Gabe18#5758
Hozzáenném hogy én se tudom a jogszabályokat,meg ezeket ugyis ugy lehet csürni-csavarni ahogy éppen jó,de:
"Így van a felesseléshez még a buzi ASVA-nak sincs semmi köze.Úgy és olyanra alakítom a 360-amat amire akarom,akár kávéfőzőt is csinálhatok belőle.Köze NINCS hozzá.Kifizettem nem loptam stb...
"
Én is ezt hittem,de egy ismerősöm szerint a flash-chip miatt "alkalmassá teszed a gépet illegális dolgok futtatására",ami már nem igazán törvényes.Nem udom igy van-e,de elgondolkodtató.
"Játékírás:amíg valaki leszedi megírja és nem ANYAGI HASZONSZERZÉS van mögötte. ill NEM fájlcserélő baromságokon megosztja a cuclit, addig mindenki leszophat"
Ha be tudod mutatni mellé az eredeti példányt is,addig másolhatod le egyszer,tudtommal.
Persze a kettő már üti egymást,mert ha nem alakithatom át,akkor hogy futattom rajta az egy "esetleg eredeti példány miatt legális" másolatomat?
Viszont az valószinű hogy egy emberhez csak ugy proba szerint nem fog kivonulni a rendörség,hacsak valami rosszakaród fel nem jelent ez ügyben külön.