biztos lehet ezzel is irni, bár az 110/111D-t láttam mindenhol az ajánlott listán de végülis mind1 sztem fog sikerülni mer ez még mindig a pineer családba tartozik szal magabiztosabban vághatsz neki az irásnak mint pl a NEC vagy sony/philips/LG tulajok mégis ezek között is van igensok sikeres irás, pio-val nem szorakozik a CloneCD(legalábbis 111D-vel biztos nem), de a helyedben irnék inkább pl DVD decrypterrel vagy imageburnnal, vannak jo tutorialok a neten, képekkel szal annyira nemis kell tudni angolul:)
nemtudom olvastam 1x egy tesztet miszerint az hitachi-LG válogatosabb volt iro és lemez téren is mint a samsung ugyhogy hitachi-val jobban félnék irogatni akármire akármivel, ott a felállás ez volt:
NEC-3540 és Pio110D-t használtak:
Hitachi olvasós:
Verbatim: akármivel lett írva, dirty disc error
Traxdata: akármivel lett írva dirty disc error
Ricoh: NEC által dirty disc error, Pio-val 18-20másodperc csattogás-kerregés után megy a játék szépen.
szoval én rioch-ra irnám a pio iroval, ez alapján, de azt nemtom neked én nekik milyen verzioju firmware van a drive-ban. ez egy juniusi teszt szal azota lehetett fejlödés...és let másik fw-vel már nem válogat ennyire. :)
azért sok sikert