nemtudom, nekem LG 4161B-m van és bármivel irtam rá filmet PC-s játékot stb. mint jól sikerült, nah majd most kiderül mire képes mer ki kell probálnom ugyanis nincs cash-em egy másikra...amikor ezt vettem nem azér tettem mer hülye vagyok hanem mer nem tudtam elöre hogy kelleni fog ilyen munkára is asse tuttam hogy lesz 1x konzolom, filmek irására meg tökéletes volt 1 hibát se csinált soha pedig volt hogy napi 7-8 DVD-t megirtam vele. szal amire akkor szántam arra jo volt és jo is. kérdés hogy mos mi lex, majd leirom a tapasztalatokat elöitéletem csak pici van hogy nemfog sikerülni azis csak azér mer rengeteg helyen olvastam hogy CloneCD-vel irva max a Pio jo esetleg vkinek a NEC söt 1 Philips-es vagy milyen pl is volt...dehát én nem vagyok hülye nem clonecd-t fogok használni azt eddigsem szerette a DVD irom, a CDVD-vel jobban ki van bélkülve bár azzal sem egészen...DVD Decrypterrel az irás több embernek sikerül, 1éb fajta irokkal, nem csak Pio110/111D-vel...ugyogy ha már proba és örülnék a sikernek akkor azzal irom amivel legalább van esélyem...