176840
banner
  • Moby
    SZép, tényleg az. De árulja már el nekem valaki, hogy ez hol melyik ponton mutat túl egy theorderen?
  • Totti5
    Már megint a nem evilági elvárások?

Meg kell nézni megint. Grafika, teknó csodás.

• Kongy
    Alan Wake annyira egysíkú volt, hogy egyetlen egy momentumra nem emlékszek belőle, de a legkomolyabban. 2 éve vittem végig.
    Ez a QB engem rohadtul nem győzött meg. 12 egytucat lövöldözős játék megspékelve azzal a speciális képességgel. Még a grafika se egy egetrengető, hát még ha jön a downgrade. lol.
  • Moby
    Ha jól emlékszem az is ezerév+1-ig készült, és végül finoman szólva sem lett kasszasiker. Szóval gondolom feltétlenül azt kell megismételni újra
  • Totti5
    AW 10 óra felett volt. Majd kiderül, de addig erről kár is beszélni, mert vak sötétbe tapogatózás.
  • darkSectorxxx #159938
    Meglátjuk, Alan Wake is kijött valahogy.
  • Moby
    Mert egy 6 órás sztorit ilyen minőségben elmesélni szácsilliárd dollárba kerül. Ezért nincsenek 20 órás, telibestorydriven játékok. Amik vannak, ott is csalással van belebaszva az idő, vagy gecinehéz. Gecinehéz játék viszont nem populáris.
    6 órás játékhoz száztízezer óra mocap kell, amiből összerakható. Meg színészek. Meg stúdió. Meg szinkron. Meg apámfasza.
  • Totti5
    Miért lenne 6 órás?
  • Moby
    De gondolom ebből is kihoznak egy betonstabil 6 pontos cuccot. A ryse még érdekes, meg hiánypótló volt korban. éshát gyönyörű. Ez talán csak érdekes, de hogy mennyire lehet eladni hatvan dolláért hatórás játékokat, arról kb mindenkinek van fogalma.
  • Moby
    Kb az. Az volt ezeknek a játékoknak az aranykora. Hálisten már vége. Szerintem a readyatdawn el tudja mesélni mindenkinek, hogy mennyire.
  • Totti5
    Jaja, AW is az volt.
  • darkSectorxxx #159932
    Moby-t kérdezd.
  • darkSectorxxx #159931
    oks , mennyire meg fogsz lepődni. :)
  • Totti5
    Mi a halál faha köze van az Ordnernek a QBhez?!
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.08. 19:30:59
  • Moby
    Fasztnem. Hótugyanaz. A telibemindelépésmegtervezve és a 6négyzetméterenbelülkávörlövöldélek váltogatja egymást. Centire ugyanaz. Nanométerre.
  • Totti5
    Tudtuk.
  • darkSectorxxx #159927
    A QB azért egyeltalán nem annyira tünik kötöttnek mint a the order.
    Az azért más.
  • Moby
    Azt a kreativitást tölthetnék valami fasza játékba is. De csak nem bírják ki, hogy ne legyen a boxra is valami drótonhúzott fosparittya theorder. Bár most, hogy látjákl hova jutott a readyatdawn, el kéne gondolkodni. Még nem késő :)
  • darkSectorxxx #159925
    Amúgy tudom az x360 már senkit nem érdekel, de a Trial Fusion nem volt vagy nem lesz akciósan?
    Mert mostanában nem látok annyi akciózást előző genen.
  • darkSectorxxx #159924
    Hát nem tudom, de nagyobb az esély hogy semmi nekem való. :)

TR annyira nem, azért nem nézek sót. :)
    Az tetszik , de azért beérem egy utólagos youtube-al is. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.08. 19:19:46
  • TDC Geronimo
    Miért tudod mik lesznek bejelentve? :D TR nem érdekel?
  • darkSectorxxx #159922
    ....amik engem sajnos nem érintenek. :)

Hacsaknem rukkolnak elő egy Gears 4-el.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.08. 19:07:26
  • TDC Geronimo
    Azért gondolom lesz még "pár" dolog ezenkívül...
  • darkSectorxxx #159920
    yeeeeeee, kurvaanyjukat. nemnézem a show-t
  • TDC Geronimo
    eh E3on nem lesz megint quantum break, csak Gamescomon...
  • Moby
    Ó bammeg...JÖHET!
  • Totti5
    MS konfon új zombivirág játék!

• Totti5
    MS a zsebébe nyúlt Porsche-EA szerződés ide avagy oda.

Jó hír hogy Forza 6ban is lesznek!

• Rage47
    én itt szoktam nézni a képeimet :D
    http://xboxdvr.com/
  • TDC Geronimo
    Na megoldódott félig meddig a gond. Azt hittem, ha mentem akkor boxra menti, de nem, hanem egyből tölti fel. Bár megosztás még mindig nem megy, de xbox.comon legalább már elérem a mentett képeket.
  • TDC Geronimo
    Fasza mondom teszek még egy próbát képmegosztással. Csináltam 3 képet forzaból, de már elmenteni se menti el. Rámegyek mentés, kiírja oké elmentve, de ha berakom filtert hogy csak mentett képeket mutassa kiírja, hogy egy sincs. Egyre jobb
  • Snexi
    persze,én se gondolom ,hogy teljesen új autólistát rittyentenek össze,csak azt nem szeretném ha nagyítóval kéne keresni az új autókat.Bár nekem a horizon 2 dlc autói is újak lesznek.Porsche meg továbbra sem lesz sajnos,pedig jónéhányat kipróbálnék forza minőségben
  • Harlekin
    Ez a SteamWorld Dig beszarás jó és ezt amikor megláttam szakadtam!

• Totti5
    Amint közelebb mentem eltűnt...

• darkSectorxxx #159909
    Ha ez igaz akkor valóban az!

Mondjuk lehet rosszul emlékszem de a Forzák mindig 1080p és 60 fps-el futottak nem? Ez alap volt eddig.
  • Totti5
    Pedig abból fog. Lesznek újak, de a java abból.
  • Snexi
    mondjuk várható volt a horizon 2 után, hogy itt is megkapjuk a zidőjárást és a napszakváltást.A 450 autó meg remélem nem a forza 5+horizon 2 autóiból fog állni :D
  • TDC Geronimo
    a lementett dolgokig minden oké bár ott se mindig ajánlja fel a sharet, van amikor csak háttérnek lehet berakni egy képet, ezt se igazán értem, amint rányomok sharere kiírja hogy valami gáz van.
  • Totti5
    279 képem van fent

Viszont sikerült nagy meló árán kivenniük az eddigi HUD mentes gyors pause, középső gomb és képlopás dolgot a W3-ből... most már csak HUD-al menti

Nagyon jó ez az oldal, autómatán felvett videókat nézegetem. Mocsida jó emlékek! Zseniális.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.07. 09:41:40
  • Harlekin
    Ne már hogy nem megy senkinél csak nálam a kép mentés/megosztás!?

Na megcsinálod a 2x guide és Y screenshotot! Alul írja,hogy mentette!!!
    Majd vársz pár percet(gondolom ellenőrzik hogy publikus e a kép)
    Belépsz GAME DVR -be ott my captureba!
    Ott lesznek a lementett dolgok.a kép
    Rámész a mentett képre és a 3 vonalas gomb (régi start gomb) megosztás
    Ott ajánlja fel a share-t!? ahova csak szeretnéd
    Lemented one drivere és ott már bár mit csinálhatsz vele one drivere mentés
    kész!

És a lementett képem pcröl a saját tárhelyemre feltöltve!

Vagy nem tudom melyik része nem megy a megosztásnak nálatok!?Nálam első perctől ugyan így megy!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.07. 09:27:26