176864

-
PlayStation2 #3861 Semelyiket, gyűjts PS3 + valami jó LCD HD tévére. -
Ha valaki most venne xboxot az melyiket választaná? xbox-xob360
Az ürügy a 4éves kislányom :) Én se fogok elmenni mellette :)
Bár én pc párti vagyok.
Szóval a kérdés xbox-xbox360 ? -
spatrik #3859 Hát igen.És ráadásul az Xbox-os gamek jobbak,hiszen nem kell anyit tökölniük az optimalizálással,van idejük pl a játékmenetre.Nekem ami eldöntötte hogy kell egy konzol az spec a Madden NFL 07.Láttam róla boxos videókat és sokkal jobb mint a PC-s. -
Én is úgy gondoltam hogy a fejlesztést unod, mert nekem is kell egy PC mindenképp, netre, zenehallgatásra stb.-re, de az már télleg idegesítő hogy minden fél évben újítani kell. -
Mozes13 #3857 Én is most nézegetem az xbox-ot és sok dologgal még nem vagyok tisztában. Milyen változatokat lehet venni és mennyiért? Melyik éri meg jobban? Másolt játékkal, hogy lehet játszani? Mekkora ennek a kockázata? -
spatrik #3856 Én nem untam meg a PC-t.És igaza van Atillának nekem az X360 után is az marad az életem nagy része.Csak kivagyok azzal hogy viszi a pézt minden fél évben.Aztán több és többségében jobb gémek jönnek ki rá+no szaggatás(360-ra).Szóval én örüni fogok hogy van mind 2.Gépet akkor veszek amikor ez már nem mükszik új Xbox megh jó sokára kell:D -
Attila 007 #3855 Azért a PC k nek sokat köszönhetünk mindannyian ezt senki se feledje!!!!!!!!!Bevagyok szivva de ez az igazság, éljen a 360 de a PC k nek RESPECT!!! -
Veszel egy 360-at és nyomod addig monitoron amíg nincs pénz HDTV re. A Tv-k ára folyamatosan megy le, tehát csak nyerhetsz ha vársz, míg a 360 ára nem fog jelentősen változni. -
Úgylátom te is meguntad a PC-t akárcsak én. Én sztem veszek 360-at. Most már csak azt kellene eldöntenem hogy mit vegyek először a PC-m árából(persze csak akkor ha eltudom adni, REMÉLEM HOGY IGEN) HDTV-t vagy 360-at? Mert ahogy deep írta, HDTV nélkül baszhatjuk a picsába. Sztem először veszek egy TV-t aztán majd ha összegyűliik a zsé akkor jöhet a 360, vagy fordítva kellene?-nemtom. Ja és a #3838-as hsz-re vki tudna segíteni? -
spatrik #3852 És most láttam PGR 3-at 6k ér utánanéztem kicsit az se olyan valami NFS szerűség 800x szebben. -
spatrik #3851 Hát jó lenne ha lenne,de éppen azt szájalom hogy sajna nincs(csak a hivatalos fizetősök.)Ja nekem ezek közül 2 megvót PC-re de az mind 2 szaggat mint a bűn.Igazából csak a Condemned nem volt világos.Az Oblivion tűrhető a GRAW-ben a 1 map feléig bírtam ki olyan szaggatással:D -
Van Oblivion mod 360-ra? :) -
Olcsi2 #3849 A Live-ot biztosan ossze fogod tudni hozni, nem nehez. Van par magyar nyelvu oldal is, ahol reszeltesen leirjak...
A harom jatek kozul tokeppen en mindharmat javaslom, ezek a legjobb elso generacios cuccok a dobozra. Ha birod az rpg-ket, akkor az Oblivion 100 orara le fog kotni, a Condemned egy nagyon sajatos hangulatu survival horror, igazi csemege, a GRAW pedig az eddigi csucs a sorozatban, csapatiranyitgatos taktikai shooter szuper multiplayer resszel (bar valszinu a Splinter Cell megjelenese es a kozelgo Rainbow Six miatt nem sokan fogjak mar online jatszani). -
Inquisitor #3848 "Sajnos Boxon úgytom modokat nem lehet hozzá felrakni"
Meglehetetősen rosszul tudod. -
Olcsi2 #3847 Ki fogjak cserelni, a support telszamon csak a szeriaszamat kell bediktalni es mar jon is ki a FedEx elvinni a cumot, harom nap mulva Nalad az uj gep. (Persze mig kiviszik Belgiumba meg visszahozzak az eltart egy ideig :) -
Olcsi2 #3846 Nekem van egy...18ert megkapod. -
szasztok valaki nem tud elado vinyot álitolag ha van a géphez ako mennek a régi x gamák -
Attila 007 #3844 Sziasztok, nekem olyan problémám jelentkezett hogy nemakarja elinditani a samsunk dvd az irott gammákat, ez azóta van mióta frissitettem a dashboardot és most fordult elő másodszor, valakinek van ilyen gondja? Mondjuk ez 2-3 óra játék után jelentkezik, de az eredetieket meg simán viszi. -
peter31 #3843 ha gondolod alkatrésznek megveszem... -
Szerintem nyár előtt nem lesz árcsökkentés... -
szerintem érdemes megvárni a kari utáni 1-2 hónapot... reményeim szerint akkor már 80k körül be lehet újítani egy premium packot :D -
Semmi. Itthon van, és majd megy Belgiumba. Ha esetleg kicserélik akkor max lesz 2db gép;) -
spatrik #3839 Hát nekem PC-n megvan az Oblivion csak fullon azért beakad eléggé.Sajnos Boxon úgytom modokat nem lehet hozzá felrakni:D -
Na találtam egy TV-t, ami sztem jó lenne 360-hoz. Ez lenne az.. Sztetek milyen? -
Annál kicsit többet kell csinálni hogy bedugod a kábelt :) Be kell állítani a felhasználónevet és jelszót (ip-t kérje automatikusan), meg csinálni kell egy online accountot. S TV-vel scart-al kötöd össze, a Premiumhoz adnak azt is. Én a lehetséges 3 játék közül az Oblivion-t választanám ha szereted az rpg-ket és jól tudsz angolul, de a másik kettő is jó játék. -
spatrik #3836 És ugye csak egy sima Scart kábellel kell összekötni a TV-vel vagy ha nem akkor az bene van a Premium pack dobozba? -
Hát tudom hogy kevés, de +1024MB ramra most nincs pénzem max egy 512-esre az meg megint nem elég. De nem csak a Gothic miatt hanem az elkövetkezendő évek játékai miatt is kellene venni, de akkor már DX10-es kari meg kétmagos proci. Ezt én meg nemnaon bírom anyagilag, főleg még hogy csak tanuló vagyok. -
peter31 #3834 Tomo15! Mi lett a hibás géppel? -
spatrik #3833 Hát most anyám sikerült rábeszélni(persze csak ha jól tanulok és kitakaritok mindig szépen és persze ha mutatok tiszteletet:D)a Premiumba van vinyó azt láttam meg wireless kontroller.Egy nagy kérdés.Hogy működik ez az Xbox live?bedugom a gépbe a T-online-os kábeleket azt cső?
Ja és +1.Meik használt játékot érdemes venni(6k-ér láttam őket):Condemned,Ghost Recon A.W.,vagy Oblivion? -
csá!
mutkor voltam sulival peste a "jövő házában":D
és volt ott is xbox 360 és olyan monitorra volt rákötve mint az enyém!
és sztem kurva jól nézett ki rajta!mw,valami másik autós meg még egy boxos:D
azért kérdeztem érdemes lenn rákötni monitorra! -
Nem akarlak elkeseríteni, de 1 gb manapság már kevés... ha látod a tendenciát akkor 1 gb még tavaly jóvolt idén kevés... ez nem a pc hibája, de ha rá fogod hát hajrá, ha nem kell add el... ettől függetlenül a gótik egy szar, és akad is, de ez meg a fejlesztők hibája... -
Csak premiumot vegyél. 100x jobban jársz! -
OK, azt én is tudom hogy kell egy PC, de netre sztem elég egy gyengébb is az enyémnél, abból meg tudok 360-at venni. Faternak van itthon gépe, azon meg elnetezgetek majd, ő úgyis alig használja. -
peter31 #3827 venni kő. de szerintem inkább premium... -
spatrik #3826 Ha Core packot veszek,akkor abba is van valami amire menthetik a játékok az állást?Vagy kell venni Mem kártyát mindenképp? -
peter31 #3825 és mi lett a régivel??? -
Szerintem érdemes megtartani egy PCt. Az mindig jól jöhet. Játékra 360, netre, e-amilre, 360hoz kiegészítők beszerzésére meg jól jön a PC. -
Na most már tényleg ott tarok hogy eladom a PC-m a picsába, mert csak felidegesít. Most is Gothic III-azok azt mediumon szaggat, ugye kellene még neki +1024MB ram. Mondom a ló***t. Nemtom láttátok-e a GamerTV-t ma de a Gears of War az vmi nagyon ütős. Ott játszott a srác egy nagy HDTV-n, semmi akadás, gyönyörű kép. ÁÁ, de irigyellek benneteket
. Télleg ha már itt tartunk, akkor nem tudtok vkit akinek kellene egy olyan PC ami az aláírásomban van? Aki tud az jelezhetné priviben. KÖSZ!
-
Nekem LE27T51B-m van, annak mondjuk analóg a tunere, de az Auto mode-ban kirakja 16:9-re a TV képét, és szerintem nézhető (igaz vastagabbak az emberek, de meg lehet szokni :)). A gyári DVD-kre szerintem teljesen jó, nekem legalábbis nem kevés a DVD felbontás rajta, persze nem újra encode-olt filmeket nézek (ha meg azt akkor meg nincsenek túl nagy elvárásaim hiszen ott már rendesen van tömörítési hiba, de pl egy IceAge szerintem nagyon szép rajta gyári DVD-vel)... Az X360 is tetszik rajta, bár szerintem számos játék riceg rendesen, és egy DVD filmnek simán szebb képe van rajta, a DVD kisebb felbontása ellenére is. Persze hülyeség egy játékot egy filmmel összehasonlítani, de ha már szóbakerült :D
-
Nem tudom...