banner
  • donmateo
    jut eszembe, minap kaptam egy meglehetősen mulattató e-mailt, aminek az előzménye az volt, h pár hete itt hirdetett vki x360at zsír áron, azügyben írtam neki. mostanában válaszolt:
    Rendelés procedúra - Rendelésmenet

I. E-mail-ben feladja a rendelését.
    II. Az e-mail „témájának” a termék nevét adja meg. PL: XBOX 360
    Játékszoftver esetén: NEED FOR SPEED CARBON
    III. Amennyiben a válasz e-mailben az van, hogy a rendelés felvétele lehetséges kap egy hat jegyű kódot ebben az e-mailben. Melyet el vissza kell küldeni válaszban. Ez a megerősítő e-mail.
    IV. Erre az e-mailre kap egy válasz e-mailt melyben egy rövid kérdőív lesz melyben a házhozszállításhoz szükséges adatait kell megadja. Tájékoztatjuk hogy ennek az e-mailnek a válaszát adatbázisunkban tároljuk melyet önnek is meg kell őriznie az ön e-mail fiókjában. Ez az e-mail egy elektronikus szerződést képvisel.
    V. A terméket fél áron vásárolja természetesen 10000FT értéken felüli rendelés esetén. Az XBOX 360 esetében 5.9990HUF. Ennek az 50%-át egy lezárt borítékban küldje el a Szekszárdon fenntartott irodánkba. Az XBOX 360 esetében ez 2.9990HUF. Az iroda címet és telefonszámot kérésre küldjük hackerek visszaélésének elkerülése érdekében.
    VI. Kérdéseikkel kapcsolatba léphetnek az ügyintézőinkkel az iroda telefonszámán hétköznap 17.00-18.00 melyet email-ben elküldünk kérésére,
    VII. A terméket házhoz szállítjuk 1 héten belül, de ezalatt az átmeneti időszak közben is ügyintézőink fenntartják a kapcsolatot önnel és mindenről tájékoztatják. A termék átvételekor kap egy garancialevelet mely két évig szól és egy csekket mely a még fennmaradt befizetendő összeget és megyén kívül a házhozszállítást tartalmazza melyet 3 hónapos futamidővel bármelyi posta hivatalban befizethet.
    VIII. A házhozszállítás Tolna megyében ingyenes. Megyén ívül 1000 forintot felszámolunk.

hát... mindenesetre jót kacagtam. nyilván néhányan megették a sztorit, búcsút mondva 30 ropinak.