176838
banner
  • Rage47
    Én is megörültem :D
    Reménykedem, a WIn10-ben....
  • TDC Geronimo
    Na legalább nem vagyok egyedül -.-
  • Rage47
    Nalam sem megy.
  • Renjike
    Hát akkor nem tudom. :/ A quest neve alapján nem emlékszem rá. :/
  • Harlekin
    117 küldetésem kész azért ennyit csak tudok...:-D Az van amit totti ír nincs hová menni...
  • Totti5
    Az lehet, csak csak a világtérkép meg visszamutat oda ahol vagy
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.06. 14:42:02
  • Renjike
    Ha gyorsutazásra mutat a kis nyíl akkor a küldetés egy másik földrészen folytatódik. :) Pl Skellige , Vizima stb
  • Totti5
    Gyorsutazásra mutat, ezért nem is foglalkozok vele, mert nem tudom mivan.
  • Harlekin
    Első képen a küldetés neked meg lett? Nekem 11 dolog pipa és pont ez ahol neked áll dobott 1 sikertelen.hiába választottam ki mert mindig csak a gyorsutazásra mutatott...
  • Harlekin
    Mi a szar lehet nálad érthetetlen...
  • TDC Geronimo
    Hihetetlen hogy nálam még mindig nem megy a képmegosztás. Sharere megyek és something went wrong bla bla bla. már leszedtem onedrivet is boxra mondom hátha amiatt, de így se megy.
  • darkSectorxxx #159890
    :D
  • Renjike
    Nilfgard heavy armor
  • Totti5
    Tegnap nem volt a helyzet magaslatán a cucc, kb az első eléggé szembetűnő gliccsek amiket nekem dobott.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.06. 11:33:37
  • Totti5
    Hát azért vannak bajok itt erősen.

• darkSectorxxx #159886
    "A 8 GB RAM és az 500 GB-os merevlemez rengeteg játéknak, filmnek és alkalmazásnak biztosít helyet."

Segítsetek értelmezni nekem :D
  • Totti5
    Ez az 1.6T V6 Hybrid jó sok évig maradni fog, amúgy valamit változott, de ez ilyen lesz.
  • darkSectorxxx #159884
    Kurvára várom már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Demot vagy 20x végigvinném.
  • arty
    2015ös szezonban van má' hangja a kocsiknak vagy marad a 2014es nyöszörgés? ;))
  • Totti5
    Codie nem aprózza el most sem. Esik az eső, a nézők előveszik az esernyőt. 100ad rangú dolog, de milyen hangulatos már!

• Totti5
    Deus Ex: Mankind Divided kimaradt
  • Totti5
  • Totti5
    Hát ezt nem tudom hova tenni még. Majd ha publik lesz a demó, de hogy ez semmit nem mutat a játékból az is biztos.

Tojássütögetés és sátorozás nagyon nem jön be. Badass FF kell, nem idétlen japóizmus, amikor láthatóan megvan benne az a lehetőség külcsínben, karakterekben is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.05. 18:59:38
  • Zavarodott
    Az ember mindig talált valamit, amivel szívesen tolta. Szerintem sokaknak a 360-hoz is van millió gammája amihez hozzá se nyúlt... q;)
  • Totti5
    Simán lehet, h E3on bedobják a dátumot. Őrület micsoda RPG tumultus bontakozott ki a gen 2. évéig bezárólag.

Klasszik izometrikus csodák, ami kiválóak lettek: Wasteland 2, Pillars of Eternity, Divinity: Original Sin pl
    3D AAA gigaprojectek : Dragon Age 3, Witcher 3, Fallout 4
    JRPG: Star Ocean 5, Xenoblade Chronicles X, Final Fantasy 15
    Akció orientáltak: Bloodborne, Lords of the Fallen

Kurva jó most gémernek lenni. Minőségi és kimagasló alkotások minden szinten, folyamatosan.
  • Zavarodott
    Igen, a színvilág elég monoton volt annó... q;)
  • TDC Geronimo
    Kiadhatnák a demot mindenkinek

• TDC Geronimo
    Állítólag idén jön. Nehezen tudom elképzelni, hogy bejelentést követő 5 hónapon belül megjelenik, de elnézve youtube videó nézettségét, reklám nem igen kell már neki lol
  • Totti5
    Szép, színes, változatos. Óriási lesz a játéktér az biztos, 100 órás lesz az is biztos. Van benne dinamikus árnyék, mindenféle csilli villi. Semmi gond nincs ezzel. Mostani kor nem tudom mit tud, mert fejlesztők vannak. A múlt azt mutatja hogy pl a CDP állejtős dolgokat tud hozni mindig, a Bethesda meg sosem volt ilyen szempontból az élvonalban, ők inkább bugokban nagymenők.
  • Moby
    A posztapok az ilyen :) A 3 garfját én amúgy nem szerettem. Egysíkú-egyhangú, seszínű semmi. De a játék az fasza (pontosabban a sztorija meg a világa fasza). Ezét egyelőre úgy fest fogom szeretni grafban is.
  • Kongy
    Mostani kornak megfelelően a Fallout 4 grafja is pusztulat lesz, de aki posztapok fan, az imádni fogja ezt is.
  • Totti5
    Nem hát. Közelében sincs. Fallout 3 egy pusztulat volt grafban, de akkoriban okés volt, viszont az egyenszín miatt a látvány monoton volt.

• Moby
    > Azért eltelt egy bő fél évtized azóta, valamicskét fejlődhetett volna a grafika

Az idő mindent megszépít vol. 43675 :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vajon gugli nélkül kitalálható-e melyik kép melyik rész? :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.05. 10:18:06
  • Zavarodott
    Csak az emlékek szebbek. Szerintem meg sem közelítette ezt a grafot a 3... q;)
  • Kongy
    Hát nem tudom, most vonatkoztassunk el attól, hogy nem vagyok Fallout rajongó, de a 3-at végigvittem. Amikor megláttam a Fallout 4 teasert esküszöm azt hittem, ezek jelenetek a 3-ból vannak. Mikor is jött ki a 3? 2008-ban? Azért eltelt egy bő fél évtized azóta, valamicskét fejlődhetett volna a grafika, tessék csak a Witcher 3-at nézni, ami 2007 óta mennyit fejlődött. Na de én nem pattogok, mert nem szívügyem a játék, itt le is zárnám a témát a részemről, ez is megy a nemérdekel kategóriába a Borderlands-ek, Final Fantasy-k mellé.
  • raymond01
    Lehet buta kérdés, de hol tudom beállítani a boxon (Xbox one), hogy bejelentkezve maradjak mint felhasználó? :)
    Pár hete van csak konzolom, amikor először indítottam csinálni kellett egy fiókot ugye, és azóta amikor bekapcsolom mindig be kell jelentkezni, ezt nem tudom vhol beállítani, beállítások, privacy... nézegettem de ilyen jellegűt nem találtam.
  • Moby
    Én ezen azé nem akadok fent, mer nekem ugyanilyen megfejtehetetlen talány, hogy mi a tököm szép egy COD-ban az embereknek :D A grafikán keresztül is a játékot mérjük, meg mindenen. Ha nem tetszik a játék, maximum csak extrém esetben fog tetszeni a graf, ahhoz valami gecinagyott kell gurítani (ld. Order), de ált a genre meghatározza az elérhető plafont is, és maximum genre-n belül lehet gurítani, de az má értelmezehetlen egy haternek.
  • Totti5
    Ó már megy a sírás keményen, hogy ezt a 360 is elbírja, csúnya, nincs kurrgen, nem ezt ígérték, nincs fejlődés stb stb... egész nap tegnap ezt olvastam több 100 hszen keresztül. Elképesztő. Hozzávetőlegesen ez is 100-200 óra móka lesz. Hát nem tudom az emberek hol hagyták a szemüket, de ilyenkor miért nem tolják be a 5-6-7 éves játékot és nézik meg hogy kanyarba sincs ehhez képest a Fallout 3? nomeg Bethesda, nem fog űberteknót csinálni, sosem csináltak. Láthatóan mocap sem lesz ebben W3 szint, de hogy ez milyen kontextsban ronda, vállalahatatlan az megint csak egy x-akta. Nem baj megy ez is a többi mellé....
  • Moby
    A kutya szőre tényleg csúnya, de minden más, az egész világ szépj/nagyon jól hozza a posztapok atmoszférát, ráadásul ott a poén minden centiben megint(radiation king pl.) . Persze aki nem szerette az előzőeket(és nem fogja ezt sem nyilván) azoknak ez nem lesz szép. Hogy ménem, az nekem rejtély, de én sem akarok érteni örökké mindent :)
  • Zavarodott
    Még szerencse, hogy azért páran teszünk a grafikára. Jó sztorival még egy sima szöveges szerepjáték is jöhet... Nem igaz? q;)