banner
  • turho
    3x szebb mint a sima box. Már leírtuk többen is. Igenis átjön a több tudás és a minőségibb grafika, a jobb színpaletta. És még sorolhatnám...Nem tudom mi a francon nézted de ezzel csak a bizonytalanokat riogatod.
    Kérnék mindenkit, ha teheti nézze meg maga, milyen sdtv-n, mert az ember úgyis a saját szemének hisz. De ilyen marhaságon kár hánytorogni, hogy elgy alapvetően jobb minőségű és szebb videojel-forrás egyazon megjelenítőn szebb-e mint az elődei. Egyértelműen szebb. Ami randácska lett, az hdtv-n is az. Most váltottam, és ez a benyomásom. Lehet nekem is oda kellene baxni fröcsögve hogy szar szemét sdtv? Nem teszem. Áprilistól a múlt hétig sdtv-n játszottam, múlt hét óta hdtv-n. És annyival jobb-szebb amennyivel el is vártam. Amennyit keményen odafizettem érte, annyival szebb. És részletesebb. De ha rákényszerülnék, visszatenném simán a 72 centis alap Pana sdtv-mre. COD2-vel hónapokig multiztunk sdtv-n, sok haver még mindig ilyen tv-n játszik, és remekül megy a célzás, emberek felismerése virtuális soktíz méterekről. Az sdtv nem az xbox-szal és a PS2-vel érte el a megjelenítés határait. Még véletlenül sem.