176876
banner
  • CSOki444
    én sztem nem veszek x360 at
  • Bence9292
    Sziasztok
    Nem akarom senkinek rontani az üzletét csak szeretném megkérdezni, hogy kinek kell Philips DVD+R Double Layer lemez? 400ft/db. Jó minőság. Akit érdekel az írjon privátot!!
  • Szeszmester
    Ha felhívod őket, biztos örömmel megmondják.

Egyébként asszem a Váci út és Róbert Károly körüt kereszteződése környékén, Váci úton, Margit híd felé.
  • Gabe18
    RS Vegas szerintem.
  • sztomy69
    Melyik a jobb szerintetek? Ghost Recon v Rainbov Six?
  • rambuu
    Ja ja ezzel én is így vagyok
  • sztomy69
    ÁÁÁ a platinum shopba nics jelenleg core gép, és így nem tudják nekem hozni holnapra, csak vmikor a héten:( De már jáccani akaroook!
  • guardian hero
    És meglévő profilnál lehet módosítani az országot?
  • B@ldrick
    live reghez már meglehet adni születési időt itt
  • Doomista
    samsung meghajtómhoz honnan tudok flashet leszedni???
  • Vladis
    Meg tudja vki adni nekem vki a Gamestore pontos címét, mert az oldalukon nem nagyon találom, és az online rendelésben ekkora értéknél már nem nagyon bízom.
  • kill3r21
    hidd el lehet ha belejössz lehet dobálni a fejlövéseket :D:D
  • Doomista
    most fogok hozzá a töréshez
    ezt a leírást kaptam:

MS28 Samsung Meghajtó Törése - Riddick mester leírása

A Hackerek visszavágnak!
    Gyorsan kijött az új védett meghajtókhoz a törés,amivel -egy kis ügyességgel- bárki otthon gyosan 10perc alatt módosítani tudja a gépét,hogy olvassa a backup lemezeket.
    A neten többféle leírás terjeng, de nagy részük érthetetlen, ködös nem muködik megfelelően. Ezért a tesztelt, működö módszert összefoglalva magyarul
    közkincsé teszem.

Hozzávalók:

-Mtkflash kompatibilis Sata chipsetes alaplap (Asrock 8237R sata chipes alaplap,olcsó,és jó!)
    -Egy mtkflash kompatibilis Atapi Dvd meghajo ( Pl: bármilyen Liteon dvd olvasó)
    -Egy dos- os ,boot-os win98 kislemez
    -egy editált mtkflash (mtkflashvia Via- hoz előre editálva netrol szedhető!)
    -X360SAM0.4 dos-os program,ami átteszi a gyári firmware-ből a kulcsot a hackeltbe (netről szedhető)
    -xtreme33.bin a legújabb hackelt firmware samsung meghajtókhoz (netről)

A Módszer:

-Bemész az alaplapod biosába és beállítod, hogy a Sata RAID üzemmódban menjen!
    (Bármilyen hihetetlen, sok alaplap -pl. az Asrock is- csak így tudja megfelelően kezelni a rákötött sata eszközöket dos alatt! A biosban a sata raid menüt nem kell bekapcsolni ,csak a sata módját Raidre tenni. Ez azért kell mert ez az alaplap csak így,adja be a DOS alatt az mtkflashben a választó menüt! Ha nem raidre állítod a sata-t akkor nem!

-Ha,ez magvan akkor leformázol egy lemezt dososra ,hogy bootoljon,és rámásolod a mtkflashvia (ez a mód csak via-s alaplappal muködik!) programot,ez a verzió a legtöbb via-s alaplaphoz jó,a X360SAM0.4 nevű programot,és az xtreme33.bin hackelt master firmware fileokat. Mást nem! Kell a hely a floppyn! ÚJ LEMEZT HASZNÁLJ, hogy elkerüld a lemez sérülékenységéből adódó hibákat! Beállítod a biost, hogy floppyról bootoljon!

-Ha ez is kész akkor a többi már egyszerű! Szétszeded a 360ad ,és lehúzod a sata kábelt az Xboxos Samsung meghajtóról, majd ráteszel egy pc s sata kábelt! Ráteszel tápot és AV kábelt a boxodra de még NEM kapcsolod be a boxod,és nem dugsz semmit össze a pc-vel! Bekapcsolod a pcd,lehúzol róla minden eszközt csak egy DVD olvasó vagy iró van rajta az IDe buszon,és a kisfloppy!

-Bebootol a kislemez,és bejön a dos promt! Most bekapcsolod a boxod ,és rádugod a sata kábelt a meghajtóból az alaplapodra!
    Pc-n beírod, hogy : mtkflash r /M /SATA orig.bin és nyomsz egy entert!
    ha mindent jól csináltál, akkor bejön egy menü, amiben látszódik az ide dvd olvasód/íród és kiírja a sata chipset nevét(ez a kettes menüpont volt nálam!)

-mikor látod a flash menüt,akkor kikapcsolod az xboxod ,pl egy csavarhúzoval megnyomod a kikapcsoló gombját. De a csavarhúzót rajta tartod a gombon!

-megnyomod a menüben a gombot ami a sata xbox meghajtót jelöli ( A BOXOD KI VAN KAPCSOLVA!) Erre beugrik egy címsor ami keresné a kiolvasandó chipet!
    -Egy órán elkezded nézni a másodperceket,és ezen az Asrock alaplapnál 11-12 mp volt a jó időzités(NEM 10!),és mikor ez eltelt,akkor gyorsan a csavarhúzóval bekapcsolod az xboxod!

-Ha mindent jól csináltál egyből elkezd írni a floppy és látod, hogy elkezdi lementeni a gyári biost az mktflash!

-Mikor kiírta, hogy sikeresen lementette a gyári biost,akkor mehet tovább a dolog.

-Újraindítasz mindent,és megint ugyanúgy visssza térsz oda ,ahol elkezted kiolvasni a biost a dosban!(közben ha akarod elmented valahova a gyári orig.bin-t!) Ha ott vagy dosban megint beírod, hogy:
    X360SAM orig.bin xtreme33.bin hacked.bin majd enter!

Ez kiszedi a gyári biosból a kulcsot, beteszi a master hackeltbe és elkészíti a végleges hackelt biost!

Miután ez megvan akkor visszalövöd azt az állapotot amikor elkezdted kiolvasni a bios-t a gépből csak most ezt a parancsot kell kiadni :

mtkflash w /M /Sata hacked.bin

A trükk itt is ugyanaz, mint a kiolvasásnál! Mikor bejön a menü,kikapcsolod a boxod, megnyomod a 2 es gombot (ha az a sata meghajtód a menüben!) és a csavarhúzót rajtatartod a boxod bekapcsológombján! Nézed az órád, 11-12 mp után bekacsolod a boxod! HA mindent jól csináltál elkezdi beleírni a hackelt biost a program! Miután kiírta, hogy kész akkor kikapcsolsz mindent és összerakhatod a 360-ad: kész vagy! :)

TIPP: Ha bármikor nem jön össze elsore a dolog ,a számolásnál a (11-12mp) akkor a kurzor nyilakkal visszahívhatod a beírt parancsot,és az ESC-el megszakíthatod a lenyekkent olvasást! És újra próbálhatod amíg össze nem jön! Amikor a hackelt firmwaret írod bele, akkor NE szakítsd meg véletlenül se a folyamatot ha látod hogy elkezdte írni és olvas a floppy! MERT AKKOR KINYÍROD A MEGHAJTÓD! DE ezt minden hozzáértő tudja! HA mindent jól csináltál pöccre megy és forrasztás nélkül megflashelted az új Ms28 Samsung meghajtód!
    Azért kell dvdolvasót rákötni a gépre, mert az MKTFlashben csak így jön be a választó menü.

Üdv.: Riddick

forrás:http://xbox360.blogol.hu/

helyes ez a módszer?
    valaki csinálta már itt?
  • Me0w
    Csak azert kontrollerrel celozni... :)
  • Piko888
    Itt minden le van írva : http://xboxlive.uw.hu/
  • Piko888
    csakis UK
  • Jak16
    jaj igen, órákon belül megjön az X-em, Live regben mit érdemes megadni? Egyesült Királyság? Vagy már lehet Magyarországot is megadni?
  • Jak16
    igen énis erőől beszélek...érdemesbb X-et venni mint gépet fejleszteni, szerintem...
  • kill3r21
    én kiprobáltam a vegast a gépen! még full grafikán sem olyan mint boxon HD felbontásban a külömbség anyi hogy boxon sokkal szabb és fojamatos! pc-n meg full grafon meg ment vagy 3fps-t :D:D
  • Jak16
    Ok, köszi, ennyi lett volna.
  • kill3r21
    csinálj dvd filét
  • Jak16
    Tudsz simán.
  • Doomista
    kérdés:

most készülök kifleshelni az x360omat!
    ha fleshelve van tudok multi playerezni símán?
    vagy kizárnak és fleshelhetem újból?
  • Jak16
    utolsó kérdésem, mivel játékkiirásnál állok: annál a képfájlnál, ahol nincs .dvd fájl, készítsek én, vagy írjam ki simán a .iso kiterjesztésűt?
  • ReaL KiLLeR
    jaj sory beteg vok nemtok aludni fáj a fejem etc. nemtudok fogalmazni :(
    szal "na xbox 360-ra fejlesztik kimondottan az x360-as game-t, nem az épp aktuális PC-inkre* a PC-set, mivel igen külömbözöek...a legjobbbat célozzák inkább igy sokan maradnak xarban..."
    PC-n a legjobbat probálják belöle kihozni grafikailag(de ehhez a legjobb atom gép kell persze), és xbox360-on is...
  • ReaL KiLLeR
    jaja...tehát én még k1es példát hoztam fel, szal egy 3,2-es procin se m1 fullban(és akkor holvan már az 1,8as...), de akkor médiumon sem sima mivel az átalába közelebb van a full-hoz mint a low-hoz, az xbox 360-ban pont 3,2es akármilyen prockó van, és szebb sokkal mint PC low-ban, az tuti. mindeki dicséri mennyire szép lett box-ra :) na xbox 360-ra fejlesztik kimondottan az x360-as game-t, nem az épp aktuális PC-inkre, mivel igen külömbözöek...a legjobbbat célozzák inkább igy sokan maradnak xarban...
    szal rondább egy kb x360ban levökkel hasollo hw-kkel rendelkezö PC-n egy game mint x360on...ugyanolyan sebbességben perxe... :)
  • Gabe18
    "a tudása pedig nem 1enlö egy 1,8Ghz-s PC-ével GeForce FX 5600-al...mer gondolom a min. gépigény akkoris ez lex"

A RS Vegas gépigénye már most minimum 3 Ghz proci,1 giga ram,és SM3.0-át tudó videokártya (ami nem FX5600)...
    És akkor ezzel elérted hogy elindult...csak hát hogy néz ki?Hogy megy?Biztos jó amugy...
  • ReaL KiLLeR
    jah ezt javitom mer már félek az lex a sorsom mint jak16-nak:D
    szal egy 2 év mulva megjelenö PC-s game min. szintje nemfogja megüti a FEAR max szintjé azt hiába vitte a gépem fullon szal akkoris a 2év mulva megjelenö gamekkel undorito minöségbe jáchatnék, boxon nem:)
    me mindig legujabbra legjobbra optimizálnak:) pc-böl meg az mindig más:) Xbox360-bol viszont proc/vga téren nem jobb 1ikünké a másikénál:)
  • ReaL KiLLeR
    xD de gonoszak vagytok
  • ReaL KiLLeR
    nah mind1 is samsungok x360-ba kezdettöl mindenevöbbek:)
    azt elhiszem CoD3 kész láccolag nem volt probléma de majd holnap délután kiderül haveromnál:) emléxek még mikor nemis tuttam az Xbox360-rol mer nagy PC-s voltam anno és mig ez a gépem nem lett kevés addig nemis nézegettem el a konzolok fele akkor retro feeling jött rám és keresni akartam a test drive egy régi részéböl demo-t mer glide wrapperrel akartam megnézni és a TD:U-bol jöttek ki oldalak és tök teccett a graf.-ja azt láttam hogy PC-t ezis elkerüli na jovan:)
    jahjah vegas az nagyon xép lett többfelöl hallottam bár élöbe még nem láttam de PC-men tuti szaggatna...1éve még minden franko volt rajta 2004 kari-ra kaptam ez egy ilyen konfig: ASUS P4C800 SE, P4 3G, 1G DDR 400 DC-be, GeForce 6800 128MB, LG 4161B DVD iro, 160G maxtor és mosmár NFS jol odavágja...azért döntöttem konzol mellett mos mer nemvok gazdag és ha mos pl vennék egy 300e-s PC-t vagy annyit szánnák fejlesztésre akkor 2 év mulva megin nem lex már elég söt hamarabb, és max ultra low-on jáchatok rajta az meg eggy mentö fokozat a min. gépigny leszritása miatt de minden érdekességet xép effektet nagy felbontásu texturát elkurnak benne szal eggy 2év mulva megjelenö game min. graf. szintje nemfogja megközeliteni a F.E.A.R-ét, hiába vitte azt fullon a gépem...annak a 2év mulva megjelenö game-nek az Xbox360-as verzioja viszont Xbox 360-ra lex optimizálva és let xebb lex mint a CoD3 és a GoW, mert Xbox-bol fognak midnent kihozni...annak a tudása pedig nem 1enlö egy 1,8Ghz-s PC-ével GeForce FX 5600-al...mer gondolom a min. gépigény akkoris ez lex...vagyis ez mind1. box idötállobb..és nem okoz annyi bosszuségot...+ nem függö a PC meg igen...pénztöl...
  • CSOki444
    és miet veszel? ps3?:)
  • CSOki444
    :)
  • CSOki444
    JAK 16 hol veszed a géped és mennyiért? de komolyan ...
  • ReaL KiLLeR
    szivi! de azt nemtom hogy a médiába mennyi mer ott ált. minden drágább én ott nem szoktam DVD-t venni de a mistral-ban a rioch + R DL db-ja 750ft és eggy 10es pack 6200ft, ez jo? mennyire van hozzád közel?
    itt megnézheted:
    Mistral WC :D jah CW:D
  • ReaL KiLLeR
    hátez hülye...mitkeres ott az sg.hu is na mind1 akkor:
    www.platinumshop.hu/PlatinumShop
    ha esse jo még 1 hsz-t nem pazarlok el bár ez nem im-net nade akkoris:D
    www.platinumshop.hu
  • ReaL KiLLeR
    jah bocsi már fáratt vok:D
    szal link: PlatinumShop
    remélem már jo mer nemakarok égni:)
  • ReaL KiLLeR
    szegény állandoan ezzel baxtatjátok:D
    de már leirta télleg...viszont hivd öket nemkell mindent ki hirdetni mert...nemszabad na ezzel midnent elárultam
    a link:
    Platinum Shop <- és itt megtalálod az elérhetöséget amit szeretnél...
  • Me0w
    Szia! Nem te veszed olyan jo aron a boxot? Hol es mennyiert? Egy telszamot esetleg tudnal adni? Koszi!
  • öregharcsa
    szeva!

küldtem privit....
  • kill3r21
    nemtudom mien a firmware de nem ugy vettem!!! hidd el COD 3 GOW TDU val elleszel egy darabig!! a PC-sek meg vegassal igy jártak! én is leszedtem akad mint állat!!! szal xbox powwa!!!
    le is oltottam pc topikba ?D?D