176876
banner
  • sacano1
    sokkal szeb a tft megjelenitése mint a crt-é
  • fozelek
    Aham. Akkor a drágább verzió. Picsába. Nembaj, senki nem kap karácsonyi ajit. Amúgy miért jobb?
  • CrucifX
    16:9es TFT FOKOZOTTAN ajánlott.
  • sacano1
    ha veszel akor természetesen a tft monitort ved hozá.
  • fozelek
    Hali. A következő a kérdésem: ha teszem azt monitorral használom az x360-at, akkor mindegy hogy tft vagy crt, vagy esetleg valamelyik jobb? Mert holnap készülök venni x360 és monitort is, de elbizonytalanodásba estem. Szóval. Köszi.
  • KILLER2

De ez se rossz
  • KILLER2
    Fúúúú! Bárcsak nekem is lenne ilyenem!!! Azonnal kell egy ilyen! Hol lehet szerezni?
  • Zsoltika 007
    Xbox 360 Portable!!! :D
  • Sir Quno Jedi
    Így van, a rohatt kekszkörnek elég egy ilyen is! Élvezzétek nyugodtan... :DDD
  • DanielT
    Az is célom, hogy elriasszam, mert nem akarom, hogy ne kapjon 110%-os élményt az aki megvesz egy nextgen konzolt. Minimum monitorra kösse, hogy a magas felbontásból élvezzen valamit.
  • KILLER2
    A sima XBOX és a 360 között nem a felbontás, hanem a grafika a lényeges különbség. A sokszoros grafika kis felbontáson is látszik. HDTVn nagyobb a felbontás, ezért magáról értetődik, hogy szebb, de sima TVn is teljesen jó. Én LCD monitoron játszok vele, azon szép éles.
  • peter31
    Szerintem, ha aki kiváncsi beugrik egy MM-be megkéri az eladót és ráakasztja egy sdtv-re aztán eldönti, hogy mi legyen...
  • turho
    3x szebb mint a sima box. Már leírtuk többen is. Igenis átjön a több tudás és a minőségibb grafika, a jobb színpaletta. És még sorolhatnám...Nem tudom mi a francon nézted de ezzel csak a bizonytalanokat riogatod.
    Kérnék mindenkit, ha teheti nézze meg maga, milyen sdtv-n, mert az ember úgyis a saját szemének hisz. De ilyen marhaságon kár hánytorogni, hogy elgy alapvetően jobb minőségű és szebb videojel-forrás egyazon megjelenítőn szebb-e mint az elődei. Egyértelműen szebb. Ami randácska lett, az hdtv-n is az. Most váltottam, és ez a benyomásom. Lehet nekem is oda kellene baxni fröcsögve hogy szar szemét sdtv? Nem teszem. Áprilistól a múlt hétig sdtv-n játszottam, múlt hét óta hdtv-n. És annyival jobb-szebb amennyivel el is vártam. Amennyit keményen odafizettem érte, annyival szebb. És részletesebb. De ha rákényszerülnék, visszatenném simán a 72 centis alap Pana sdtv-mre. COD2-vel hónapokig multiztunk sdtv-n, sok haver még mindig ilyen tv-n játszik, és remekül megy a célzás, emberek felismerése virtuális soktíz méterekről. Az sdtv nem az xbox-szal és a PS2-vel érte el a megjelenítés határait. Még véletlenül sem.
  • Gabe18
    Ez is egy vélemény.
  • DanielT
    Ondorító rakás szemét a sima tv-n. Pont. Kész. Ennyi. Ha valaki normál tv-n akarja használni az vegyen sima xboxot.
  • KILLER2
    Így is lehet gondolkodni, de szerintem egy játékért egybwn elég sok a 200-300 ezer. Én a gépet egy 19"-es Xerox LCD monitoron használom és azon is rohadtul szép. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. 1280*1024es felbontáson eléggé szép képet ad és nekem ez elég. 5.1es hangrendszerrel emg aztán végképp. (bár este egyszerre 3 rádióadást is fog a hangfal:()
  • Gabe18
    Hát nem tudom.Azért mert valaki X idő alatt összegyüjtötte a 360 árát,még nem biztos hogy másfélszer annyiért még tv-t is akar hozzá.Főleg ha ott van neki egy nagyképernyős normál tv,vagy a monitor.
    Én láttam 52 centis normál tv-n is.Persze hogy nem ugy nézett ki mint a a 140 ezres tv-n,de a maga korlátai között nagyon is jó volt.Az ismerősöm is jól megvan vele,és nem győzi a játékokat dicsérni.
    Én nem azt vitatom hogy egy nagy HDTV-n a legszebb,de azért ne essünk már át a ló túloldalára hogy "csak azon használható".
  • Sir Quno Jedi
    Mermér?! Kilónegyven körül már egész jóak 26"-es LCDTV-ket lehet megcsípni, némi fifikával. Az meg már kezdetnek elég bőven! Akinek van píze egykilós premium kekszre, annak erre is lehet...
  • Gabe18
    Na de most ezzel teljessen elijeszted.
    Nekem egy ismerősömnek sima tv-n van,és nem rossz ez azon sem.
    Nekem monitoron és itt már marha jól néz ki nagyobb felbontásban,persze monitor kisebb mérete hátrány.
    A legjobb nyilván egy szép nagy HDTV-n lenne,de hát annak azért elég erős anyagi vonzatai vannak...
  • deep
    Höhö, persze, lehet monitorra kötni. Nekem is eddig arra volt. Aztán tegnap megláttam mit tud ezen a cuccon. Az az érzésem támadt, hogy ez egy teljesen másik játék, egy telejsen másik gép, és totál értelmetlen volt eddig bármit is csinálni a masinával... Remélem érthető:)
  • buldozer99
    deh monitorra rányomo azona lehet nyomni a gamákat nem?
    mert akkor nekem nem kell tv
  • deep
    Nos, mire számítasz az X360 topicban?
    Igen, jó gép. De most hogy van hozzá megfelelő kijelzőm, senkinek nem ajánlom a gépet akinek nincs ilyen tévéje...
  • buldozer99
    kösz:D
    Jó ez a gép?:D
  • deep
    Specifikációk

Lehet monitorra kötni, billentyűzetet támogat, de nem játékokhoz. Egeret egyelőre nem.
  • buldozer99
    Hello!
    Pontos információt szeretnék kérni az XBOX 360-ról!
    Proci,vga,ramstb
    lehet-e monitor-ra csatlakoztatni?(esetleg billt,egeret lehet-e rá?
    Elöre is köszi!
  • deep
    Direkt hagytam nagy méretben:)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy majd a PS3-mas verzióra leszek kíváncsi?!
  • Sir Quno Jedi
    Nemelehetettvolnaelekicsinyítenie! :D
  • deep
    Egy kollega kérésére álljon itt pár kép az Oblivionból, bár sok értelme nincs, mert élőben kell látni, de azért:)

• Sir Quno Jedi
    Jaja, ami progresszívben nem tolja ki a 720 sort minima, az nem lehet még HD ready sem, nemhogy full HD. A valódi full HD-s már az 1080 progresszívet is kitolja natívban, csak azok még kissé drágák (és nem fos CRT-k term. :D).
  • Tomo15
    Mert sok olyan játék van ami csak gépre jelenik meg, illetve sok szolgáltatás csak gépen van. Pl. netezés. Az más dolog, ha veszel egy mondjuk netezésre alkalmas gépet, így kompromiszumokkal ugyan, de van egy géped is. Vagy amit én csinálnék, hogy addig játszál a géppel amíg nem gyülik össze egy boxra a pénz, majd ha összegyülik veszel egyet és a géped is megmarad. De te tudod;)
  • Ioles
    Miért ne?
  • guardian hero
    Ez már csak a 4:3-as képarány miatt sem lehet HD-Ready, mert ennek a feltétele, hogy natívban támogassa a 16:9-es 720p és 1080i felbontást. Ezenkívül lennie kellene digitális videóbemenetének is (DVI vagy HDMI), amit sehol sem említenek. Sajnos a hivatalos oldalon nem érhető el a típus pontos technikai specifikációja, de kizártnak tartom, hogy képes legyen HD felbontás megjelenítésére. Az, hogy fogadni tud 1080i jelet, még kevés ahhoz, hogy a HD-Ready címkét rá lehessen sütni. Egyébként az 1080i-nél egy frame-nen 540 sort kell megjeleníteni, ami egy PAL szabványú, 576 soros tévén értelemszerűen nem lehetetlen, ezért alkalmazzák az "1080i jel fogadására alkalmas" trükköt CRT tévéknél. Nem véletlen, hogy a HD-Ready címkéhez feltétlenül szükséges 720p-t viszont nem támogatja, hiszen ahhoz már 720 soros progresszív scan-re lenne szükség.
    Magyarán szólva ez szimpla parasztvakítás, a HD-Ready címke használata pedig egyenesen szabálytalan, ld:
    HD-Ready címke követelményei
  • Tomo15
    Gépet ne áldozz fel egy x-re.
  • turho
    Ez ténylegesen hd felbontású, vagy egy standard tv, ami lekezeli a hd jelet is, és sd szintre butulva megjeleniti? Ára alapján inkább utóbbi.
  • Ioles
    És szép a képe?
  • maffia79
    Nem kell drága tv-ben gondolkozni !
    Itt van ez! olcsó és finom!:)

LG 29FB5RNX televízió
    29" FLATRON, Oldal hangszórós, Real Stereo, 2x12W, 100 Hz, Teletext, HD Ready (1080i/50Hz, 60Hz), Digitális zajcsökkentés, digitális fésűszűrő

Ár: 70.875 Ft + Áfa (Br. 85.050 Ft)
    nekem ezen megy full HD be!
  • maki60
    nyugodj meg nekem is SDTV-m van és gyönyörű(bár még nem láttam HDTV-n:D)
  • Ioles
    Na srácok emlékeztek amikor pár hónapja azt mondtam hogy veszek Xbox360-at de mégsem vettem és tudjátok mi miatt?- a Gothic 3 miatt. Na mondom ez lesz az az RPG ami miatt nem veszek boxot, ráadásul kiadják magyarul is, ha már az Obliviont nem adták ki magyarul, és kész nem kell X360. Na amikor megjelent a Gothic 3 akkor megszereztem és hát nagyot csalódtam benne. Na mondom ezért nem vettem én Xbox360-at, én hülye. Pár nappal ezelőtt feltettem megint az Obliviont de ezt a játékot egyszerűen nem lehet megunni, annyira jó, még úgyis a kedvenc játékom lett hogy nemnaon tudok még angolul, de igyekszem megtanulni angolul mert szeretem ezt a nyelvet. És úgye az Oblivion kijött X360-ra és most megint azon vagyok hogy vegyek X-et vagy nem? Ugye a teljes élvezethez nagyon kellene egy HDTV, de arra nincs keret. Monitoron meg kicsi, SDTV meg kaka. Ahogy már mondtam a gépemet el kellene adnom ahhoz hogy vegyek X-et, de a fater meg nemnaon támogatja. Múlkor is mondtam neki és nemnaon örült, de végülis én vettem a gépet és az én pénzem, azt csinálok vele amit akarok. Szerintetek mit tegyek?
  • spatrik
    Kösz olcsi 2.Mostlátom hogy tarol az Oblivion boxon.Csak a pénzem kapnám meg...