31 #3372 Cseppet sem mivel nem véletlenül update-elgetik. A legelső ami benne volt az enyémben úgy működött, ha beraktad a lemezt utána két kattanás után a kinyitásra kellet nyomni és ezt követően olvasta be.
Azonban a frissített firmware ezt kijavította most már sima az ügy. -
A firmware-nek van ehez köze egy bizonyos verzió után? Na persze egyszer felül kell írni odáig oké, de hogy a legújabbnak kellene lenni az azért nem túlzás?
-
Traxdata pár hónap múlva visszaolvashatatlan. Verbatim és Ricoh a jó alapanyag. Mistralban lehet kapni Ricoh-t 900Ft-ért, Pio-val írjatok. Xbox360ba a legújabb firmware-t tegyétek. Aki nem így tesz az vessen magára ha nem megy a játék.
-
Most irtunk egyet philips dl lemezre, az is megy hitachis és samsungos gépen is, ki kell kisérletezni, de a ricoh az elég jó kompatibilitásu, nálam a trax os is megy mindegyik igaz samsug drive os gépem van. -
Agreal #3368 nálam eddig az összes játék amit vettem verba lemezre volt írva(pontosan ugynolyat vettem én is) és mindegyik megy(5db) -
peter31 #3367 Ehune a Ricoh
-
peter31 #3366 A verbánál ez nálam is így volt gyakran, de a Ricoh dvd nagyon zsír azzal a hiba 5% körüli az is lehet, hogy én kúrtam el, mert nem kellene közben netezni ugyebár... -
Agreal #3365 nekem pl múltkor pio íróval és cloneCD-vel sem sikerült úgy kiírni hogy működjön
a nyersanyag verbatim +-os lemez volt
ma probálom meg még 1x egy másik játékkal és a 2-2.4x-es helyett 1x-esen írom ki(ez számít vmit?)
ha nem sikerül akkor inkább megveszem nem dobálom ki a pénzt további próbálkozásokra -
nyersanyag, iró, játék mint hibalehetőség... -
Mateus007 #3363 én nem ezt nem értem. két többször írható ricoh dupladvdét. én neccel írtam és clonecdével,és leglassbban.ez a játék a dead rising. nem tudom akkor most mit rontottam el. és amikor berakom a dvdét nyikorgó hangokat ad ki. -
peter31 #3362 ennyiért simán kapsz két ricoh-t és még lóvéd is marad... Ne szórd a pénzed!
-
turho #3361 Én meg alapvetően a globál dvd írás felé terjesztettem ki a véleményem. Nem akarok misztifikálni, szigorúan a saját tapasztalati véleményem :) -
jesszusom, te támogatod az artisjust??? :(
www.itmedia.sk, ráadásul van ezer magyar srác, aki foglalkozik olcso media beszerzéssel ... hwsw.hu/forumok/bolhapiac, prohardver.hu aprohirdetések....
nemár MM és társai ... -
Attila 007 #3359 Nekem az lenne a kérdésem, hogy csak a verbatim, meg Ricoh lemez a jó? Tegnap leltárok miatt zárva volt az összes mediamarkt, mweg a Saturn is és az elektroworldbe tudtam csak venni vwerbatim dual layert 2190 Ft\db áron, ami szerintem nagyon sok, előtte vettem két fujifilmet de azokra nemtudtam ráirni a játékokat, szal azok kuka, igy ténylegesen nyersanyagokba szemellenzés ide vagy oda csak ez a kettő a jó nyersanyag irásra? Amúgy én plextor px-740A t használok clone cd vel és kiválóan irja fel az előbb emlitett verbatim nyersanyagra a játékokat. u.i.: a mediamarktba amúgymeg két hete 1190 ért vettem a verbatimból ugyanezt csak az összeset elhoztam ami ottvolt (8 darab).Válaszokat előre is köszönöm -
Gabe18 #3358 Ezt is kösz. -
naegen, tény h mostanára a 360 firmwarek fejlődtek (forumok tanulsága), gondolom a pio "misztifikácio" még régebbről jön :)
nem azt mondom, h a pio rossz író lenne, de akinek van otthon egy másik iroja, annak szvsz felesleges venni egy uj PIO-t, inkább süsse be a boxába a mostani fw-k egyikét - olcsóbb ;) -
turho #3356 Folyamatosan jár. -
turho #3355 Ha megnézed, kiderül, milyen aránybn és milyen lemezeket tud írni a Pio, és a többiek. Én világéletemben haragudtam a túlmisztifikált cuccokra (Plextor jó példa), de most az van, hogy 2 dolog van:) :
Egyrészt kipróbálhttam többféle single és double layer lemezt az utóbbi hónapokban, továbbá 5 fajta írót. És azt mondtam utána, tényleg nem misztikum ez annyira, ezek a cuccok most a legjobbak.
Megnézel külföldi fórumokat, nagyon jó eredménnyel írnak Lite-on Asus írókkal, főleg amelyeknek a belseje echte full Pio.
A legdrágább lemezekre jól írnak Sonyval, Plextorral, urambocsá néha LG-vel is (Mindig lG-m volt, imádtam, most is megmaradt egy). De mióta is? Amióta a fw-ket is úgy pofozgatták, hogy egyrészt booktype-semlegesek a legújabbak (alg van pár ember gépében ez a fw, mert viszonylag friss), illetve mióta az elfogadtatási, lemezfelismerési protokollokat megbaxtatták (ez sem áprilisban volt, hanem közelmúlt).
Én nem tartom magam egy fene nagy "írástudónak", de sok pénz és idő ráment amíg megtaláltam a helyes lemezírási módokat pl. Gamecube konzolhoz, vagy kényesebb nagy régifajta PS2-khöz, és természetesen Xbox-X360 ésatöbbi. Nagyanyám Tesco gazdaságos dvd playere, unokahúgom hordozható Laser márkájú dvd-játszója, ésatöbbi. Én, aki nem szerettem soha a mániákus hardverfétisizmust, meg a szemellenzősséget, igenis ma is azt mondom: aki gondtalanul és nyugodtan akar írni a ház és a rokonság körül fellelhető összes fajta dvd olvasására képes eszközbe lemezt, az vegyen pioneer 111-et (110, 109), vagy átcímkézett testvérét, és be fog jönni a dolog. Ez szerintem ezesetben ilyen egyszerű tény. 9500 ft-ért vehetsz egy rakat fajta írót, de miért ne vennéd azt ami tuti jó, és nem vérzik el.
booktype: valóban dvd-romként kell írni, és a Pio-kban ez hálisten automatikus. De ennek semmi köze az írásképhez szerintem, egy szarul megírt, nem átállított lemez a közelmúltig el sem indult. De egy rutyva Samsung vagy régebbi LG-vel megírt DL lemez többszörös károkozás, már eleve a nyersanyagárak miatt is. És a "piszkos a lemez" hibaüzenetet én sem szeretném sűrűn látni... :)
Úgyhogy: Igenis vegyetek Pioneert minden célra, de ne divatból, hanem mert tényleg tudnak valamit ott az utóbbi években. Nem olvastam, kipróbáltam. Nem kötelező, de megéri megfogadni. Főleg annak akinek 1 író kell, 1 íróra telik, és nem akar kísérletezni heti 4 napot, miért nem működnek rendesen a lemezei.
jah: szar lemezt meg semmi se menti meg, mindennek van határa :) de ez más kérdés. -
Gabe18 #3354 Azt nem tudja valaki hogy a Premium-os gépekehez még jár az 1 hónapos XboxLive Gold? -
Ticsit=Kicsit :D -
Ticsit ugyérzem tul van misztifikálva ez a "pioneer111 kell az xbox360 backuphoz" dolog ... ha megnéztek forumokat, simán irnak liteon-nal, NEC-el, benq-val, ASUS-al, Plextorral, Sonyval, Memorexel, stb stb stb ... :) Nemtom miért terjed itt h a pio a király :)
Ami fontos, h dvd+dl korongot kell irni, méghozzá dvd-rom booktype beállitással, a dl lemez tipusát meg ki kell kisérletezni, az mindenkinél más jön be/mást tud olcsón szerezni. Szvsz mindenki itt vérzi el, és fogja arra, h az ő irója nem az igazi és egy pio111 lenne a csoda ;) (gondolom az alapbol dvd-rom booktype-al ir dvd+dl-t) -
Gabe18 #3351 Köszönöm a választ! -
turho #3350 109-110-111 és XLA verzióik is ugyanolyan kifogástalanok. -
Gabe18 #3349 "Pioneer DVD-109" = Pioneer DVR-109 -
Gabe18 #3348 Üdv!
Jövő héten tervezek egy gépezetet vásárolni.
Nekem is a játék kiírás-ról lenne kérdésem.Clone cd kell hozzá,ok.Irónak meg ugy látom hogy a Pioneer van ajánlva.No de nekem egy Pioneer DVD-109-es íróm van,és egy helyen azt hallottam hogy csak az új,Pioneer 111-esekel lehet jól kiírni a 360-as játékokat.Igaz ez?Mert akkor nem kisérletezem... -
turho #3347 Bontatlan utángyártott xbox360 távirányítót valakinek? 5 k. Vagy csere: COD2 angol karcmentes stuffra. Posta ok, kép van, írj PÜ-t és adj meg mailt, küldök róla.
Keresek 3 ledes vagy egyéb defektes, lehetőleg előtte nem babrlt, nem garis x360-at alkatrésznek, reális áron, kiegészítők nélkül (vagy amit adsz hozzá írd meg PÜ-ben az elképzelést). -
Multikiller #3346 Tudna valaki ajánlani egy olyan satás alaplapot, amire rá lehet kötni a box dvd olvasóját? -
turho #3345 Igen, hirdetik is úgy, és asszem a MS honlapról szedhető hozzá driver (de tán magának is leszedi, én ha bedugom töltődni, mindig menne a netre :DDD igazi MS :DDDD) -
turho #3344 A kisebb kell, a nagyobbat majd a kicsi megtalálja :D
LG csak ha nincs jobb, és elég jól olvas a meghajtód. Sosem lesz olyan az írásképe mint a PIO-knak, és DL dvd-nél ez még fontosabb szennypont :) -
Sziasztok!Igazából nem ide tartozik ezért elnézést.Az X360 game pad jó PC-hez is?
-
Mateus007 #3342 csá. érdemes e lg íróval v neccel kiirni, mert pionir nincsen. clonecdével irok , de a kisebb image filét hozza fel,a nagyobbat az all filesben kell kiválasztani.ez hiba? -
egy kis olvasnivaló...
aki már olvasta attól sorry...
X06 kiállítás -
Csabeszonovits #3340 Helósztok emberek nekem is van x360-om és szeretnék már a fifa 07-tel játszani de mivel még nem láttam sehol gondolom megse jelent! Ti nem tudjátok véletlenül hogy mikor lesz elérhető? Gondolom nem csak én vagyok így ezzel a dologgal. Előre thx!
-
turho #3339 Gyengébb x360 olvasó, rossz lemez, esetleg nem jó író...(Pioneer vagy semmi, én azt mondom)
Ricoh