-
nah mind1 is samsungok x360-ba kezdettöl mindenevöbbek:)
azt elhiszem CoD3 kész láccolag nem volt probléma de majd holnap délután kiderül haveromnál:) emléxek még mikor nemis tuttam az Xbox360-rol mer nagy PC-s voltam anno és mig ez a gépem nem lett kevés addig nemis nézegettem el a konzolok fele akkor retro feeling jött rám és keresni akartam a test drive egy régi részéböl demo-t mer glide wrapperrel akartam megnézni és a TD:U-bol jöttek ki oldalak és tök teccett a graf.-ja azt láttam hogy PC-t ezis elkerüli na jovan:)
jahjah vegas az nagyon xép lett többfelöl hallottam bár élöbe még nem láttam de PC-men tuti szaggatna...1éve még minden franko volt rajta 2004 kari-ra kaptam ez egy ilyen konfig: ASUS P4C800 SE, P4 3G, 1G DDR 400 DC-be, GeForce 6800 128MB, LG 4161B DVD iro, 160G maxtor és mosmár NFS jol odavágja...azért döntöttem konzol mellett mos mer nemvok gazdag és ha mos pl vennék egy 300e-s PC-t vagy annyit szánnák fejlesztésre akkor 2 év mulva megin nem lex már elég söt hamarabb, és max ultra low-on jáchatok rajta az meg eggy mentö fokozat a min. gépigny leszritása miatt de minden érdekességet xép effektet nagy felbontásu texturát elkurnak benne szal eggy 2év mulva megjelenö game min. graf. szintje nemfogja megközeliteni a F.E.A.R-ét, hiába vitte azt fullon a gépem...annak a 2év mulva megjelenö game-nek az Xbox360-as verzioja viszont Xbox 360-ra lex optimizálva és let xebb lex mint a CoD3 és a GoW, mert Xbox-bol fognak midnent kihozni...annak a tudása pedig nem 1enlö egy 1,8Ghz-s PC-ével GeForce FX 5600-al...mer gondolom a min. gépigény akkoris ez lex...vagyis ez mind1. box idötállobb..és nem okoz annyi bosszuségot...+ nem függö a PC meg igen...pénztöl...