banner
  • athlon7
    Én csak annyit tudnék hozzá fűzni az itt folyó vitához, hogy világ életemben PC-s voltam, de 2 éve csak is kizárólag konzolos vagyok.
    Azzal védeném meg az X360-at, hogy átlagba beszélek a konzolokról ( étsd: XBox360 és PS3 ).
    Ha veszel egy konzolt min. 5 évig nem kell egy centet se költeni rá, nem szaggat, nem akad, nincs install, nincs vírus, nincs kompromisszum a grafika terén, minden full-on megy. Az adott hardwer-re van optimalizálva!!!
    Ezen felül az iránytás konzolra van szintén optimalizálva, kivéve az FPS-t -és a stratégiát, de a PS esetében USB-s egér -és billenytyűzet VAN!!! A C&C 3-at X360-ra kinyomják ( ezt neked PC:D ), és a Gyűrűk Ura RTS-t is kinyomták már konzolra, a PC-s játékok 10 éves viszonylatban valszeg kihalnak.
    Grafika terén a konzol jobb, mint a PC, ha a PC be is hozza, utána ugyanúgy szaggat és akad a játék, de a konzol gond nélkül megy:D De kérdeznék valamit: a mai konzolok X360 vs. PS3, dupla, tripla vagy 10x több több magos procival büszkélkednek, mint a PC, a VGA szintén!!! Van mit behozni a PC-nek:D A PS3 "8" vagy "9" magos, a PC max "2", miről beszélünk????
    A konzolnak csak a játékot kell betölteni, míg a PC-nek.....
    Ezen felül a kényelmes fotelból a 110cm-es Tv-n Dolby 5.1-ben élvezem a játékot a konzolon, szaggatás mentesen!!!! :D

Nagyából ennyi lenne a hozzá fűzni valom, köszönöm.