176876
banner
  • Szeszmester
    Avit még nem visz.

Pontot 2 fél képpen:
    -Utalni kell nekik pénzet bankkártyáról, biztos nagyon segítőkészen leírja, hogy ezt hogy teheted meg
    -veszel előre feltöltött kártyát konzolboltban, amin van egy kód és azt kell beütni (mint a Live előfizu)

Régi xbox. 1szerűen: megveszed eredetiben a régi box játékot (nem mind megy, van egy lista).

4: passz, dugb be mondjuk USBre. Valahogy a menükben kell bóklászni és akkor lehet másolgatni, talán ott. Vagy kösd össze PCvel, talán ott. Vagy nem.
  • ajem kisa
    Az kell neked!!!
  • athlon7
    Mail: [email protected] Köszi! :D
  • carterx
    csa.

patch és key is kell hozzá,akkor tuti rendesen fog írni,aggy egy emailt és repítem őket wazze!!!
  • tejföl
    Lehet:))
  • Me0w
    Ajj, remek forummotor... bocs a triplaert.
  • Me0w
    Lehet az a baj, hogy nemsokara en is apa leszek... ez kihozza belolem az allatot :P
  • Me0w
    Lehet az a baj, hogy nemsokara en is apa leszek... ez kihozza belolem az allatot :P
  • Me0w
  • tejföl
  • athlon7
    Akkor a DVD-t is ki lehet írni a CloneCD-vel, ezek szerint. :D Legalább is ezt veszem ki a válaszodból. :D
  • Me0w
    Az 1.44-es floppykhoz pedig CloneFloppy van...
  • athlon7
    Ez a fajta író a jó? Pioneer DVR-111D OEM, 8.400 Ft-ért?
  • tejföl
    Hülye kérdés, ma nem az első tőled.
  • athlon7
    Egyébként ( ez lehet, hogy hülye kérdés lesz ) nem úgy van, hogy CD-t CloneCD-vel, DVD-t pedig CloneDVD-vel kell kiírni?? Mivel a 360-as játékok ugye DVD-k.
  • athlon7
    Esetleg crack? CloneCd-hez, a verziója: v5.2.9.1 Köszi!
  • Keresztapa24
    Hali!
    Van egy flashelt x360am és pár kérdésem.

1.Hogylehet azt megcsinálni,hogy vigye az avi filmeket?
    2.Vannak a Live-on gammák és ezeket PONTOK-ért lehet fullverziósan leszedni( Live Arcade )...Hol lehet ilyen pontot venni és hogyan?
    3.Hogylehet az megcsinálni,hogy vigye a régebbi box Játékokat?
    4. Pendriveon van pár MP3 fájlom és szeretném a boxra felrakni...hogyan lehet ( mert lejátsza,de nemtom felmásolni a gépre )?

--- Aki amire tud válaszolni az tegye meg...THX ---
  • sector512
    Figyi gondolkozz már el egy kicsit :) 4 lehetséges választ adnak meg, a ebből 2 sony gép egy pedig sega. Az utolsó PC. A Halo MS játék. Na szerinted? :D
  • sector512
    Nekem is az egyik íróm LG, szerintem teljesen rendben van, kivéve ha 360 játékokról van szó. De akkor ennyi erővel pio-n kívül minden szar? :)
  • dinomano
    nem tudom, en csak annyit tudok; h. (talan!) PC-re akartak egy strategiai jatekot a HALO univerzummal, oszt FPS lett belöle X-en..de ha tevedek, javitson ki valaki...
  • Vladis
    Ööööö... Izéééé... Roszzul tettem fel a kérdést! Még az X-es megjelenés előtt tervezték másra a HALO-t... Csak nem tudom, hogy mire... Dreamcast, PS2, Macintosh/PC???
  • dinomano
    A HALO 1+2 eredetileg sima X-box-ra... A HALO-nak van PC-s része, a HALO2 atportolasat PC-re meg a vistaval idözitik(kb.fél-1 év és megjelenik, legalabbis ugy igertek).. :-|
  • Vladis
    Hi! Nem tudja véletlenül valaki, hogy a HALO eredetileg milyen platformra íródott?
  • kill3r21
    Én is LG vel irtam gemét eddig kemény 2Db-ot! Imageburnal Fuji lemezre! a második gamét sajnos néa nem olvassa be! de ezt ráfoghatjuk a lemezre!!!
    de ha beolvassa akkor meg nincs gond vele!!
  • Me0w
    Segged ne toroljuk ki helyetted? Beszarok az ilyen kerdeseken...
  • teddymac
    http://www.clevermod.com/index.php?article=12
    Nincs meg véletlenül magyarul?
  • teddymac
    3 éve nekem is LG-íróm van, és nem panaszkodom. Soha nem volt vele semmi gondom. Megírtam vele pár 1000 DVD-t és nem bántam meg, hogy ezt választottam.
    REAL KILLER várom a tapasztalatokat
  • ReaL KiLLeR
    amugy miért, van tapasztalatod hogy nem irja meg jol az LG az Xbox360-as game-ket? ha igen akkor milyennel irtad?
  • ReaL KiLLeR
    nemtudom, nekem LG 4161B-m van és bármivel irtam rá filmet PC-s játékot stb. mint jól sikerült, nah majd most kiderül mire képes mer ki kell probálnom ugyanis nincs cash-em egy másikra...amikor ezt vettem nem azér tettem mer hülye vagyok hanem mer nem tudtam elöre hogy kelleni fog ilyen munkára is asse tuttam hogy lesz 1x konzolom, filmek irására meg tökéletes volt 1 hibát se csinált soha pedig volt hogy napi 7-8 DVD-t megirtam vele. szal amire akkor szántam arra jo volt és jo is. kérdés hogy mos mi lex, majd leirom a tapasztalatokat elöitéletem csak pici van hogy nemfog sikerülni azis csak azér mer rengeteg helyen olvastam hogy CloneCD-vel irva max a Pio jo esetleg vkinek a NEC söt 1 Philips-es vagy milyen pl is volt...dehát én nem vagyok hülye nem clonecd-t fogok használni azt eddigsem szerette a DVD irom, a CDVD-vel jobban ki van bélkülve bár azzal sem egészen...DVD Decrypterrel az irás több embernek sikerül, 1éb fajta irokkal, nem csak Pio110/111D-vel...ugyogy ha már proba és örülnék a sikernek akkor azzal irom amivel legalább van esélyem...
  • Bendy
    Érdekességként megkérdezném a tisztelt fórumozó kollégáktól, hogy miért vesznek piszok sokan hulladék LG dvdírót? Kalap ratyi, de mindenkinek az van! Mi a fenét csinál ilyen jól az LG? LIGHTSCRIBE? Hát szétégeti a lézerfejet, nem lehet igaz, hogy nem gondolkodik senki?
    800-1000Ft-os duplarétegűket meg elrontja! :D
  • kill3r21
    Ha govozol vegyél fel engem is: Gamertag : Zsomi
  • athlon7
    A CloneCd-hez tudnátok serial számot adni?? A verziója: v5.2.9.1 Köszi!
  • Piko888
    A Live regre gondolsz, mert ott kell megadni emil címet?
  • peter31
    Azt se olvasnák el, a fórumot chatként kezelik és mindenki aki nem válaszol, a kérdésük után minimum 1 perccel.
  • zsolt2800
    Köszi
  • Synit HUN
    Hát épp ezaz. Pc marad úgy ahogy van. Játékon kívül mindenre jó. Játékra meg kell egy box.

zsolt2800: http://xboxlive.uw.hu/

Ezért kéne a faq.
  • peter31
    #5928 sok sikert!
  • zsolt2800
    Hello! Én most vettem egy boxot és az lenne a kérdésem, hogy ha live-ra fel akarok menni akkor mindenféle képen kell router,mert valaki írta,hogy a t-online-os címet nem lehet megadni,mert nem lehet beírni kötőjelet.Tudna valaki segiteni,hogy milyen routert érdemes venni és milyen árban vannak ezek,mert én nem nagyon értek hozzá,és nehéz beállitani?Köszi
  • Kenarf
    Lol akkor nem fogom:)
  • tejföl
    Ha veszel hozzá egy HD lejátszót 55000-ért, és ha veszel hozzá filmet. Az xbox live-ról lehet letölteni HD filmeket, de azok angol nyelvűek, és megtekintés után törlődnek.