176864

-
rapsicka #4381 Privátban van javaslatotok,hova forduljak megbizható segítségért,illetve hogy melyik hűtéses megoldást javasoljátok, mert úgy emlékszem a vizhűtéses megoldás elég jó parapétereket produkált. [email protected]
Esetleges segítséget előre is köszönöm. -
"összes géppel amit csináltak gond lett a gép hűtése nem jól reagál az írt játékokra"
A grafikát ugyanúgy kell megjeleníteni, ahogy az eredeti lemezeken van, én úgy tudom... :)
Szerintem csináltasd meg, csak ne velük.
Amúgy azért vagyok itt, mert olvasgatom a fórumot, mert majd karácsonyfa alatt szívesen látnék én is egy flashelt boxot... Addíg is sokat lehet tanulni csak a fórumolvasgatásból is. :) -
klastrom #4379 A helyzet inkább az lehet, hogy nem merik beválallni a flast mivel amióta itthon is árulják a vasat több konzolboltban volt razzia és asszem párat be is csuktak.Ezt megértem.De a többi amit a boltban mondanak baromság.
"minden gép olvasófej híbás és hűtésproblémás lesz kivétel nélkül "
Ökörség az 1., a 2. reális probléma de NEM csak az okosított gépeknél hanem sajnos az összes 360-ban el va n kúrva a hűtés.Tehát ha nincs benne plusz hűtésed akkor be kellene szerezned egyet... -
rapsicka #4378 A véleményetekre lennék kiváncsi a következő dologban.2006 júniusában vettem az xbox360 premiumomat egy konzolboltban.A vásárláskor ki tudták volna ott flashelni,de azt mondták várjak még,mert nincs elég tapasztalat,hogy a gépek hogyan reagálnak rá,illetve nincs még cserealkatrész hozzá stb.A fórum levelezését követem és most visszamentem a boltba flasheltetni,de most azt a választ kaptam,hogy már nem csinálják,mert az összes géppel amit csináltak gond lett a gép hűtése nem jól reagál az írt játékokra és a pluszhűtéses dolog sem müködik túl jól.Én úgy gondoltam eddig,hogy van rizikó a dologban,de azért a dolog többé kevésbé müködik,illetve a hűtésprobléma nemcsak az írt játékok esetében áll.Igaz amit a boltban mondtak minden gép olvasófej híbás és hűtésproblémás lesz kivétel nélkül,ez a tapaszalat,mi az igazság?A gépem 2006.03.08 gyártású,de még nem volt gondom vele,ha több órát is játszottam az eredeti Dead Rising-al,pedig nincs pluszhűtésem.Később talán lesz flashelés és pluszhűtés nélkül is? -
klastrom #4377 nem kerül semmiben ?
Igen anyu -
Jó van, ne cukkoljátok mán szegényt, már másik fórumokon is híre járt a dolognak. Az egész magyar box scene tud róla na...

Én ecce még 87'-ben tojásot robbantottam a mikróban. Akkor hoztuk újjonnan ausztriából..
-
Hát pedig ezen az alpári beszóláson tényleg csak sírni lehet, esetleg ugyanolyan alpári stílusban válaszolni, de James nem így tett.
Egy bocsánatkérés nem kerül semmiben, a hasonlatodon meg kicsit gondolkozz el... -
klastrom #4374 Nyajj nem ám elbőgöd magad nyuszika... -
gyzoli1 #4373 :)
Azt is eladtam...
De ezt az ImgBurn programot kipróbálom...
Thx! -
OMG:D:D:D:D LOL
ezt te komolyan bekajaltad?:D:D:D:D:D:
nyomj ALT+f4 et attol elojon a szikret how tu klin the cd lemez funkzio:D -
Ehhehe, lemezírás a-tól z-ig ki van tárgyalva minden 5. hozzászólásban. Komolyan mondom ide meg a "ps2lemez írása" topikba érdemes ellátogatni ha valaki naponta röhögni akar a sok lusta lámán -
"Csak mert erre koszos lemezt írt a gép."
Lehet egyéb oka is, én is jártam már így, aztán ugyanazt a játékot kiírtam még egyszer és gond nélkül ment. -
Azt én az ImgBurn-nal szoktam kiírni. Annyi a nyűg vele mindössze, hogy be kell írni a rétegváltás helyét. A szoftver szabad felhasználású, a decrypter utódja. Beírod a google-ba a nevét, letöltöd, telepíted, a rétegváltás helye pedig : 1913760. -
szabzol #4368 És akkor mi a tehendő, ha csak egy nagy .iso kiterjesztésű fájl van? Csak mert erre koszos lemezt írt a gép. -
turho #4367 Kellene hogy működjon, de a clonecd egy tisztább, szárazabb érzés :)
Ma csináltam egy gyári backupot vele, azt remekül visszaírta egy DL lemezre, ugyanúcs iso+dvd állomány. -
Miért nem írod clone cd-vel? Az biztosan működni fog. -
Akkor vegyél egy sima xbox-ot! -
gyzoli1 #4364 Szerintem sima XBOX-on sokkal jobb...(Fifa07)
Nincs semmi ötletetek? -
xboxer #4363 hello
Valaki ismeri az xbox backup creator progit?
Ha kiírok vele xbox 360 -as játékot ridata 2,4X-es dl lemezre az működni fog?
-
peter31 #4362 A premiumban benne is van. -
SCART simán. -
Hi all ha valakinek régebbi fajta tv-je van arra hogy lehet csatlakoztatni az xbox360-at scartal vagy kell hozzá átalakító? -
köszi
-
A meghajtóflash kiderülhet. Ha nem látszik, hogy hozzányúltak és vissza van rakva az eredeti firmware a drivenak akkor nem lehet gond. -
Gabe18 #4357 Hát de mondjuk a flashelt gépet visszaviszi ahol vette azért kicsit furcsa lesz nem?Vagy a felhúzott venti vagy 2x olyan hangos mint az alap,az szintén elég feltünő. -
de azt csak meg tudják nézni flashelve lett e a meghajtó
ezt a lekezelő stílust meg felejtsd el, nem a haveroddal beszélsz -
klastrom #4355 Ha a cimke sérthetetlen akkor mér vesztené el a garit vazze ?!!
Ha a barátnőd szűzhártyája sértetlen akkor még mindig szűz nem ?... jééézus -
x360 moddolás után (legyen az flashelés v. hűtés szabályozás) mindenképp gariját veszti?
(még ha a szétszerelésén ez nem is észrevehető, címke is sértetlen) -
Gabe18 #4353 Én edig csak Traxdatára irtam és nekem mind jó volt.Hát erre biztosat ugyse lehet mondani szerintem,egyet próbálj meg kiírni aztán kiderül.Addig az összeset szerintem semmire ne ird ki,hanem ha megvan a gép,egyel kipróbálod aztán ha jó akkor mehet a többi. -
hupsz ez 3x küldte el az üzmiet:D -
Amugy Traxdata 2.4x es lemez nemjo x360 ra ha clonecdvel irom?? már kb 10 játékom van a vinyon kiirásra várva de még gépen nem lesz csak 3 hét mulva:(:( adiig nem merek hozzáfogni az iráshoz...szal a traxdata megfelel szerintetek?? -
Amugy Traxdata 2.4x es lemez nemjo x360 ra ha clonecdvel irom?? már kb 10 játékom van a vinyon kiirásra várva de még gépen nem lesz csak 3 hét mulva:(:( adiig nem merek hozzáfogni az iráshoz...szal a traxdata megfelel szerintetek?? -
CSumi nem érdekel vkit xbox chippelve 1joy mem.kártya. ... 40.000ft -
Nem az ISO-t kell kiírni clonecd-vel, vagy már milliószor le lett írva.
A kicsi dvd file-ból kell kiírni a játékot, különben olvashatatlan lesz a lemez.
Aki nem biztos a dolgában az ne tájékoztassa félre az embereket! -
Hol?
-
klastrom #4345 Jó nagy gyökér banda van a gameren, ugyanazok a faszok írogatnak egymásnak.Eredetit meg vegyen a tököm 20 ropiért... -
mert sima box-on jobb a fifa mint 360-on??? -
Olcsi2 #4343 Roby eppen most arulja az ovet 7ert a gamer365-n... -
gyzoli1 #4342 XBOX360-on futnak az XBOX1-es játékok?Konkrétan a FIFA07 érdekel,mert 360-on egy nagy rakás...
Ha igen,hogy kell kiírni?
Létezik hozzá ss.bin?