176876

-
Gabe18 #7078 Ezen tovább gondolkozva arra jutottam hogy majd jönnek az ilyen hirek hogy:
A 19 éves Jürgen.F ártatlannak vallotta magát,miután a 68 éves szomszédasszony feljelentést tett ellene a rendőrségen,miszerint a kerten át az ablakon véletlenül bepillantva annak monitorán véres jeleneteket látott.Jürgen tagadta hogy "embernek látszó karakterekre" lövöldözött volna,állitása szerint csak egy internetről letöltött video volt,melyben egy jövőbeni játékot mutogattak,és neki semmilyen befolyása nem volt az eseményekre.Tehát aktivan nem lövöldözött.
Ám gaz hazugságaira azonnal fény derült,mikor a speciális egységek behatoltak a lakásba és Jürgen szekrénye mögött a Wolfenstein korai 90-es években kiadott pc-s verzióját találták meg.(mint állitotta még évekkel korábban csuszhatott oda be véletlenül)
Egy szakértő csoport 3 napig vizsgálta a nevezett játékot,mert az abban szereplö pixelhalmokról nem lehetett egyértelműen megállapitani hogy azok vajon egyértelműen "emberszerü karakterek"-e.Végül hosszas elemzés után ugy döntöttek hogy igen.
Örömmel jelentjük hogy ezzel az itélettel újabb potenciális gyilkost juttattunk rács mögé,hacsak egy évre is.De ott legalább megtanulja a kis mocsok! -
baak #7077 Ha jót akarsz akarsz, akkor nem ott csináltatod meg.
A többit magánban, ha érdekel. -
Gabe18 #7076 Némileg off,de ez a hir azért fejbevágott...
Gamestar.hu.
"Egy új német törvényjavaslatban nem kevesebbel, mint egy éves börtönbüntetéssel fenyegetik azokat, akik „emberi vagy, embernek látszó karaktereket” ölnek számítógépes játékokban! Ráadásul ez már nem csak az árusításra vonatkozna, hanem a játékosokkal is a törvény legkeményebb szigorával járnának el a jövő évben parlament elé kerülő javaslat szerint.
Bár Németország közismert az erőszakos játékokra vonatkozó szigoráról, egy ennyire kemény idevonatkozó törvény eddig még ott is példa nélküli, de még Jack Thompson, Rod Blagojevich, vagy Hillary Clinton sem pedzegették soha, hogy magukat a játékosokat is börtönbüntetéssel kellene büntetni. Amennyiben ez a törvény életbe lépne, az valószínűleg az egész német játékpiacot totálisan megbéníthatná, különös tekintettel olyan címekre, mint a PC-s Crysis, vagy a PS3-as Resistance: Fall of Man. A Gears of War című Xbox 360-as játékot már korábban kitiltották az országból, de akkor még nem esett szó arról, hogy a játék birtoklása esetleg a jövőben egy év börtönnel büntethető.
A törvényjavaslatot a parlament elé terjesztő elszánt német képviselők szerint azért van szükség ilyen szigorú törvényre, mert egy 18 éves fiatal Counter Strike rajongó srác november 20.-án lemészárolt 12 másik fiatalt egy kollégiumban, 20 másikat megsebzett, aztán saját magával is végzett."
Noooormális?
-
Piko888 #7075 Eladó Saits Row-ot keresek. -
És te csináltad ?
sorry az elözöt elirtam :D -
És te csináltad ? -
Szeszmester #7072 Töltsd le és próbáld ki! Engem is érdekelne, ha műxik. Elsőre szerintem elég, ha csak az első diszket írod ki :) -
Szeszmester #7071 Ez most részletkérdés, a számokat akarták növelni, olcsó üzleti húzás, tény.
Ettől függetlenül elég rendesen nekem estél a múltkor.
Egyből eszember jutottál, amikor olvastam a hírt :) -
"Igaz, a hatalmas usertábor-növekedésben az is közrejátszik, hogy a GoW mellé egy 48 órás Gold előfizetés is járt,"
A jelzőket meg mellőzzük! -
"Azzal ugye tisztában vannak, hogy mint minden Live aktivitásnál, az X360 esetében nem a tényleges multiplayerező emberkék száma a mérőszám, hanem a Liveba beloginolt adott játékosoké - tehát attól FÜGGETLENÜL, hogy éppen szingliben, vagy multiban játszanak, csak az adott játék lemeze pörögjön a gépükben."
forrás gamer365
-
PÜ. ment!! -
Lenne egy kérdésem, ha van egy routerem, és egy x360am, akkor a box alapból felismeri routert és már mehetek is a live-ra? Vagy kell hozzá még vmi? -
Ahh elfelejtettem oda írni hogy Flashelve adják. Szép áron. -
Nem akarok reklamozni de sztem ez jó csak az a baj hogy Miskolcon van és az epp nincs közel.
http://www.golemkonzol.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=28 -
gyzoli1 #7064 Teddy!
Az augusztusi géppel valószínűleg nem lesz gond!
Nekem is van egy ilyen(már flashelt) gépem... -
Sund #7063 ipiapaty lapatyom, nyálazd meg a pamacsom. vazze.
-
Gabe18 #7062 Hát a boltban egyben is meg lehet venni (majd talán egyszer itt is),bár ezt az előnyt kissé drágán lehet kihasználni... -
Gabe18 #7061 Nyilván több dvd-n jelent meg. -
Azért 3 dl lemezre írjunk ki egy játékot, az kicsit durva -
PlayStation2 #7059 Nem lehet hogy több .ISO (bin) file van benne, elosztva DVD-nként? -
ega, na ez mire megy fel?
Bocs előzőből lemaradt:) -
Nemtudjátok mi van ezzel a gaméval?
Blue_Dragon_JPN_XBOX360-Caravan
Állítólag betömörítve 216x100 m -
hát igen az lesz a válasz ki kel szedni a dobozból és meg kell nézni az ennyém augusztusi szóval remélem nem lesz gond
-
Én a Tescoban vettem és jövö héten viszem fhleseltetni akkor többet mondok :D bár a srác azt mondta nem lesz gond -
KADARKA #7054 Wazzzze!
-
Szeszmester #7053 Hívd fel őket wazze. -
Sund #7052 Mennyi ott a Prémium? -
Gabe18 #7051 Nem a tescós gépek a szarok,hanem a tescóban elépzelhető hogy a legujabb széria van amit még nem tudnak átalakitani.Vagy át tudnak már?Én már nem tudom.
De a tescóban ilyen irányu kérdéseidre (mikori?milyen drive van benne?stb...) szerintem csak egy csodálkozó pillantás lesz a válasz a "szakértő" eladók részéről. -
Lécci küldjetek pü a chippelésel kapcsolatosan hol olcsó pesten.PLZ -
zsolt2800 #7049 Holnap vagy holnap után szeretnék gépet vásárolni, adna valaki egy tippet,hogy hol érdemes?Tesco-ban vett már valaki? Szerintem ott éri meg most a legjobban csak írtátok,hogy az ottani gépek szarok,de ez szerintem hülyeség, mert külön nekik nem csinálnak selejt gépeket.Küldjön már el valaki privátban,hogy flashelik ki megbiszhatoan. Köszi -
na megjött mindenkinek a mikulás???? :D -
Jak16 #7047 akkor jó. -
Adnak -
Szeszmester #7045 Van amelyik elindul, de csak eredetiek (van róla egy lista). -
5555 #7044 Még egy hulye kérdésem lenne !!! A sima Xbox játékok elindulnak Xbox360-on és forditva is ??? (Xbox 360 játékok sima Xboxon ) ??? -
Hi, nem tudtok tanácsot adni az ügyben hogy hol érdemes xbox360-at venni? Hol chippelik és hol olcsó? Érdemes a szentmihályi úti media marktba venni? És az újakat már tudják chippelni? Előre is kösz a válaszokat -
Szeszmester #7042 HOL VAGY, TEJFÖL! TEJFÖÖÖÖL!!!!!!
Na, ebbe köss bele, ha már úgy szeretsz az élő fába is belekötni:
"Úgy tűnik az Xbox Live forgalmára is rendkívül jó hatással volt a Gears of War novemberi megjelenése, az Epic Games játékának debütálása óta ugyanis nem kevesebb, mint nyolcvan százalékkal ugrott meg a Live felhasználók száma - állítja az efféle elemzésekkel foglalkozó Sandvine Incorporated."
Forrás: gamer365.hu
Most köss bele abba, hogy a múltkor csak 50%-ot mondtam, jó? :) Mert az még akkor volt!! Pöcsfej. -
Szeszmester #7041 Van olyan basz, amibe bedugod a 3 jack dugót (kép és 2 hang), és SCART a másik vége. Biztos adnak hozzá iylet, nemtom. -
Jak16 #7040 halljátok, nekem olyan TV-ém van aminek a hátulján 21 lyukas csatlakozó van: azt szem ezt hívják Scartnak: a Premium Packban van oylan kébel aminek a vége Scartos?
Vgay azt vennem kell. Mert az tudom hogy van átalakító, de akkor az nem csak "alapkábel" minőségű lesz? -
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /data/htdocs/gamer365/@action/register_interview.php on line 19
games365 ezt irja ki reg közbe másnak is van ilyen problémája?