176864

-
Legalább ne terjeszd az ostobaságaidat! Az, hogy te a valós születési dátumod adtad meg, a te bajod. ha amerikai címmel regisztrál valaki a zip code a fontos, továbbá a város és az állam ahol található. Az utca és a házszám lehet bármi. Akár a futrinka utca is! -
Azért a google-t illene tudni használni! Pl.: Írd be : zip code new york! -
Gabe18 #4299 Irtam privátba. -
Mondom h oda nem kötelező semmit beírni, tehát ne írj be!!! -
Hát már mindennel probálkoztam de nem fogadja el. Valaki tudna olyat mondani amit biztos elfogad? -
Gabe18 #4296 Angol vagy amerikai,létező cimet adj meg.Magyar cim még nem jó tudtommal. -
Megfogod pl CloneCD-be, megkeresed az .iso fájlt, aztán már írja is. Nem kell semmilyen formátumot választani. -
Ne írj be oda semmit, nekem sem fogadta el, miután erre rájöttem, kiírta, h még nem vok 18. így nem vehetem igénybe a szolgáltatást:( -
lenne 1 kérdésem. mostmár mindenem megvan az íráshoz csak azt nem tudom még hogy milyen formátumba kell kiírni az adott játékot. Pls valaki írja le nekem! -
Azt tudom, de bármit írok nem fogadja el. Pl Budapestét -
irányítószám -
Hi! Mikor játékos profilt hozok létre x360hoz, akkor postal code hoz mit kellene írni, mert semmit nem fogad el. -
én 2*esen nyomatam és a 6 db bol 1 db ot irt meg ugy hogy azalis játszani kel hoögy elinduljon a verba meg 10db bol 10 hiba nélkül sojkan irták hogy fagyik a call of duy 3 én már másodszor nyomatom végig és full semi akadás nem történtt. -
Ok, köszi. -
Sund #4287 Szerintem a weblapon található információ más mint amit kiraktak az üzletben! Azért mellékeltem a dunkeszis telefonszámot, hívja fel az ismerősöd őket. Biztos vagyok benne, hogy jól emlékszem. 10 egyenlő részlet + 1 rész a sarc. -
nálam is ez volt a Traxdatából 5!!! ment a kukába de a verbatimot főleg a 8x írhatót (persze lassabb sebességgel írva ) imádja..... :) -
Oda van a premium alá irva hogy 1 év garancia! -
És hol olvastad? Mert a weboldalon ez van, ami elég trükkös konstrukció.
Kamatmentes opció. Kezedben a döntés.
2Válaszd most kamatmentes opciós áruhitelünket, és így tiéd a választás lehetősége. Kezdd el a törlesztést, és ha 4 hónap után úgy döntesz, hogy visszafizeted a teljes hitelösszeget, akkor nem számítunk fel kamatot, illetve semmilyen plusz költséget, vagyis a THM 0%. Ám ha az opciós időszak végén úgy látod, hogy inkább folytatnád a havonkénti törlesztést, annak sincs semmi akadálya. Ebben az esetben a teljes futamidő 24 hónap, a THM értéke 37,35%." -
Sund #4283 egészen pontosan a dunakeszi Auchan melletti EW-ben. Tel: +36 27 548 674 -
Mozes13 #4282 És ez a platinumshop-os x-hez is van garancia vagy ez is szürkeimportos és szívhatok ha elbaszódik? -
Egy barátomat érdekelné a 10 hónapos kamatmentes hiteles cucc, de a weboldalon ilyen ajánlat nincs kint, csak egy 37 havi, jóval drágább dolog. Hol láttad ezt? -
Nem kell hozzá pc. -
Hi, haverom most vett egy x360-at és azt kérdezném hogy önálloan rálehet-e a netre kötni hogy menjen az Live, vagy kell hozzá mindenféleképpen egy pc? -
gyzoli1 #4278 Hello!
Xbox-os fifa07-et szeretnék játszani X360-on!
Létezik ss.bin hozzá?
Találtam 360-ost,de azzal kiírva nem működik:(
Ha vki tud segítsen!Kösz! -
ja és gondolom duplasűrűségüre kell kiirni nem? -
HEllo!
Az xbox360-ra nehéz megcsinálni a flasht? -
kössz
-
#4264 -
és meik csomagot premium vagy core? -
Sund #4272 Tesco. :D -
www.platinumshop.hu -
Sziasztok!
Hol érdemes venni xbox360-at?
Előre is kössz a ssegítséget. -
turho #4269 Mostani tescos meg cora-s gépekben már mindben az új ragacs-meghajtók vannak? -
Ja és ha ez megvan, akkor all files a megnyitásnál és a nagy fájlt tallózod be, azt írod ki. -
Tools, settings, write, layer break (for DL media), user specified sectors in LO 1913760. -
jin #4266 Kösz az infot. Imgburnben hova kell beírni a rétegváltás helyét? -
Sund #4265 semmit. a tescos éri meg a legjobban, tényleg! az NFS jó lesz cserealapnak. :) -
Felejtsd el a Core packot. -
FFX #4263 core packot szerintem nem érdemes venni mert mire megveszed azokat a kiegészítőket amik alapból benne vannak a premiumban, már drágábban jössz ki az egészből -
turho #4262 Nem, venni kell memokártyát (10-12 k) vagy egy vinyót (24-29 k) a core pakkhoz, menteni nem tud csak erre a kettőre.