176876
banner
  • Banano007
    És szented mennyi idő amerikából rendelni eggyett? :-)
  • szabzol
    Ez a Far Cry ma az ÖSSZES Xbox-on elmegy
  • klastrom
    Én nem értek hozzá de ha veszek egy 360-at 100 ezer sztotyinkáért, ennyi pézér milyen pc-t kapok amivel jáccani is lehet ??...
  • Gabe18
    Pc az elmúlt 2-3 évben eljutott oda hogy az akkoriban csúcsnak számitó Fry Cry ma már egy átlag gépen is elmegy...
  • ajem kisa
    De ne gyere már megint "Amerikában ennyi, meg annyi..."
    Te melyik országban vagy?Itt a környéken nem veszel 8800-at 100 rugóért!!!
  • Banano007
    Egyébként meg én is tervezem hogy beszerezzek egy xbox360 at csak én nem úgy álok hozzá hogy wááááá ilyet még nem láttam húhhaaaaa...Majd tavasszal talán veszek eggyet használtan xd ha lesz 50-60 ért:D
  • Banano007
    Ha egyszer ez az igazság..amikor kijött az xbox ugyanez volt hú de jú hú de jú..és 1-2 év és juj dejó volt elpazarolni 60k t ..ezért mondom hogy nem kell isteníteni a konzolt mert nem olyan HŰŰŰ de jó...
  • Banano007
    Fél év múlva?? mért sírni..a Dx 10 olyan optimalizálatlan mint a kaka..még normális driver sincs hozzá ..meg minek venni Dx 10 et amikor még csak két játék fogja támogatni..legfeljebb jövő tavasszal kell majd venni..amikor már elterjettebb lesz
  • Jak16
    ez nem PC fórum menj má innen, és ne fikázz....
  • Jak16
    a PC marad számítástechnikára...ez már nem játék platform.
  • Banano007
    Akkor hasonlítsd össze a 2-3 évvel ezelőtti játékokat és a mostaniakat (pc-s ről beszélek)..
  • Jak16
    megy-megy, de majd sírni fog a szád, fél év múlva...bíííííííííí nincs directx10-em....akkor majd fogod ember és kibaszod a géped, mert senkinek nem kellesz majd.
  • Banano007
    pontosabban menni fog vele..mivel egy hasonló géppel mutatták be
  • Ma2ska
    Itt a többségünk, pc n és konzolokon, én pl. 360 on toljuk a gamekat, , van jó pár éves tapasztalatom, és összehasonlitási alapom, ez alapján nem sok esélyt adok a pc s játékoknak a jövőben, a konzolokkal szemben, márha igy mindenképpen össze kell hasonlitani, mert tölem aztán mindenki azon játszik amin akar, de: Azt vegyük figyelembe hogy konzolon a játékok fejlődnek a fix hw mellett, meg kell nézni az első xbox játékokat és amik mostanában jöttek, mintha generáció ugrást látnál. Na most a 360 mondjuk még az elején jár: Elmész a...xy áruházba, megnézed a GOW t HDTV n vagy akár a COD3 t, és ez alapján a várható fejlődést extrapolálod, majd hazamész és a pc vel leballagsz a szelektiv hulladékgyüjtőhöz / /képletesen értve/
  • Jak16
    de te minem vagy itt egyáltalán???? Ha jól olvasom ez csak X360-as topic...takarodj innen a búsba, nem PC-s fórum.
  • Banano007
    X2 4200+ , 2gb ram, 7900GT és képzeld megy vele a crysis 40-50 fps el:-)
  • Jak16
    Bazdmeg, és szerinted az midnent elvisz?????? Proceszor memória???? gondlod az új játékokknak elég lesz 2gb memória???? már most van oylan aminek a minimumja 1gb...
  • Banano007
    Képzeld Xbox/ps2..eggyi sem volt nállam 2 hónapnál tovább megvettem és eladtam..ennyi...
  • Banano007
    100-120 k a Geforce 8800GTX...olvass má vissza..ne keljen mindent elmagyarázni ,annak a krumpli fejezdnek
  • Jak16
    hadd kérdezzek valamit: miylen konzolod volt már?
  • klastrom
    A GOW végén hogy tettétek hidegre a főszörnyet ?
    Fasz ki van má vele... :DD
  • Jak16
    ember...kártya 100k...processzor???? gondlod majd elfut a kétmagos AMDn mi??? Arra nem kell költeni az marad a sutnyiba...és a Memória????? gondlod elég 2 gb mi??? szép, sokat tudsz.
  • Banano007
    szép volt xD
  • Banano007
    EZ lol...MAGADNAK válaszolsz hogy ,,szerintem te még se tod, mire való az hogy kétmagos csak obálózol a kifejezéssel... "..OKOS én is ezt akartam írni :DDD
  • Bucser
    csak értelmesen írni nem tudsz akkor meg kinek kell a chippelésed??

cirip cirip....
  • Banano007
    200k ..juj de sokat tudsz.. télleg 100k -120k de mind1...
  • Jak16
    én fél év ...és nekem is...de jön a DirectX10 és bizony apukám többet tok mint te..én már PS2-őt is tok csipelni, szal ne duálj hogy te mit tudzs, meg mit nem 16 éves létemre még chipelni is tok .... bizony pukám most mehet a lószarba a géped, mert DX10 egyenlőre csak GF8800...de ha veszel konzol, akkor nem lesz iylen gondod...és nem kerül 200k-ba...
  • Jak16
    szerintem te még se tod, mire való az hogy kétmagos csak obálózol a kifejezéssel...
  • Banano007
    nem félévente kell gépet fejleszteni..csak akkor ha a tescoban veszel gépet 130.ért mert ugyebár ,,jakyy ez akcióóóhs ,vedd meg"..aztán hazamész doom ozol eggyet..kijön a splinter cell és szophatod a tescos gépedet..utánna meg magyarázol ,,hogy háát eztezt mé kell fejleszteni?"..,,áh veszek inkább kónzólt ott legalább nem kell a nextre kattintani a telepítésnél".. omg ..azért nem gépezel mert csak a bekapcsolás gombot ismered ennyi...1 éve vettem a vga/ procit és még gond nélkül megy minden játék.
  • quack
    hát én nem vagyok nagy konzolos, de arra emlékszem hogy anno a fifa06-al jatszottunk unokatesomnal xboxon, és siman volt olyan szép mint fullon pc-n, sőt...
    (jo persze, nem egy jó példa, de a fél év az akkor is nagy túlzás)
  • Jak16
    ja persze, gondolod te...mert még nem ismerik a gépet, most jelent meg nem tuddhajáok mi rejlik a 7 magban ember !!!!! te is úgy születsz, hogy alapból tudsz mindenfée kung-fu modulatot? Nem , először edzed a tetsed és szép lassan mondjuk meg tudod csinálni a hátraszaltót, mert ha egyból annak mész neki meghalsz...hülye PC-s állatok...
  • Jak16
    Ne beszélj akkor ha nem vagy konzolos!!! ha midnig a legújabb játékokhoz akartsz ighazodni akkor vegyél félévente új gépet wazzeg ! kiváncsi leszek mikor lesz neked 7 magos proceszorod...majd akkor dumáálj.

Meg kül is, most kezdődött, ennél tízmilliószor szebb lesz a X3660-an is. Nézd már meg mondjuk azt a játékot ami PS2 elején jött kis és neézd meg most a Fial Fantasy XIII. Tudtadlan parasztként ne dumálj itt vili?
  • Banano007
    A crysis 2 magos procin 2gb rammal és 7900GT vel tolták a bemutatón..már nem azért..és nem lesz xbox ra csak akkor ha kivesznek néhány efektet mert hiába 32 magos proci ha egyszer nem tudja megjeleníteni azt amit a pc .:)
  • klastrom
    Óvassá vissza !!Mit gondolsz ki fog neked másfél órát írogatni a 40 kérdésedre ?!!
    Főleg hogy itt vered a nyálad...
  • Jak16
    Erről van szó, ott a pont !

A PS3-ba 7 magos proci van és mégis "csak" 512 MB memóra..na erre varrjatok gombot !

De ember, Banano, az sosem fog úgy futni mint egy nextgenen...csak akkor ha ráköltezs legalább 200k-t...sőt még akkor sem..és cssak azé szebb PC-én mert monitoron nézed...ne szóljon be olyan akinek fingja sincs a heylzetről, vagy ha te ilyen kis ficsur vagy aki dolláral törli még a hátsóját is, akkor vegyél milliós gépet és röhögj a markodban wazzeg !
  • Banano007
    Konzolos duma xD..hűűűűű dejóóóó ..de széééééééééép..1év oszt lesz neked hű de jó meg hű de szép..
  • Banano007
    Nem szebb a játék konzolon mondtam már hogy fél év és olyan lesz a pc mint az xbox360..sőt még pár kört rá is ver ugyanúgy mint a sima xbox ra..nézz csak vissza a sima xbox most hol van a pc hez képest ..néhány mérföld külömbség azért van....ja és nem kell kétszer elküldeni
  • zsolt2800
    #4627-re valaki válaszoljon légyszi! Kezdtek eltávolodni a témától!
  • Jak16
    Erről van szó, ott a pont !

A PS3-ba 7 magos proci van és mégis "csak" 512 MB memóra..na erre varrjatok gombot !
  • athlon7
    Én csak annyit tudnék hozzá fűzni az itt folyó vitához, hogy világ életemben PC-s voltam, de 2 éve csak is kizárólag konzolos vagyok.
    Azzal védeném meg az X360-at, hogy átlagba beszélek a konzolokról ( étsd: XBox360 és PS3 ).
    Ha veszel egy konzolt min. 5 évig nem kell egy centet se költeni rá, nem szaggat, nem akad, nincs install, nincs vírus, nincs kompromisszum a grafika terén, minden full-on megy. Az adott hardwer-re van optimalizálva!!!
    Ezen felül az iránytás konzolra van szintén optimalizálva, kivéve az FPS-t -és a stratégiát, de a PS esetében USB-s egér -és billenytyűzet VAN!!! A C&C 3-at X360-ra kinyomják ( ezt neked PC:D ), és a Gyűrűk Ura RTS-t is kinyomták már konzolra, a PC-s játékok 10 éves viszonylatban valszeg kihalnak.
    Grafika terén a konzol jobb, mint a PC, ha a PC be is hozza, utána ugyanúgy szaggat és akad a játék, de a konzol gond nélkül megy:D De kérdeznék valamit: a mai konzolok X360 vs. PS3, dupla, tripla vagy 10x több több magos procival büszkélkednek, mint a PC, a VGA szintén!!! Van mit behozni a PC-nek:D A PS3 "8" vagy "9" magos, a PC max "2", miről beszélünk????
    A konzolnak csak a játékot kell betölteni, míg a PC-nek.....
    Ezen felül a kényelmes fotelból a 110cm-es Tv-n Dolby 5.1-ben élvezem a játékot a konzolon, szaggatás mentesen!!!! :D

Nagyából ennyi lenne a hozzá fűzni valom, köszönöm.