176877
banner
  • tejföl
    Jah..
    Szia smile!
    Majd holnap kipróbálom kíváncsi vagyok, működik-e? Csak azért kellett volna, mert nekem megvan, de a gyerkőc is szeretne vele játszani a haverjaival a live-on.
  • Gabe18
    A Quake 4 már egyéves játék,nyilván nem az fogja megváltani a világot.A Carbon-nál meg erösen rányomja a hatását az hogy mivel EA termék,igy mindenre megjelent ami elképzelhető,és hát nem részesitették semmi különösebb előnyben a 360 verziót.
    A Fight Night 3 pedig szerintem igenis nagyon szép,legalábbis a verekedő karakterek mindenképpen.A környezet-közönség valóban nem a legjobb.
  • tejföl
    És mennek a játékok?
  • öregharcsa
    próbáld ezt ki XisoManager...itt!!!

vagy az xISO progit+ ugye hozzá a qwix...

szeva

majdnem elfelejtettem mondani...megjött a csomag!!!...ezer köszönet
  • Szeszmester
    Akkor a felbontást változtasd. A széleszvásznű TVk 16:9 arányúak, a te felbontásod nem annyi. Ezért húzza szét.
  • KILLER2
    Keress neten ingame videókat, ha boltban nem találsz.
  • KILLER2
    1280*1024esre van állítva, ha a monitorom használom. Az nem szélesvásznú, viszont az összes 360 játék az rajta. A menüben nem szélesvásznún van, de ha legközelebb azon használom, akkor megnézem. TVn csak a PAL-60at engedni, az meg ronda mint a bűn.
  • revolit
    Megnéztem én volna a Gow-ot, de nem úgy van hogy "Most ezt rakják be" :) kinn volt 3 xbox és ezek voltak játszhatóak. amúgy gondolom hogy azért vanak gyönyörű játékok, de mellesleg 5-en leptük el a boltot és mindenkinek az volt a véleménye h nem egy nagy durranás:) de egy gow-ot énis megnéznék...
  • Szeszmester
    igen, ez így van. de úgy vagyok vele, hogy sokat foglalkoztam én is az info megszerzésével, amit ő is meg tudna tenni. másrészt nem adok tanácsot illegális célt szolgáló dolgokban, ezzel is támogatom a fejlesztőket :)
  • donmateo
    jut eszembe, minap kaptam egy meglehetősen mulattató e-mailt, aminek az előzménye az volt, h pár hete itt hirdetett vki x360at zsír áron, azügyben írtam neki. mostanában válaszolt:
    Rendelés procedúra - Rendelésmenet

I. E-mail-ben feladja a rendelését.
    II. Az e-mail „témájának” a termék nevét adja meg. PL: XBOX 360
    Játékszoftver esetén: NEED FOR SPEED CARBON
    III. Amennyiben a válasz e-mailben az van, hogy a rendelés felvétele lehetséges kap egy hat jegyű kódot ebben az e-mailben. Melyet el vissza kell küldeni válaszban. Ez a megerősítő e-mail.
    IV. Erre az e-mailre kap egy válasz e-mailt melyben egy rövid kérdőív lesz melyben a házhozszállításhoz szükséges adatait kell megadja. Tájékoztatjuk hogy ennek az e-mailnek a válaszát adatbázisunkban tároljuk melyet önnek is meg kell őriznie az ön e-mail fiókjában. Ez az e-mail egy elektronikus szerződést képvisel.
    V. A terméket fél áron vásárolja természetesen 10000FT értéken felüli rendelés esetén. Az XBOX 360 esetében 5.9990HUF. Ennek az 50%-át egy lezárt borítékban küldje el a Szekszárdon fenntartott irodánkba. Az XBOX 360 esetében ez 2.9990HUF. Az iroda címet és telefonszámot kérésre küldjük hackerek visszaélésének elkerülése érdekében.
    VI. Kérdéseikkel kapcsolatba léphetnek az ügyintézőinkkel az iroda telefonszámán hétköznap 17.00-18.00 melyet email-ben elküldünk kérésére,
    VII. A terméket házhoz szállítjuk 1 héten belül, de ezalatt az átmeneti időszak közben is ügyintézőink fenntartják a kapcsolatot önnel és mindenről tájékoztatják. A termék átvételekor kap egy garancialevelet mely két évig szól és egy csekket mely a még fennmaradt befizetendő összeget és megyén kívül a házhozszállítást tartalmazza melyet 3 hónapos futamidővel bármelyi posta hivatalban befizethet.
    VIII. A házhozszállítás Tolna megyében ingyenes. Megyén ívül 1000 forintot felszámolunk.

hát... mindenesetre jót kacagtam. nyilván néhányan megették a sztorit, búcsút mondva 30 ropinak.
  • Szeszmester
    a box menüjében állítsd b e a megfelelő felbontást. a tv szélesvásznú? talán azért húzza szét :)
    a tvn biztos vannak képernyő-üzemmódok, azzal is próbálkozhatsz.
  • donmateo
    én pedig megrovóan szándékoztam megjegyezni, h mindenhol kuporgatják a "nehezen" megszerzett információikat egyesek. azt hiszik, vmi különleges dolog van a birtokukban, minek köszönhetően ők kiváltságosak... haha
  • KILLER2
    Nem értek a TVkhez, de én teljesen meg vagyok elégedve. Az említett játékok közül nekem egyik sincs meg, így nem tudom milyenek, de a gép képességei kielégítőek, ez látszik a Gears of Waron is (nos igen, megint ezt hoztam fel példának). Szeritem megéri venni. Ha erős konzolt akarsz venni, ezt mindenképpen ajánlom.
    Lenne egy kérdésem is: én a GoWot eddig egy 19 colos XEROX LCD monitorn játszottam. Most áttértem egy LCD TVre és úgy vettem észre, hogy a monitor picit széthúzza a képet. Ti is tapasztaltaok ilyet? Ha igen, akkor hogyan lehetne esetleg megoldani? Képen nem nagyon akarom összetologatni, így is szélesvásznú.
  • spatrik
    Nekem a 82"-es SDTV-men ugy néz ki minden hogy ámulok,és bámulok...donmateo azért írtam hogy aki tud olyan embert aki flashel(vagy ő is flashel)az privátba irjon ne ide a fórumba...
  • tejföl
    Ugyan ki nagyzol kettőnk közül? Te mondtál ítéletet a boxról, amivel nincs is semmi baj. Szerinted a NFS Carbon jobban néz ki a 3 éves gépeden. OK. Amihez van egy max 19 collos monitorod, ami azért nem ugyanaz, mint egy 32 collos HDTV. Bár kipróbáltad ugye és nem voltál elragadtatva. Most akkor mi a fenéért írtad a hozzászólásodat? Gépet szeretnél venni, vagy csak szimplán fikázni akartad a boxot? Amúgy ez sem baj. Erre vonatkozott a kérdésem. Mostmár világos???
  • donmateo
    azok a samsung tv-k rendben vannak teljesen. legfeljebb kicsinek mondhatók, de a képminőségük/felbontásuk fasza.
  • Ma2ska
    Nem a tv hbája de nem a legrondább játékokat kellett volna megnézni, hanem mondjuk GOW, COD3, Six Vegas meg még van egypár ami már most eléggé odabax..
  • revolit
    és majd egy olyan ember aki nem kötözködésből meg unalomból jár a fórumra megválaszolja hogy tényleg a tv hibája ill neki mi a tapasztalata, nem hiányzik a nagyzolós beszéded....
  • tejföl
    És?
  • revolit
    Játszottam 360-on, azokon amiket kiállítanak zöld neonnal meg samsung tv-vel, szal a szokások szetten, és hát nem voltam elragadtatva... sőt.. a tv hibája lenne??? a következő játékokkal játszottam: NFS CARBON, Quake4, Fight night round 3 (v miafene a neve). Nos, quake 4-ről ne is beszéljünk, de az pc-n is xar volt... FNR3 már szebb volt de közel sem olyan mint a screenshotokon (renderelt képek mint screenshotok?) aztán carbon, nem volt csúnya, de a 3 éves gépemen szebb...
  • donmateo
    én is így informálódtam egyébként.
  • tejföl
    A hardver általában ráfizetéses, legalábbis az első évben. Ezt kompenzálják az eladott játékok. Nekem is vannak eredeti játékaim, mégsem jutott eszembe minősíteni azt akinek csak másoltra tellik.
  • donmateo
    honnan tudod, h nincs belekalkulálva a játék/box árában az ún. "lopás" értéke?! egyáltalán nem szokatlan árképzés az ilyen...
  • donmateo
    sehol sem divat kiadni a tuti infókat...
  • donmateo
    de, igenis lebaszom. haha
  • tejföl
    Ja, ja igaz amit írsz. De csak ezért nem fogok ilyen olvasót venni. Inkább megveszem a Halo2-t a gyereknek is eredetiben. Best of sorozat 3900 Ft.
  • Szeszmester
    Egyébként a Gamestoreban 7 ropiért adják.
  • Szeszmester
    Te utána se veszel eredetit... Pedig a szoftverfejlesztő is pénzért kapja a kenyeret.
  • Szeszmester
    Rossz helyen keresgélsz, az sgn nem divat kiadni a tuti infókat. Főleg, hogy talán nem is örülnének a reklámnak.
  • arty
    le ne b*szd már, h költött szoftverre, nem csak lopott ...
  • Szeszmester
    Rendelj neten, kiszállítják ide is. Többször is rendeltem már netről dolgokat (megbízható, kipróbált helyekről) és sosem volt semmi gondom.
  • Szeszmester
    Aki azt mondogatja, hogy a CloneCD majd viszi, azt tett már be valaha PCbe xbox lemezt?

Az xboxcopy vagy milyen nevű prog nem hinném, hogy megoldás (ettől függetlenül ha gondolod, átküldöm). Ahhoz kell egy xbox1, arra kell felmásolni. Beteszed a boxba az orig lemezt, az rippeli a box vinyójára és onnan tudod átmásolni PCre. De az asszem nem fog menni, csak ha a 360as módszerrel rippeled. Szerintem azt kéne, hogy van vmi samsung olvasó PCbe, módosított FWvel olvassa a 360 lemezeket is. Ha olyanba teszed be és úgy másolod CloneCDvel, akkor szerintem menni fog 360on is. Vagy nem.
  • spatrik
    nem csak ezt a 3-at azért vettem mert mmegérdemlik hogy megvegyem...a többi csak azért hogy meglegyenek:)
  • donmateo
    te is megtalálod ám a helyes sorrendet. megveszed eredetiben a játékokat, és utána flashaltetsz... whehhehe
  • spatrik
    Én is most tervezek flasheltetni(elfogyott a lóvém:))csak nem tudom kivel csináltassam.Valami Budapesti emberke kéne(aki tud ilyet/vagy ő maga ien akkor küldjön privit PLS:)3 játékot megvettem eredetibe ennyi a keret:)
  • rambuu
    Köcce
  • tejföl
    Sajna az eredeti lemezből ez is csak a video fájlt látja, ami 13.7Mb.
  • Bence9292
    Igen, a cfosspeed. Hallod Gabi légyszi küld el a CloneCD-d verziószámát vagy egy linket adj, mert ez már a sokadik elrontott DVD lenne. Köszi ;)
  • KILLER2
    Öööö, igen. Szeritnem sokkal kevésbé vennék a 360at ha pl Doom 2őt mutatnák rajta mint ha a Gears of Wart :D. A BMWket sem vennék úgy, ha rózsaszínre festett karcolt és jól elhasznált példányokat mutatnának be és a suzukit sem bennék, ha szétrohadtakat reklámoznának. lehet itt is bőven villogtatni, sőt talán még jobban. Amúgy nem tudjátok ,hogy honnan lehet szerezni lehettőleg magyarországon mintás borítást 360ra? Teljse burkolatra gondolok.
  • signs
    Mert szted a konzoliparban (ha ilyen létezik) lehet annyira válogatni, mint autók közt, mi?