176876

-
revolit #5997 eztis olvastam. ez egy probléma, kiküszöbölték. de viszont lasabban olvasa be (HA beolvassa) a másolt játékokat. ez az infóm egyik oldalról. -
Az aproneten 75 k egy használt xbox360 prémium pack:-) -
revolit #5995 ha lesz xboxom az aztán nem fog sok eredeti dvd-t látni :D -
Nem oly rossz az a Hitachi drive. A nagy őszi dashboard frissítéskor szinte kizzárólag Samsung drive-os készülékek produkáltak három ledes hibát (e66). -
Gabe18 #5993 Ha eredetit raksz bele akkor tök mindegy hogy milyen meghajtó van benne,ha másoltat akkor számit csak valamennyit.
-
revolit #5992 na mindenesetre kicsit heves voltam de bejelentik h nme biztos h megkapok 12ezret egy munkáért... ja és akkor itt dédelgetem a gondolatot h nemsoká xbox360ozok aztán meg ... nem tudom megadtátok a logikus ellenérvetek ami miatt most törölném elöző hozzászólásom (5981-eset) szóval sry, mindenesetre még okosodom egy kicsit a téren, na meg van egy pff, hát kb 70es tv-m, és most akarok lcd monitort 19" venni, amin gépezek majd meg x360-azok(nék ha lesz) csak gondolkodom h szélesvásznút vegyek e, hisz xboxra az jobb, jól tudom? na itt egy kérdés:P -
olyan helyen vásárlod ahol ki is lehet próbálni a gépet...
a "meghajtótálcát" kinyitva meg lehet állapítani milyen meghajtó van a gépben -
Kenarf #5990 Aproneten keresd ott nagyjabol az osszes hivatalos bolt hirdet nem hivatalosan a flashelles bar en 6e lattam -
Kenarf #5989 Tejfol kotekszik de azert rendes srac ha kerdesed van segit
-
revolit #5988 4k-ért mégis hol flasheltetik ki? de nem is ez a tré, hanme ha én ragaszkodom a samsung meghajtóhoz, mert én ilyen bogaras vagyok, hogyha kiadok 100ezret egy cuccért akkor elvárnám h legalább ráírják a dobozra h melyik meghajtóval adják, mert egyáltalán nme mind1. -
Kenarf #5987 Egyebkent azt nem mondhatom hogy pcrol valtottam XBOXra. Mert pc vagy laptop mindenkepen kell melle internet, osszekapcsolas. Nem is az a kerdes hogy hol neznek ki jobban a jatekok hanem hogy mire adjak ki. Nekem a nagy kedvencem a Halo es mar elegem lett hogy direkt nem adjak ki PC-re. Nem beszelve a Gears of Warrol, Assasin Creedrol, Halo Wars, Forza Motorsport2. Nekem pl most kb 65 ezret ero sm 2.0 as VGAm van, a gepem marciusi most kb megint 80-90 ezret kene csak arra hogy vegyem olyan VGA-t ami gyorsabb az enimnel es tudja az SM 3.0 a Splinter Cell miatt. Hat kapjak be, egyebkent XBOXra sem veszem meg.
-
revolit #5986 Nincs kérdés, azt hittem egy fórumon nme csak kérdezni, de vélemyényílvánítani is szokás... -
Kenarf #5985 Az teljesen mindegy mire dugot a kep minosege csak is a TV kepesegeitol fugg. 5.1 hang csak akkor lesz elvezheto ha osszekoton levo otikai kimenetet osszecsatlakozol a hazimozi erositon levo optikai bemenettel. -
spatrik #5984 Hát revolit megszívtad....4k-éert kiflashelteted és tessék...MICSODA ÖSSZEG!Szíjjál csak a PC-vel...sokszázezer lesz hiddel... -
szörnyű... akkor jó billentyűzet veregetlést kivánok
:P
-
Mi a kérdés? -
revolit #5981 Akartam volna venni egy 360-at, aztán rájöttem h milyen kibaszás, a Hitachi dvd-romok egyszerűen és röviden SZAROK, és az x360 90% az, és zsákbamacsak alapján megy h mien van benne. ne mi a faxomat képzelnek, 100ezres gép és zsákbamacska, már ez marhára feldühített. aztán meg csak az h ahogy néztem xbox360-al kapcsolatos blogokat, fórumokat oldalakat, az jön le h marha bonyolult eljárás ha én másolt játékokkla akarok játszani, márpedig nme fogk 20ezret adni egy játékért. szal úgy látszik marad a jól bevált pc. (jó tudom az nme az xbox hibája h jó a másolásvédelme, de éppen elég az h szaros hitachi romot raknak bele) -
Jak16 #5980 Nem, én küzködtem vele 3 évet...és mivel már teljesen szétbarmolták a játékot (átlagban 200 Ember Online a hivatalos szervereken) nekem nem kell, Xbox meg kell...egyszerű a képlet :D -
peter31 #5979 Beszarok ilyenekért adnak ennyi zsét? Hihetetlen. Ügyes vagy remélem te nem vetted... -
Jah, erre a legegyszerubb ha nem kotod netre a gepet :)) -
Leszedi mindig az új fw-t, akko olyan cuccot csinálnak, ami ezt megtiltja neki és kész is a mű:) -
Ugyanugy meg fogjak oldani a backup jatekok futtatasat mint a boxon, csak egyelore nem elerheto mindenki szamara a blue-ray iro, igy cak aranylag kevesen kiserleteznek a dologgal. -
azért abba ne legyél olyan biztos hogy nem fogják feltöni a ps3 mat!!!amit ember talál ki azt másik ember simán megtudja kerülni!! -
Jak16 #5974 hiába mondod, én örök konzolos voltam, a PC csak egy röpke "egyéjszakás" kaland volt :d És a PS3-at NEM lehetlesz hakelni, mivel folyamatosan fog tölteni a merevlemezre frissitést, illetve, minden játéka fel fog menni inditáskor a PSO-ra és letölti a hivatalos új FW-t a meghajtóhoz, illetve magához a géphez is...
Az Xbox pedig itt M.O. biztos elveri a PS3at, mivel itt nincs jövője olyan gépnek amin nem lehet bakcupkoat futatni...itt nicns pénzük az embereknek 20e Ft-os játékokra...nekem is csak egy-kettő van PS2-re...
És én megtartom mindkét konzolomat, mivel PS2-ön is rengeteg ooylan játékom van ami etalon...és ott lesz mellete a Xbox 360a-m...
Szal, bárki bármit mond: Én Mikulás és Karácsony között megveszem az X-em, méghozzá Premiumban :D -
Most hogy így a finish előtt vagy egyetlen lépéssel, már csak be kell sétálnod valahova, leperkálni az árát és hazavinni a szép fehér boxodat...
Szóval most már bevalhatjuk neked, hogy nem érdemes boxot venni. Rossz gép, rossz játékokkal, és nincs semmi jövője.
Szóval ne örülj annak, hogy eladtad azt a jó kis accountodat, ami viszont jövőre a 10x-ét érte volna. (ez komoly, egy Jedi-konferencián hallottam)

Mindazt amit mondtam a többiek is megerősíthetik neked. Igaz fiúk??
-
Jak16 #5972 3 év játék Xboxot teremt :D -
Nekem a következő lenne a kérdésem: melyik a jobb megoldás? Ha az XBox360-at a házimozin keresztül dugom a Tv-re, vagy közvetlenül csak a Tv-re dugom??? Ha házimozira dugom, csak akkor megy a Dolby 5.1??
És még egy: látható a képminőség különbsége az LCD -és CRT Tv között, ha 720p-s felbontással játszok?? CRT Tv alatt konkrétan a Philips 32PW9551/12 HDMI-s Tv-jére gondolok. Ime az egyetlen kép amit találtam XBox360 játékról 720p-s felbontásban: http://img78.imageshack.us/my.php?image=ridgeracer4cb.jpg
LCD Tv alatt pedig max. 300 Ezer Ft-os árkategóriájú Tv-re gondoltam.
Köszi előre is! :D -
Amúgy télleg jobb konzolon játszani mint PC-n. Leírok egy kis történetet, hogy hogy lettem PC-s, ha nem baj:) Íme: Kb 7 éve vettem öcsémmel egy PS1-et. Azon akkoriban nagyon élveztük a játékokat, esténként lefeküdtünk az ágyra és nyomtuk a Destruction Derby DRAW-ot, a Crash-et meg stb. jó gémeket. Amikor megjelent a PS2, rá 1 évre venni akartunk de apum lebeszélt róla, azt mondta hogy vegyek inkább egy új PC-t mert azzal jobban járok majd. OK nagy nehezen rávettem magam hogy vegyek PC-t. Meg is vettem, jól ment rajta a GTA3 meg az akkoriban megjelenő játékok. Aztán rá 1 évre vettem bele egy új videókarit, mert nem mentek normálisan a játékok, közben a PS2 tulajok ugyanazt a játékot játszhatták vígan, akadásmentesen. Aztán ugye jött a többi alkatrész beszerzése, aztán eladtam az elavult alkatrészeket és váltottam PCI-E-es rendszerre idén júniusban. De már megbántam, hogy megvettem a PC-t és hogy nem Xbox360-at vettem, mert most már ha eladom sokat fogok bukni rajta. De ez lesz az utolsó, ezt elfogadom. Ezentúl én is ÚJBÓL konzolos leszek! Konzol 4EVER! Xbox360 4EVER! Lehet hogy egy kicsit OFF lett, bocs, de Köszönöm hogy meghallgattatok! -
Attila 007 #5969 Köszi a választ:) -
Mik vannak
-
Erre annyit mondanék hogy amoikor kijött a Dead Rising mindenki ilyeneket mondott hogy kinyírja a gépet annyira melegszik tőle. Megnéztem, ugyanolyan meleg volt mint akármilyen játéknál. A lemez meg szerintem bármilyen optikai meghajtóba felmelegszik egy idő után. -
Hinnyepászmek:D Az komoly. -
Jak16 #5965 3 éve Star Wars galaxies accout, Elder Jedivel, potom 250€-ért kelt el :D És még két nap múlva jön ehez 51$ -
peter31 #5964 Jah ez engem is érdekelne... -
Andrásss #5963 Nemsokára amúgy úgyis veszünk új TV-t (ideje lesz) -
hát remélem semmi bajuk nem lesz! pl sokan mondták hogy a GOW nál pl ha jáccanak vele forró levegö jön a gépböl meg a lemez is forro! nekem pl halvány langyos remélem ez jooo -
és még a billenytüzet egér problémára is van megoldás :P -
Andrásss #5960 2. kérdésem az lenne, hogy CRT monitorra is rá lehet kötni? Van egy olyan csatlakozás a BOXon mint a PC-k VGA-ján? -
Nem akarlak elkeseriteni, de egy 16 eves teven a kep eleg szar lesz. -
Andrásss #5958 Azt szeretném kérdezni, hogy mivel nekünk kb. 16 éves a TV-nk, de van rajta SCART hogy azt meg lehet-e csinálni hogy közvetlenül az XBOX 360-ból menjen a jel a TV-be? Mivel sajna nincs házimozink:@