176876

-
Richard90 #5797 olvass vissza, vagy használd a keresőt...
már legalább ezerszer le lett írva -
Éppen ez érdekel, hogy ahhoz, hogy tudjak majd feltört játékokkal tolni az xbox360-on, mit kell majd csinálnom vele? Csak egyszerűen letöltöm a játékokat, és már tolhatom is vele? Vagy ez most hogy van, mert ezt nagyon nem értem... -
ok, hagyjuk az OFF temat; csak helyesbitettem kill3r21-et; aki 400megasnak irta a PS2procit... :-P Nekem is kevesnek tünik 4 mega; de elvan vele a rendszer, ugy ahogy jol.. -
igen 4 megás a videómemó (nem is értem,az összesen 32 megából miért csak ennyit kapott, dc-be például 8 volt)
de ez nem xobox360 topic?? :D -
aham; eztet nem tudtam..és 4 megas a video RAM? -
Szeszmester #5792 Megéri. Nagyon erős a gép, játékra tényleg sokkal optimálisabb, mint egy PC. -
a graf chip 150 mhz-es -
300 Mhz-s 128bites procija van PS2-nek (pc-k mostanaban allnak at 64bitre asszem); az emotion engine adatait viszont nem tudom... Nem csak a proci szamit, hanem a grafikus chip is PS2-nel... :-P Amugy minden jot kisajtolnak a PS-böl manapsag... :-P -
vagy pl nézd meg a ps2öt! ugytudom 400mhz es proci van ben és hány évig megálta a helyét! szal a hardwer egy konzolnál tök mind1
de 3*3,2ghz ha jol tudom -
hidd el én elvakult pc-s voltam és vettem boxot és kurvára megéri sztem! számitogép megy a süllyesztöbe sztem,,,dx 10 meg le van....emérdekel a gow brutális grafika és még nem is használja ki fullosan a gépet állitolag szal kitudja mien ütös dolgok jönnek még -
klastrom #5787 Csak hogy nem én töröm fel hanem simán lehúzom a netről.Ebben az esetben az a hunyó aki felrakta, tehát MEGOSZTJA az illegális tartalmat.
Aki meg annyira hülye hogy pézér árul írott gammát és kijönnek a zsaruk hááát... -
peter31 #5786 pm helyett inkább olvass vissza megdöbbentő lesz... 

-
Szeszmester #5785 Miért nem írjuk bele a FAQba, hogy a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, aki ezzel foglalkozik, nem örülne egy fórumon az ingyenreklámnak? -
Akkor még 1 hülye kérdés: ööö...nem legális játékot tudok rajta tolni valahogy? És ha ige, hogy? Ha nem ide tartozik, akkor bocs, egy PM-ben adjatok valami helyet ha tudtok. Köszi! -
Gabe18 #5783 komzol=konzol -
Gabe18 #5782 Gyakorlatilag hiába nézed meg egy konzol hardwer részét,azt nem lehet egy pc-hez viszonyitani.
Ha azt nézzük hogy az 360 egy komzol,akkor ahhoz brutálissan erős.
De pl itt van:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 -
Csa
Ja ja én is ugyan így vagyok. Sőt haverok is vagyunk Scotty99nel és azon tanakodunk hogy megéri-e venni egy Xbox360-at.
Én is köszönöm előre a válaszaitokat. -
Hali. Bocsánat, hogy hülye kérdéseket teszek fel, de erősen gondolkodom egy xbox360 vásárlásán, és érdekelne 1-2 dolog. Először is: tudna valaki valami oldalt, ahol le vannak írva az xbox360 specifikációi? Hogy milyen dx-et használ, és hogy milyen hardverek vannak benne? Mert láttam a GoW-ról videót, és elég meggyőző volt, de felül múlja, vagy megállja a helyét majd a PC-kel szemben, amikor majd kijön a dx10? A válaszokat előre is köszönöm. -
A corepcak maradthat ennyiért a Premiumot vigyék csak le de azt sokkal 

-
Gamestar
-
Szeszmester #5777 Igen, én írtam. A gamer365.hu oldalán olvastam, ha ennyire szeretsz számolgatni, keress bátran rá a hírre. A GoW van 1 misi fölött, sajnálom, h nem volt elég egyértelmű, legközelebb majd nem bízok ennyit a kombinációs képességeidre.
Egyébként nem annyira hihetetlen a dolog, én is csak a GoW miatt fizettem elő, pedig már közel egy éve regisztrálva vagyok.
Képes vagyok felfogni. Hülyefelnőtt. -
peter31 #5776 minek úgyse vennél... 

-
Áh..most akartam bemásolni a gamestaros hírt ..de már látom itt van
..azé jó lenne ha mondjuk 65 ről leesne 55 re
-
Nagyon remélem, hogy ez végre igaz is lesz, mert már a ps2-nél is volt ilyen jellegű"csábítás"!
-
GameStar -
ezt honnan copyztad amúgy? -
"A hamarosan PC-re is megjelenő (egyelőre csak Xbox 360-ra debütált) Rainbow Six: Vegas X360-as változatában lehetőség van arra, hogy saját arcképünket adjuk a játékosunkra. Ehhez mindösszesen az eredeti játékra, valamint az Xbox Live Vision Camera-ra van szükségünk. Egy elöl- és egy oldalnézeti fotó alapján a szoftver legenerálja a 3D-s pofit, és máris minden klappol." -
Ennek örülök 

-
"Elmondása szerint hamarosan várható egy árcsökkentés, hogy még több játékoshoz eljuthasson az Xbox 360. Ezt nyilván két dolog miatt teszik / tehetik: egyfelől ugyebár valahogy harcolniuk kell a konkurenciával (a Wii eleve jóval olcsóbb, a PS3 pedig még egy jó darabig nem lesz kevesebbért a piacon), másfelől pedig a Microsoft az első, aki csökkentheti az árakat. Miért is? Mert már több, mint egy éve megjelent a konzol, így kezdi behozni az árát, ergó már nem veszteséges - csökkenhetnek az árak." -
"Miért lenne clone? Tök semmi köze egymáshoz a kettőnek. Figyelembe véve, hogy nem is a Wolf volt az első FPS, de ez most lényegtelen.
A GoW egy kicsit újít. Jópofa ez a fedezékes dolog, főleg, h a golyók útját rendesen számolja. Ha kilógsz, lelőnek. Meg "vakon" is tudsz fedezék mögül lőni. Szerintem elég mókás multiban, csak ezért vettem live előfizut (amikor kijött a GoW, a live előfizetők száma 50%-kal nőtt)."
Csak hogy képben légy!
Ezt te írtad. -
Hülyegyerek! Csak tőled idéztem! Képes vagy felfogni? -
Szeszmester #5766 "Én is ezt hittem,de egy ismerősöm szerint a flash-chip miatt "alkalmassá teszed a gépet illegális dolgok futtatására",ami már nem igazán törvényes.Nem udom igy van-e,de elgondolkodtató."
Ez így nem teljesen igaz. A chippelés illegális, de nem ezért. Asszem vmi olyasmi van, hogy a gyári firmwaret valaki módosította és azt adja tovább pénzért (a chip tartalma). Nem tudom, nem értek ehhez, de ekkor is a gépet chippelő embert lehet megfogni és nem azt, aki beszerelteti. De lehet, hogy nem :)
Tejföl, rosszul gyanítasz. Ne rágd már a szart, nagyon fárasztó, főleg a buta következtetéseid. -
ja, majd eccer...pedig de kéne a gyűjteményembe....
-
Őszintén sajnálom! 
Akkor talán jövőre.
-
szega 
na idén nem veszek boxot [email protected] fizet rendesen a tv.....oda a kari ajándékom brühühüüüüü

-
Szia smile!
-
"Játékírás:amíg valaki leszedi megírja és nem ANYAGI HASZONSZERZÉS van mögötte. ill NEM fájlcserélő baromságokon megosztja a cuclit, addig mindenki leszophat."
amennyiben van másolásvédelem a lemezen és azt te megkerülted feltörted szintén bűntényt követtél el függetlenül attól hogy megvan az eredeti példányod....ez érvényes bármilyen hordozóra (cd,dvd,blueray,hddvd...akármire) a hangsúlyt a másolásvédelem feltörésére helyezik....ha viszont nincs rajta szabad a gazda 1 példányig.... -
valaki nemtudja hogy lehet összekötni a box360 at meg a pc-t?
léyegébe zenét szeretnék rá másolni -
"gamer365 oldalán olvastam, meg hogy már jóval túl van az egymillás eladott példányszámon."
Ezt nem igazán értem ,hogy mire mondod. Bár gyanítom, a hardwerre. Te azonban a live előfizetésekre írtad azt, hogy amikor a GoW megjelent, akkor ezen előfizetők száma 50%-al nőtt. Ha jól értelmezem tehát akkor mondjuk kb. kétmillió live előfizető van most. Ebből cirka 1.3 millió a GoW megjelenése előtt, a többi meg (
amikor kijött a GoW, a live előfizetők száma 50%-kal nőtt), mind a 750000 csak azután lett live felhasználó, hogy kijött a Gears of War. Szóval, ha ez igaz, akkor az X360 bemutatkozásától eltelt egy év alatt csak kétszer annyi ember regisztrált az xbox live-on, mint a GOW megjelenése óta. Ami ugye hivatalosan november 17-én jelent meg. Azóta ezek szerint háromnegyedmillió x360 tulaj reggelt a live-on. -
Gabe18 #5758 Hozzáenném hogy én se tudom a jogszabályokat,meg ezeket ugyis ugy lehet csürni-csavarni ahogy éppen jó,de:
"Így van a felesseléshez még a buzi ASVA-nak sincs semmi köze.Úgy és olyanra alakítom a 360-amat amire akarom,akár kávéfőzőt is csinálhatok belőle.Köze NINCS hozzá.Kifizettem nem loptam stb...
"
Én is ezt hittem,de egy ismerősöm szerint a flash-chip miatt "alkalmassá teszed a gépet illegális dolgok futtatására",ami már nem igazán törvényes.Nem udom igy van-e,de elgondolkodtató.
"Játékírás:amíg valaki leszedi megírja és nem ANYAGI HASZONSZERZÉS van mögötte. ill NEM fájlcserélő baromságokon megosztja a cuclit, addig mindenki leszophat"
Ha be tudod mutatni mellé az eredeti példányt is,addig másolhatod le egyszer,tudtommal.
Persze a kettő már üti egymást,mert ha nem alakithatom át,akkor hogy futattom rajta az egy "esetleg eredeti példány miatt legális" másolatomat?
Viszont az valószinű hogy egy emberhez csak ugy proba szerint nem fog kivonulni a rendörség,hacsak valami rosszakaród fel nem jelent ez ügyben külön.