176876
banner
  • sleepyhead
    Köszi a választ.
    Esetleg azt nem tudod, hogy mediamarktban van ricoh dvd? Mert az van hozzám közel...
  • ReaL KiLLeR
    nah az jo, ugyis samsung volt az elképzelésem alapon is, meg lex 2 nap mulva az Xbox360-am és samsung-os lex flash-elve 105-ért. szimpibb a samsung olvaso eddig általan átnézett tesztek szerint, legalábbis ha nem eredeti gamekkel akarunk jáccani és nincs meg a pontos elöirt kiszerelés, ami pio111D+CCD+Rioch + R DL :) nah majd meglátjuk, kitapasztalom
    én ugy voltam a verbatimmel még a nagy CD-s idöszakban hogy utáltam, vhogy a TDK CD-be jobban bejött PC-s gamekkel az én akkori csak CD irommal :)
    milyen verzioju FW-d van a samsung driveodban? vagy flash-elve vetted? :) de let akkoris tod:)
    de jáccanék már bazz:) CoD3, GoW, NFS carbon, FEAR, TD: unlimited megvan gépen, épp irom a GoW-ot majd holnap suli után oszt.társamhoz felvisszük kiprobálni mer neki is samsung-os box-a van és ugyanott vette ahol én, csak 2 hete:) de az iroja pio, kivi vagyok ezzel m1 e:)
  • ReaL KiLLeR
    biztos lehet ezzel is irni, bár az 110/111D-t láttam mindenhol az ajánlott listán de végülis mind1 sztem fog sikerülni mer ez még mindig a pineer családba tartozik szal magabiztosabban vághatsz neki az irásnak mint pl a NEC vagy sony/philips/LG tulajok mégis ezek között is van igensok sikeres irás, pio-val nem szorakozik a CloneCD(legalábbis 111D-vel biztos nem), de a helyedben irnék inkább pl DVD decrypterrel vagy imageburnnal, vannak jo tutorialok a neten, képekkel szal annyira nemis kell tudni angolul:)
    nemtudom olvastam 1x egy tesztet miszerint az hitachi-LG válogatosabb volt iro és lemez téren is mint a samsung ugyhogy hitachi-val jobban félnék irogatni akármire akármivel, ott a felállás ez volt:
    NEC-3540 és Pio110D-t használtak:
    Hitachi olvasós:

Verbatim: akármivel lett írva, dirty disc error

Traxdata: akármivel lett írva dirty disc error

Ricoh: NEC által dirty disc error, Pio-val 18-20másodperc csattogás-kerregés után megy a játék szépen.

szoval én rioch-ra irnám a pio iroval, ez alapján, de azt nemtom neked én nekik milyen verzioju firmware van a drive-ban. ez egy juniusi teszt szal azota lehetett fejlödés...és let másik fw-vel már nem válogat ennyire. :)
    azért sok sikert
  • sleepyhead
    srácok, pioneer 108-al lehet dvdket irni yól?
    hitachi-lg drivehoz verbatim vagy ricoh ajánlotabb?
  • xboxer
    Tényleg és hol veszed a gépet? xd
    És büszke vagy rá?

Loooooooooooooooooooooooooooooooooooool
  • Attila8805
    Bocs csak nem lehetett kihagyni
  • rambuu
    Bocs ez asszem miattam van
  • Jak16

na
  • cori73
    Sziasztok,

Valaki tudna segíteni abban, hogy Miskolcon hol lenne érdemes flashelt x- box 360-at venni?
    Tapasztalatok is érdekelnének.

Köszi
  • Attila8805
    Jak 16 látom holnap jön a géped hol vetted ilyen olcsón?
  • Jak16
    már egyszer leírtam...te eg megérthenéd hogy a hozzászólásomban benne van mident leírtam már.
  • tejföl
    azt megköszönnénk!
  • Szeszmester
    Ne kiabálj, ezalatt már rég lerhattad volna, hogy kitől veszed és mennyit csengetsz érte. Talán még a tel.száma is belefért volna.
  • Jak16
    Te zakkant vagy????? NÉZD MÁR MEG MI VAN A #7531 HOZZÁSZÓLÁSBAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szeszmester
    Nekem minden tükörsimán megy, kivéve az NFS carbont, de az egyébként is elég gyenge. Nálatok az hogy megy?
  • Ioles
    Sziasztok!
    Az újabb játékokban elő szoktak fordulni szaggatások vagy megy minden tükörsimán?
  • Szeszmester
    Miért, titok, hogy hol veszed?
  • Jak16
    Direkt csináljátok???

Ha nekem holnap meglesz a gépem én ide fel nem jövök az biztos...mint a dedó...
  • Me0w
    Szia, lattam veszel 360-at, hol veszed?
  • Jak16
    Most majdnem levágtam egy olyat amitő kibannoltak volna örökre az SG-ről de...

• Szeszmester
    Nincs bizony :)
  • Szeszmester
    Apropó, Jak16, te mennyiért és hol vetted a géped?
  • Jak16
    és én úgy tom a dox.uw.hu-n nincs x360....
  • Szeszmester
    És? dox.uw.hu nem ugyanannál a szervereket üzemeltető cégnél van, nincs sok köze a kettőnek egymáshoz.
  • Jak16
    akkor jó, nekem holnap délélőtt jön a gépem.
  • KADARKA

• Kenarf
    En is ott vettem szerintem megbizhatok a sracok.
  • rambuu
    Ahh bocs bocs csak nem tudtam hogy hol vannak a privát üzenetek.
  • Jak16
    ezt le nem írom mégegyzser, honna veszem a gépet?

PLATINUM SHOP
    jaj de nektek kennyi sem elég nesztek:
    http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=52#

jaj de nektek ez sem elég:
    Telefon: +36 30 9642532
    +36 1 3026126

jaj de nektek ez sem elég:
    96k a premium alappgép

ja, persze ennyi sem elég:
    igen lehet flashelten kérni 106k

Mégegyzser megne kérdezzétek hogy hol vettem a gépém vili????

Link
  • Kenarf
    dox.uw.hu megy 370 kbyttal is.
  • Jak16
    Ez pedig nem igaz, mivel én most is tőlük töltök 132kb/sec (most ez a maximális sávszélességem)

Tipp: Próbáljátok Total Comanderrel és PASSZÍV módban !!!!
  • Jak16
    Bazz már küldtem Privit 3-at !!!!!
  • Szeszmester
    Én a Gamestoreban vettem és működik.
    Korrektek voltak a srácok, mondtam, h nekem garancia kell, nem jótállás, így nyomtattak direkt nekem egy jótállási papírt, de a tetejét átírták garancialevélre :) Persze így is elvittem, de nem bántam meg.
    Az áraik normálisak és egy nagyobb bolt, szóval nem hinném, hogy lebontják az épületet és átnevezik az utcát, miután náluk jártál.
  • Szeszmester
    A play warez egy nagy átbaszás, de csak náluk van 360 (smswebesek között). Annyit tudsz tenni, hogy mind az oldal, mind a tárhely üzemeltetőit (mailben) elhajtod a csipába. Ha ez megvan, keress egy rendes, havidíjas, megbízható FTPt.
  • rambuu
    Jak16 PLZ megmondanád mán hogy honnan veszed az xboxot?????
  • peter31
    Topicot átolvasva még részletes leírást is találsz hozzá.
  • peter31
    De tényleg vázze milyen hülye kérdés ez? Vagy azt gondolod, hogy minden fórumozó nekiáll Neked megkeresni a legkedvezőbb áru DL DVD-t?

A kérdésed, ha úgy hangzik ki hol szokott vásárolni?

Erre van válaszom. ITT!!! Szoktam DVD DL vásárlásaimat intézni...
  • KADARKA
    Sziasztok!Nekem 2006 08 16-i konzolom van...nincs benne az a chip amit a neten mutogattak!Házilag szerintetek meg lehetne Flashelni?Érdemes vele próbálkozni?Ja egyébként HITACHI-LG a rom benne.Valaki ha járatos és tud benne segíteni nagyon szépen megköszönném.Csere is érdekelne...ebben a szerkezetben már az új hűtéstechnika van,nem zajos,ha kell akkor felpörögnek a ventik.DE még nincs flashelve!Kérlek írjatok!!
  • Jak16
    Sőt, mondok jobbat: a kukában :D:D:D
  • Jak16
    Az interneten :D