176876

-
sleepyhead #7559 Köszi a választ.
Esetleg azt nem tudod, hogy mediamarktban van ricoh dvd? Mert az van hozzám közel... -
nah az jo, ugyis samsung volt az elképzelésem alapon is, meg lex 2 nap mulva az Xbox360-am és samsung-os lex flash-elve 105-ért. szimpibb a samsung olvaso eddig általan átnézett tesztek szerint, legalábbis ha nem eredeti gamekkel akarunk jáccani és nincs meg a pontos elöirt kiszerelés, ami pio111D+CCD+Rioch + R DL :) nah majd meglátjuk, kitapasztalom
én ugy voltam a verbatimmel még a nagy CD-s idöszakban hogy utáltam, vhogy a TDK CD-be jobban bejött PC-s gamekkel az én akkori csak CD irommal :)
milyen verzioju FW-d van a samsung driveodban? vagy flash-elve vetted? :) de let akkoris tod:)
de jáccanék már bazz:) CoD3, GoW, NFS carbon, FEAR, TD: unlimited megvan gépen, épp irom a GoW-ot majd holnap suli után oszt.társamhoz felvisszük kiprobálni mer neki is samsung-os box-a van és ugyanott vette ahol én, csak 2 hete:) de az iroja pio, kivi vagyok ezzel m1 e:) -
biztos lehet ezzel is irni, bár az 110/111D-t láttam mindenhol az ajánlott listán de végülis mind1 sztem fog sikerülni mer ez még mindig a pineer családba tartozik szal magabiztosabban vághatsz neki az irásnak mint pl a NEC vagy sony/philips/LG tulajok mégis ezek között is van igensok sikeres irás, pio-val nem szorakozik a CloneCD(legalábbis 111D-vel biztos nem), de a helyedben irnék inkább pl DVD decrypterrel vagy imageburnnal, vannak jo tutorialok a neten, képekkel szal annyira nemis kell tudni angolul:)
nemtudom olvastam 1x egy tesztet miszerint az hitachi-LG válogatosabb volt iro és lemez téren is mint a samsung ugyhogy hitachi-val jobban félnék irogatni akármire akármivel, ott a felállás ez volt:
NEC-3540 és Pio110D-t használtak:
Hitachi olvasós:
Verbatim: akármivel lett írva, dirty disc error
Traxdata: akármivel lett írva dirty disc error
Ricoh: NEC által dirty disc error, Pio-val 18-20másodperc csattogás-kerregés után megy a játék szépen.
szoval én rioch-ra irnám a pio iroval, ez alapján, de azt nemtom neked én nekik milyen verzioju firmware van a drive-ban. ez egy juniusi teszt szal azota lehetett fejlödés...és let másik fw-vel már nem válogat ennyire. :)
azért sok sikert -
sleepyhead #7556 srácok, pioneer 108-al lehet dvdket irni yól?
hitachi-lg drivehoz verbatim vagy ricoh ajánlotabb? -
xboxer #7555 Tényleg és hol veszed a gépet? xd
És büszke vagy rá?
Loooooooooooooooooooooooooooooooooooool -
Bocs csak nem lehetett kihagyni
-
Bocs ez asszem miattam van
-
Jak16 #7552 

na
-
cori73 #7551 Sziasztok,
Valaki tudna segíteni abban, hogy Miskolcon hol lenne érdemes flashelt x- box 360-at venni?
Tapasztalatok is érdekelnének.
Köszi -
Jak 16 látom holnap jön a géped hol vetted ilyen olcsón? -
Jak16 #7549 már egyszer leírtam...te eg megérthenéd hogy a hozzászólásomban benne van mident leírtam már. -
azt megköszönnénk!
-
Szeszmester #7547 Ne kiabálj, ezalatt már rég lerhattad volna, hogy kitől veszed és mennyit csengetsz érte. Talán még a tel.száma is belefért volna.
-
Jak16 #7546 Te zakkant vagy????? NÉZD MÁR MEG MI VAN A #7531 HOZZÁSZÓLÁSBAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Szeszmester #7545 Nekem minden tükörsimán megy, kivéve az NFS carbont, de az egyébként is elég gyenge. Nálatok az hogy megy? -
Sziasztok!
Az újabb játékokban elő szoktak fordulni szaggatások vagy megy minden tükörsimán? -
Szeszmester #7543 Miért, titok, hogy hol veszed? -
Jak16 #7542 Direkt csináljátok???
Ha nekem holnap meglesz a gépem én ide fel nem jövök az biztos...mint a dedó... -
Szia, lattam veszel 360-at, hol veszed? -
Jak16 #7540 Most majdnem levágtam egy olyat amitő kibannoltak volna örökre az SG-ről de...
#7531 -
Szeszmester #7539 Nincs bizony :) -
Szeszmester #7538 Apropó, Jak16, te mennyiért és hol vetted a géped? -
Jak16 #7537 és én úgy tom a dox.uw.hu-n nincs x360.... -
Szeszmester #7536 És? dox.uw.hu nem ugyanannál a szervereket üzemeltető cégnél van, nincs sok köze a kettőnek egymáshoz. -
Jak16 #7535 akkor jó, nekem holnap délélőtt jön a gépem. -
KADARKA #7534 
-
Kenarf #7533 En is ott vettem szerintem megbizhatok a sracok. -
Ahh bocs bocs csak nem tudtam hogy hol vannak a privát üzenetek. -
Jak16 #7531 ezt le nem írom mégegyzser, honna veszem a gépet?
PLATINUM SHOP
jaj de nektek kennyi sem elég nesztek:
http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=52#
jaj de nektek ez sem elég:
Telefon: +36 30 9642532
+36 1 3026126
jaj de nektek ez sem elég:
96k a premium alappgép
ja, persze ennyi sem elég:
igen lehet flashelten kérni 106k
Mégegyzser megne kérdezzétek hogy hol vettem a gépém vili????
Link -
Kenarf #7530 dox.uw.hu megy 370 kbyttal is. -
Jak16 #7529 Ez pedig nem igaz, mivel én most is tőlük töltök 132kb/sec (most ez a maximális sávszélességem)
Tipp: Próbáljátok Total Comanderrel és PASSZÍV módban !!!! -
Jak16 #7528 Bazz már küldtem Privit 3-at !!!!! -
Szeszmester #7527 Én a Gamestoreban vettem és működik.
Korrektek voltak a srácok, mondtam, h nekem garancia kell, nem jótállás, így nyomtattak direkt nekem egy jótállási papírt, de a tetejét átírták garancialevélre :) Persze így is elvittem, de nem bántam meg.
Az áraik normálisak és egy nagyobb bolt, szóval nem hinném, hogy lebontják az épületet és átnevezik az utcát, miután náluk jártál. -
Szeszmester #7526 A play warez egy nagy átbaszás, de csak náluk van 360 (smswebesek között). Annyit tudsz tenni, hogy mind az oldal, mind a tárhely üzemeltetőit (mailben) elhajtod a csipába. Ha ez megvan, keress egy rendes, havidíjas, megbízható FTPt. -
Jak16 PLZ megmondanád mán hogy honnan veszed az xboxot????? -
peter31 #7524 Topicot átolvasva még részletes leírást is találsz hozzá. -
peter31 #7523 De tényleg vázze milyen hülye kérdés ez? Vagy azt gondolod, hogy minden fórumozó nekiáll Neked megkeresni a legkedvezőbb áru DL DVD-t?
A kérdésed, ha úgy hangzik ki hol szokott vásárolni?
Erre van válaszom. ITT!!! Szoktam DVD DL vásárlásaimat intézni... -
KADARKA #7522 Sziasztok!Nekem 2006 08 16-i konzolom van...nincs benne az a chip amit a neten mutogattak!Házilag szerintetek meg lehetne Flashelni?Érdemes vele próbálkozni?Ja egyébként HITACHI-LG a rom benne.Valaki ha járatos és tud benne segíteni nagyon szépen megköszönném.Csere is érdekelne...ebben a szerkezetben már az új hűtéstechnika van,nem zajos,ha kell akkor felpörögnek a ventik.DE még nincs flashelve!Kérlek írjatok!! -
Jak16 #7521 Sőt, mondok jobbat: a kukában :D:D:D -
Jak16 #7520 Az interneten :D