176864
banner
  • PlayStation2
    Semelyiket, gyűjts PS3 + valami jó LCD HD tévére.
  • teddymac
    Ha valaki most venne xboxot az melyiket választaná? xbox-xob360
    Az ürügy a 4éves kislányom :) Én se fogok elmenni mellette :)
    Bár én pc párti vagyok.

Szóval a kérdés xbox-xbox360 ?
  • spatrik
    Hát igen.És ráadásul az Xbox-os gamek jobbak,hiszen nem kell anyit tökölniük az optimalizálással,van idejük pl a játékmenetre.Nekem ami eldöntötte hogy kell egy konzol az spec a Madden NFL 07.Láttam róla boxos videókat és sokkal jobb mint a PC-s.
  • Ioles
    Én is úgy gondoltam hogy a fejlesztést unod, mert nekem is kell egy PC mindenképp, netre, zenehallgatásra stb.-re, de az már télleg idegesítő hogy minden fél évben újítani kell.
  • Mozes13
    Én is most nézegetem az xbox-ot és sok dologgal még nem vagyok tisztában. Milyen változatokat lehet venni és mennyiért? Melyik éri meg jobban? Másolt játékkal, hogy lehet játszani? Mekkora ennek a kockázata?
  • spatrik
    Én nem untam meg a PC-t.És igaza van Atillának nekem az X360 után is az marad az életem nagy része.Csak kivagyok azzal hogy viszi a pézt minden fél évben.Aztán több és többségében jobb gémek jönnek ki rá+no szaggatás(360-ra).Szóval én örüni fogok hogy van mind 2.Gépet akkor veszek amikor ez már nem mükszik új Xbox megh jó sokára kell:D
  • Attila 007
    Azért a PC k nek sokat köszönhetünk mindannyian ezt senki se feledje!!!!!!!!!Bevagyok szivva de ez az igazság, éljen a 360 de a PC k nek RESPECT!!!
  • DanielT
    Veszel egy 360-at és nyomod addig monitoron amíg nincs pénz HDTV re. A Tv-k ára folyamatosan megy le, tehát csak nyerhetsz ha vársz, míg a 360 ára nem fog jelentősen változni.
  • Ioles
    Úgylátom te is meguntad a PC-t akárcsak én. Én sztem veszek 360-at. Most már csak azt kellene eldöntenem hogy mit vegyek először a PC-m árából(persze csak akkor ha eltudom adni, REMÉLEM HOGY IGEN) HDTV-t vagy 360-at? Mert ahogy deep írta, HDTV nélkül baszhatjuk a picsába. Sztem először veszek egy TV-t aztán majd ha összegyűliik a zsé akkor jöhet a 360, vagy fordítva kellene?-nemtom. Ja és a #3838-as hsz-re vki tudna segíteni?
  • spatrik
    És most láttam PGR 3-at 6k ér utánanéztem kicsit az se olyan valami NFS szerűség 800x szebben.
  • spatrik
    Hát jó lenne ha lenne,de éppen azt szájalom hogy sajna nincs(csak a hivatalos fizetősök.)Ja nekem ezek közül 2 megvót PC-re de az mind 2 szaggat mint a bűn.Igazából csak a Condemned nem volt világos.Az Oblivion tűrhető a GRAW-ben a 1 map feléig bírtam ki olyan szaggatással:D
  • sector512
    Van Oblivion mod 360-ra? :)
  • Olcsi2
    A Live-ot biztosan ossze fogod tudni hozni, nem nehez. Van par magyar nyelvu oldal is, ahol reszeltesen leirjak...

A harom jatek kozul tokeppen en mindharmat javaslom, ezek a legjobb elso generacios cuccok a dobozra. Ha birod az rpg-ket, akkor az Oblivion 100 orara le fog kotni, a Condemned egy nagyon sajatos hangulatu survival horror, igazi csemege, a GRAW pedig az eddigi csucs a sorozatban, csapatiranyitgatos taktikai shooter szuper multiplayer resszel (bar valszinu a Splinter Cell megjelenese es a kozelgo Rainbow Six miatt nem sokan fogjak mar online jatszani).
  • Inquisitor
    "Sajnos Boxon úgytom modokat nem lehet hozzá felrakni"
    Meglehetetősen rosszul tudod.
  • Olcsi2
    Ki fogjak cserelni, a support telszamon csak a szeriaszamat kell bediktalni es mar jon is ki a FedEx elvinni a cumot, harom nap mulva Nalad az uj gep. (Persze mig kiviszik Belgiumba meg visszahozzak az eltart egy ideig :)
  • Olcsi2
    Nekem van egy...18ert megkapod.
  • sacano1
    szasztok valaki nem tud elado vinyot álitolag ha van a géphez ako mennek a régi x gamák
  • Attila 007
    Sziasztok, nekem olyan problémám jelentkezett hogy nemakarja elinditani a samsunk dvd az irott gammákat, ez azóta van mióta frissitettem a dashboardot és most fordult elő másodszor, valakinek van ilyen gondja? Mondjuk ez 2-3 óra játék után jelentkezik, de az eredetieket meg simán viszi.
  • peter31
    ha gondolod alkatrésznek megveszem...
  • deep
    Szerintem nyár előtt nem lesz árcsökkentés...
  • TrIp
    szerintem érdemes megvárni a kari utáni 1-2 hónapot... reményeim szerint akkor már 80k körül be lehet újítani egy premium packot :D
  • Tomo15
    Semmi. Itthon van, és majd megy Belgiumba. Ha esetleg kicserélik akkor max lesz 2db gép;)
  • spatrik
    Hát nekem PC-n megvan az Oblivion csak fullon azért beakad eléggé.Sajnos Boxon úgytom modokat nem lehet hozzá felrakni:D
  • Ioles
    Na találtam egy TV-t, ami sztem jó lenne 360-hoz. Ez lenne az.. Sztetek milyen?
  • sector512
    Annál kicsit többet kell csinálni hogy bedugod a kábelt :) Be kell állítani a felhasználónevet és jelszót (ip-t kérje automatikusan), meg csinálni kell egy online accountot. S TV-vel scart-al kötöd össze, a Premiumhoz adnak azt is. Én a lehetséges 3 játék közül az Oblivion-t választanám ha szereted az rpg-ket és jól tudsz angolul, de a másik kettő is jó játék.
  • spatrik
    És ugye csak egy sima Scart kábellel kell összekötni a TV-vel vagy ha nem akkor az bene van a Premium pack dobozba?
  • Ioles
    Hát tudom hogy kevés, de +1024MB ramra most nincs pénzem max egy 512-esre az meg megint nem elég. De nem csak a Gothic miatt hanem az elkövetkezendő évek játékai miatt is kellene venni, de akkor már DX10-es kari meg kétmagos proci. Ezt én meg nemnaon bírom anyagilag, főleg még hogy csak tanuló vagyok.
  • peter31
    Tomo15! Mi lett a hibás géppel?
  • spatrik
    Hát most anyám sikerült rábeszélni(persze csak ha jól tanulok és kitakaritok mindig szépen és persze ha mutatok tiszteletet:D)a Premiumba van vinyó azt láttam meg wireless kontroller.Egy nagy kérdés.Hogy működik ez az Xbox live?bedugom a gépbe a T-online-os kábeleket azt cső?
    Ja és +1.Meik használt játékot érdemes venni(6k-ér láttam őket):Condemned,Ghost Recon A.W.,vagy Oblivion?
  • buldozer99
    csá!
    mutkor voltam sulival peste a "jövő házában":D
    és volt ott is xbox 360 és olyan monitorra volt rákötve mint az enyém!
    és sztem kurva jól nézett ki rajta!mw,valami másik autós meg még egy boxos:D
    azért kérdeztem érdemes lenn rákötni monitorra!
  • Istencsászár
    Nem akarlak elkeseríteni, de 1 gb manapság már kevés... ha látod a tendenciát akkor 1 gb még tavaly jóvolt idén kevés... ez nem a pc hibája, de ha rá fogod hát hajrá, ha nem kell add el... ettől függetlenül a gótik egy szar, és akad is, de ez meg a fejlesztők hibája...
  • Tomo15
    Csak premiumot vegyél. 100x jobban jársz!
  • Ioles
    OK, azt én is tudom hogy kell egy PC, de netre sztem elég egy gyengébb is az enyémnél, abból meg tudok 360-at venni. Faternak van itthon gépe, azon meg elnetezgetek majd, ő úgyis alig használja.
  • peter31
    venni kő. de szerintem inkább premium...
  • spatrik
    Ha Core packot veszek,akkor abba is van valami amire menthetik a játékok az állást?Vagy kell venni Mem kártyát mindenképp?
  • peter31
    és mi lett a régivel???
  • KILLER2
    Szerintem érdemes megtartani egy PCt. Az mindig jól jöhet. Játékra 360, netre, e-amilre, 360hoz kiegészítők beszerzésére meg jól jön a PC.
  • Ioles
    Na most már tényleg ott tarok hogy eladom a PC-m a picsába, mert csak felidegesít. Most is Gothic III-azok azt mediumon szaggat, ugye kellene még neki +1024MB ram. Mondom a ló***t. Nemtom láttátok-e a GamerTV-t ma de a Gears of War az vmi nagyon ütős. Ott játszott a srác egy nagy HDTV-n, semmi akadás, gyönyörű kép. ÁÁ, de irigyellek benneteket. Télleg ha már itt tartunk, akkor nem tudtok vkit akinek kellene egy olyan PC ami az aláírásomban van? Aki tud az jelezhetné priviben. KÖSZ!
  • testerlnx
    Nekem LE27T51B-m van, annak mondjuk analóg a tunere, de az Auto mode-ban kirakja 16:9-re a TV képét, és szerintem nézhető (igaz vastagabbak az emberek, de meg lehet szokni :)). A gyári DVD-kre szerintem teljesen jó, nekem legalábbis nem kevés a DVD felbontás rajta, persze nem újra encode-olt filmeket nézek (ha meg azt akkor meg nincsenek túl nagy elvárásaim hiszen ott már rendesen van tömörítési hiba, de pl egy IceAge szerintem nagyon szép rajta gyári DVD-vel)... Az X360 is tetszik rajta, bár szerintem számos játék riceg rendesen, és egy DVD filmnek simán szebb képe van rajta, a DVD kisebb felbontása ellenére is. Persze hülyeség egy játékot egy filmmel összehasonlítani, de ha már szóbakerült :D
  • Tomo15
    Nem tudom...