banner
  • rapsicka
    A véleményetekre lennék kiváncsi a következő dologban.2006 júniusában vettem az xbox360 premiumomat egy konzolboltban.A vásárláskor ki tudták volna ott flashelni,de azt mondták várjak még,mert nincs elég tapasztalat,hogy a gépek hogyan reagálnak rá,illetve nincs még cserealkatrész hozzá stb.A fórum levelezését követem és most visszamentem a boltba flasheltetni,de most azt a választ kaptam,hogy már nem csinálják,mert az összes géppel amit csináltak gond lett a gép hűtése nem jól reagál az írt játékokra és a pluszhűtéses dolog sem müködik túl jól.Én úgy gondoltam eddig,hogy van rizikó a dologban,de azért a dolog többé kevésbé müködik,illetve a hűtésprobléma nemcsak az írt játékok esetében áll.Igaz amit a boltban mondtak minden gép olvasófej híbás és hűtésproblémás lesz kivétel nélkül,ez a tapaszalat,mi az igazság?A gépem 2006.03.08 gyártású,de még nem volt gondom vele,ha több órát is játszottam az eredeti Dead Rising-al,pedig nincs pluszhűtésem.Később talán lesz flashelés és pluszhűtés nélkül is?