176838

-
Azt szeretném, hogy asszony kinectes őrületei elférjenek kényelmesen, arra jó lesz a tera, az én cuccaim meg mehetnek a külsőre. :)
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.10. 06:38:20 -
sikerült a homeolást megcsinálni? -
Jah ennyi.
És még az is szűkös...Nekem is 2 tera van rajta és lassan érik a következő mert jelenleg 30 % szabad úgy,hogy a box 500 as is fullon van ...
1 tera semmire nem elég itt,mert ha meg lemezest vesz az ember akkor a 100 gb is sok benne kivéve,ha minden lemezt megtartasz,de akkor meg értelmetlen a lemez csak a port fogja...Totál felesleges ez az 1 gb os gép... -
Bármikor mellédobhattál volna valami kövéret :D
A slimőrületet továbbra sem értem. Totálisan felesleges ezen a konstrukción változtatni. Halk, nem melegszik. If ain't broke, don't fix it.
/teRa gyerekek, TERA, tanuljuk már meg :D -
jobban jársz ha veszel egy 500ast és mellé egy 2 terrás külső vinyót. Olcsóbban kijössz és a helyed is jóval több lesz...
Slim meg nem mostanában lesz -
Jöjjön már a slim! Bár így hogy nyakunkon az 1 terrás ráncfelvarrás lehet nem várok tovább, tulajdonképpen ez az 500as vinyó zavart a legjobban idáig.
-
No azt megint meg kell állapítanom, hogy ez a forza5 még mindig agyonbasz mindent ebben a konzolgenerációban eddig racing genreben. -
Ez az ami meglep. :) De megnyerő ötlet. Tesómnak van egy One-ja majd megveszem és ott letolom :D
"XBL Gold is not required for online co-op" -
Sokat kell várni még. :P -
halo 5 GI infók
Whether playing as Chief or Locke, you're accompanied by a fireteam of 3 A.I. which you can command/issue orders to in the campaign
Highlighting an enemy and hitting up on the D-Pad orders your team to assault an enemy
Other commands include picking up certain weapons, using turrets, driving warthog, etc
AI teammates can revive you as well
Confirmed: Linda, Kelly, and Fred join the Chief
Game starts out before Chief is on the run
Audio has been heavily reworked from the ground up for Xbox One (bullet sounds, debris, etc)
8 months after Halo 4 ends, cataclysmic events are tearing apart star systems, these are tied to the Guardians (Forerunner entities shown in the first teaser trailer)
Game Informer played the second mission, taking command of Chief and Blue Team to take back an ONI research vessel abandoned for 2 years
Team banter replaces interactions with Cortana to flesh out the characters
There are multiple routes to take in levels
The zealous religions Covenant are slowly abandoning Jul M'dama's leadership in Halo 4
Spoilers: Cortana's silhouette is seen by the Chief after he's separated from Blue Team, she says: "John, the domain is open. Meridian is next. You only have 3 days, John. The Reclamation is about to begin."
XBL Gold is not required for online co-op.
Halo 5 will launch with over 20 multiplayer maps
15 DLC maps by June 2016
All maps will be free
Teases a "completely new, epic multiplayer experience" they'll reveal at E3. Incorporates "all aspects of the Halo sandbox for the first time ever"
This MP experience is described as a "dream of ours and all our fans to build something like this" -
mother of god -
Most már hivatalos:
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.06.09. 20:39:27 -
És kb. innentől robbant fel az internet Halo rajongó fele:
"20 maps at launch, and 15 more by next june.
All Map DLC will be FREE."
Erre csak annyit tudok mondani:
"Magasságos egek!" -
Buck az első az általam linkelt PH-s topikban. :)
A lényeg amúgy: 4 fős coop akár, Chief és Locke is irányítható lesz. :) -
Most hogy a kamerát is sikerült kipeccselni ( lol ), nekem ez már tökéletes. Ja nem, még egy dolog... tegyenek már bele felirat betűméret állítást a jó életbe... egyszerűn nem tudok normál távolságból játszani mert rossz olvasni. Oké hogy PCn mindenki arcába a monitor és ott ez perfekt, de konzolon nem....
-
Lesznek visszatérők, ODST-ből is.
"The Master Chief himself, John, is joined by Linda, Kelly and Fred. While the four Spartan II super soldiers have fought together in Halo's expanded universe, Halo 5 will mark their first notable appearance together in a Halo game. They are the four members of Blue Team as it exists in the mid-26th century.
Game Informer reports that in solo play, Fred, Kelly and Linda will appear in cutscenes and follow the Master Chief's commands during the game. In co-op, each of the four players takes the role of one of the members of Blue Team, with unique loadouts for John, Kelly, Fred and Linda.
Halo 5's campaign also stars Office of Naval Intelligence agent Jameson Locke, a playable character who is tasked with tracking down the Master Chief and Blue Team. Agent Locke recruits his own squad for the mission, according to Game Informer. Called Fireteam Osiris, the group consists of Spartan IV soldiers including a returning fan favorite: Edward Buck (Nathan Fillion), the Orbital Drop Shock Trooper featured in 2009's Halo 3: ODST."
Ő pl
-
-
Nem, ő Linda.
Pár kép még pluszban.
Annyira de annyira várom hogy az hihetetlen. Premier előtt játszok vele, egy hét szabi kivéve, oda leszek meg vissza szerintem.
-
-
A sniper nem Jun(?) a Reachből?
Szerk: Gameinformer magazin borítója
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.06.09. 18:40:23 -
Kint van a Xes Witcher peccs, 600 mega. -
baszki,végre -
Egyszerűen beszarás a táj. Márha az egyszerűségét nézzük. -
A kötött, meg többsíkú az nem ugyanaz baszod. :)
Értelmezd, az alan Wake is csak súter mint az order, de mégsem annyira kötött, ellenben nem is egy gta ahol 1000nyi dolgot tehetsz, csinálhatsz. -
LOL -
Csak azért mentem át mert már nyomott volt a városi hangulat. Sokat ténykedtem ott de még a fele bőven ottmaradt. Kellett ez a váltás, ez a szigetvilág, a hegyek, hó parádés. Most szigetekre hajókázok és ott ténykedek. 3. képen pl csak egy kérdőjeles helyszín amihez hegyek kellett platformingolni jó ideig. Látvány, és ami fent volt... semmi az ég világon, csak egy kérdőjel, de olyan pontossággal igényességel kidolgozva!
Az viszont mókás volt hogy elmentem egy szigetre és a már megtépázott ladikot ( hárpia horda... ), kikötéskor véletlen nekicsaptam a sziklának.
Kb ez volt :DDDD
Visszafele maradt a jó öreg gyors, mell. Jó messze volt...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.08. 21:05:04 -
3 nap, 4 órát toltam eddig a W3-at, és még nem vagyok a végén :D De most már érdekel a sztori vége, gyorsan végigfutok a maradék főküldetésen, aztán jöhetnek az elmaradt mellékküldetések. -
Még nem mentem át skelligére, de már nagyon várom
-
-
>A QB azért egyeltalán nem annyira tünik kötöttnek mint a the order.
vs.
>Nem arról van szó hogy többsíkú lesz a QB, hanem hogy nem 6 órás.
Má te se tudod milyen ökörséget kéne összhaluzni két egymásutáni kommentben :D Megnézi bárki az eddig kiadott anyagokat. Akinek ezek után nem világos a koncepció, annak megbuggyant az agya a melegben és/vagy fejhangon járatja a fanbojmotort. -
Valóban, ez igaz. -
Ryse-ban 1 fegyvered volt. Tökéletesen történelem hű. -
Nem arról van szó hogy többsíkú lesz a QB, hanem hogy nem 6 órás.
Alan Wake, pont nem csak a gameplay miatt volt fasza. Vagyis nem ott keresendő a játék lényege.
Ryse meg izlések és pofonok, a The Order szebb volt és kb 20x több benne a fegyver, vagy nem tudom hány tárgy van a The Order-ben, annyiszor több mint ami a Ryse-ban volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.08. 20:37:00 -
Kasszasiker?
Hát nem egy CoD az biztos. -
Belsős infó, lesz új Gears az E3-on. :) -
Nem tudom, nem is érdekel, Miért?? kellene hogy ez szempont legyen?! Ez még nem jelent meg. Több mint 1 éves gameplay mire megfog.
Ui: teljes képernyőn lesz prezentálva
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.08. 20:17:18 -
A ryse legalább nem lövölde volt. Amúgy a sztorija érdekel. -
Hát el vagyok ájulva.
Már az Order sem tudott megrikatni egy Ryse után.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.08. 20:04:43 -
SZép, tényleg az. De árulja már el nekem valaki, hogy ez hol melyik ponton mutat túl egy theorderen? -
Már megint a nem evilági elvárások?
Meg kell nézni megint. Grafika, teknó csodás.