176876
banner
  • Ma2ska
    Nm. A töltési időt töltője válogatja, az enyém gyengébb, ezért 12 óra kb, ezt azért jó tudni mert ha tovább fenn van nem igazán jo neki, aztán 2 vel játszol , közben a másik 2 t feltöltöd igy mindig lesz tartalékban, valami 1000 vagy nem tudom mennyi töltésre jók ezek a rechargeable elemek, ugyhogy mindenképpen ez a megoldás. Nekem isegy hétigbirja kbegy töltéssel.
  • spR
    Köszi mindkettőtöknek. Valszeg akkor az újratölthető elem lesz a megoldás, igazából nem is az az érdekes, csak elkezdtem nyugalankodni, hogy vmi gáz van. Hiába, ez az első konzolom, 14 év masszív PC-zésről tértem most át konzolra, még zöldfülű vagyok :))
  • Agreal
    persze hogy normális

vegyél újratölthető elemeket és azokat cserélgesd a kontrollerben szvsz ez eleggazdaságosabb megoldás
    nekem kb hetente kell cserélni az elemeket de ez nem gond kb 10pár újratölthetős elemem van:)
  • Ma2ska
    Emész veszel ujratölthető elemeket töltővel együtt, az olcsóbb fajta 4 elemmel 1700 khuf környékén van, és ilyen módon megoldódott a kérdés.
  • spR
    Hali! Egy hülye kérdés. Egy hónapja vettem XBox 360-at wireless controllerel, és máris elemet kellet cserélni a controllerben, mert állandóan megszakadt a kapcsolat a konzol és a controller között. Szerintetek ez normális, van vkinek vmilyen (hasonló) tapasztalata ezen a téren?
  • peter31
    Ha a pénz nem számít akkor miért ne?
  • testerlnx
    Valaki játszott már xbox360-al projektoron? Mik a tapasztalatok vele, érdemes projektort venni hozzá, és ha igen akkor milyet?
  • KILLER2
    Végre megvan megvan minden és mostmár tudok regelni Live!ra. Eljutottam a személyes adatokhoz, ki is töltöttem, de mindig ezt írja ki: Can't verify your original Xbox billing information. Please make sure you've entered it correctly.
    Ez miért van?
  • greco
    Köszi! Így már működik!
  • peter31
    news

Egy igen komoly lépés történt a firmware hack ellen, ugyanis az új GDR-3120L - 0078K típusú Hitachi meglehetősen sok borsot tört a hackerek orra alá. Tulajdonképpen minden ediggi ötletük használhatalan. Nem használahtó hozzá a Connectivity Kit, nem lehet SATA-n ModeB-be állítani, ráadásul egy újfajta ragasztót használnak, ami miatt nem lehet hozzáférni a drive bizonyos részeihez se.
    Egyelőre csak Angliában és Ausztráliában vannak ilyen gépek, de idővel az egész világon ezek kerülnek forgalomba.

forrás: x-media.xel.hu
  • Hitm@n
    Persze, hogy játszottam, nekem az autósok a kedvenceim, CSAK... időm nincs. És ez a legnagyobb baj.
  • Attila 007
    http://www.xbox.com/en-US/community/personality/elle/20060203-pcmedia2.htm itt a ling itt szedd le a pcsetup részt és mennie kell ha követed az ottan leirtakat
  • turho
    Jah, én a villanyszámlára céloztam :)
  • peter31
    Látom nem, "de egy 100 w-os relatív hangos konzol meg egy dettó ilyen pc egyszerre." csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az általad felvetett gond nem létezik, mivel az eszköz nem ott van.
  • turho
    Bazz, eddig is vágtam, csak azt mondtam részemről marhaság. :) Akinek praktikus, az meg tegye. Részedről meg nem. Én azt várom, amikor magán a konzolon nézhető az anyag majd (ha lesz olyan. pe5rsze egy ropogós valódi chippel).
  • peter31
    Mint említettem a probléma oka, hogy fizikailag nem tartózkodnak egy szobában és mondjuk nincs kedved a tv mellé cigölni a gépet. Vágod már?
  • greco
    Fent va a wmce2005,de sehogy sem tudom osszehozni a boxot a mediacenterrel.Minden connection test jo a boxon.Van meg vmi amit be kell allitani?
  • turho
    Szerintem ez oké egy 20 wattos divx playernél, de egy 100 w-os relatív hangos konzol meg egy dettó ilyen pc egyszerre....kinek a pap mondjuk.
  • peter31
    Szia,

Erre ign egyszerű a válasz ha fizikailag nem ott van a pc ahol a tv akkor nem rossz megoldás. Szerinted?

üdv
    p
  • peter31
    Az a helyzet, hogy az enyém állandóan lefagysajnos persze az is igaz hogy egy régi laptop. Na majd az új géppel.
  • turho
    Ok, én nem is azért írtam azt, amit :)
  • Attila 007
    Ebben teljesen igazad van, de mivel volt erre érdeklődés ezért leirtam
  • turho
    Sajna számomra érthetetlen hogy amit pc-n is megnézhetnék, ahhoz miafaxnak kapcsoljam be még az x360-at is :DDD
  • Attila 007
    Sziasztok, nekem viszi a DivX eket a Transcode 360 al, csupán annyit kelll tegyél hogy felrakod a Media Center 2005 öt a gépedre, ez is XP alapú oprendszer, rárakod a transcode ot és menni fog, persze rámész dashboardon a mediacenterre connectingel és egy teljes media center nyilik meg a boxon, ott bemész a videosba, add folders a gépedről és belemész a film könyvtárába egészen a file ig, ott nyomsz egy X et a controllereden, és megjelenik egy kismenü ott MORE és ott fogod megtalálni a transcode ot, rámész, zöld A gomb és elkezdi a filmet rendesen. u.i.: Termésuetesen a gépet meg a boxot mindenképp összekell kötni, nekem router oldja meg ezt a dolgot.
  • sacano1
    haho tud valaki oldalakat ahonnan xbox 360 gémeket lehet letölteni nem baj ha fizetös
  • Multikiller
    Tud valaki debrecenben konzol boltot, ahol árulnak xbox 360-at? Holnap megyek Debrecenbe és nagyon sürgős lenne tudni, hogy kapható-e valahol!
  • peter31
    Ezért van ez a program hozzá, de nekem nem sikerült ezzel se...Transcode 360 Beta 4.1
  • turho
    Divx-et nem támogat, nem streamel. Képek, zene, amit biztosan visz.
  • Ma2ska
    Thx.
  • greco
    Na majd holnap kipróbálom,aztán majd írok a tapasztalatokról. Azért nem lenne rossz ha legalább így lehetne divx filmeket nézni.
  • peter31
    nekem az nem jött össze csak a zene és a képek
  • greco
    Win Media Centert próbálta már vki x360-al? A filmnézés miatt kérdezem.
  • Gabe18
    Köszi.
  • turho
    A középső ágat kitöröd, vagy lecsíped 1 erős csípővel. XY konzolbolt eleve így árulta....
  • Gabe18
    Üdv!
    360-hoz kapott ilyen tápkkábel bedugóval mit lehet kezdeni?Mert ez ugye ebben a formában semmilyen hagyományos aljzatba nem megy bele...

[IMG][/IMG]
  • Olcsi2
    Viccen kivul... jatszani probaltal mar a jatekkal? Ez eppen egy olyan jatek, amibe megeri belefeccelni a jatekidot, ha szereted a stilust. Elobb vagy utobb ugy is meglesz az allcars/alltracks...

Mellesleg remelem, hogy minel kesobb jelenik meg egy ilyen megoldas, mert mig offline elfogadhato, ha jatek helyett cheat-tel "jatszod ki" a game-t, addig online az ilyen csalok megjelenese frankon hazavagna jo par live-ra kihegyezett jatekot.
  • Hitm@n
    DE!

Ha esetleg mégis volna valakinek valamilyen ötlete a save-ek bemásolása végett, az ne habozzon, írja meg bátran! :)

Viccen kívül, ha tudtok (más) megoldást, szóljatok. Előre is köszi!
  • KILLER2
    Amúgy nem lehet valahogy ezt is összekötni PCvel pl crosslinkkel vagy valami ahoz hasonlóval? Van valami PCs cucc a 360 menüjében.
  • Hitm@n
    Ez is "buherálva" van. De akkor annyit ér, mint pisztolygolyónak az integetés.
    Francba, direkt már előre leszedtem a save-eket, előre ittam annak a kib*szott medvének a bőrére, akkor most PGR3 nem allcars&tracks? :)
  • Hitm@n
    Akkor ezen az XSATA-n kívül nincs is más megoldás? Jó, így 12 ezerért nem tűnik soknak, de csak a mentések miatt...hááát, nem tudom.