176877
banner
  • zsolt2800
    Ha amerikai a gamertagom ahoz jók a nálunk kapható feltöltőkártyák, vagy azok csak europai cimhez jok?
  • Gabe18
    Az.
  • carterx
    komoly játék lehet
  • sector512
    72 órát kell kibírni, addig meg kell menteni akit csak tudsz, nagyjából ennyi a lényeg :)
  • Jak16
    Lehet valahol neten venni Xbox Gold előfizüt, oylat keresek ahol lehet kártyával fizetni és stipp-stopp megkapom a 25 jegyű kódot.

szal Online Shop.
  • ThugEdge
    hi
    most kezdem a dead risingot
    tudna vki pár szót mondani?mi is ez a 72 órás dolog?az alatt kell lejátszani vagy mi?
    még csak a tetőn találkoztam az indián pofával és jelelte a gép,hogy csekkoljam az órám:)
  • carterx
    jaja,nekem is ez a véleményem,a játék meg izgis volt,sötét szobában hangfalra kötött xboxon nyomva
  • Bence9292
    Hogy mi?
  • Olcsi2
    8 ora jatekido... de abban mar benne van a vegigjatszas normal-on es hard-on. Arcpirito...
  • Olcsi2
    Ne jatsszal mar itt erkolcsrendeszetet es foleg nehogy mar te mondd meg ki mit irhat a topikba. Lesz@rom mi "lett elmondva" ezerszer, foleg ha csak ritkabban olvasok bele a topikba. Ha az eppen aktualis lapon talalok valami kerdest, amit esetleg meg tudok valaszolni, akkor megteszem, fuggetlenul attol, tetszik-e neked vagy nem. Ha a te szabalyaid lennenek ervenyben, akkor ez az egesz topik majdnem csak priviben mehetne, nem igaz?

Raadasul, ha valakinek eszebe jutna raszallni arra a par konzolboltra egy kicsit megszorongatni a herejuket, akkor inkabb vennek a hatizsakjuk, aztan egy nap alatt vegigjarnak azt a par pesti boltot, ahelyett, hogy hozzaszolasokat olvasnanak. Sok esz nem kell hozza.
  • Zsoltika 007
    Nekem tetszett a film. Nem volt olyan nagy durranás de nem is csalódtam benne.
  • carterx
    És a DOOM film + játék?
  • Zsoltika 007
    Ez nem mindíg igaz! Pl Star Wars játékok.
  • Gabe18
    Persze vannak kivételek.A Chronicles of the Riddick,vagy a Sillent Hill is jo film-játék páros.De ez a ritka.
  • sector512
    Ja úgy néz ki hogy kialakult egy szokás az évek alatt: jó film=szar játék és jó játék=szar film :D Tisztelet a kivételnek, pl nekem a Silent Hill tetszett.
  • Gabe18
    A szokásos "filmhez gyorsan kiadunk egy játékot is" minöség.Nekem is a demója elég volt...
  • matiszG
    Ma 22.30-tól GoW party olyan 02-ig.Mindenkit szeretettel várok!Gamertagom: MatiszG.
  • sector512
    De hogy ez az Eragon mekkora egy hulladék! Ki ne próbáljátok!
  • sector512
    Sok NTSC játék elfut a palos gépeken is.
  • rambuu
    Hát remélem mert én a gépre már nem költök többet.!
  • ajem kisa
    A graw2 milyen lesz szerintetek? Ez 360-re lesz!
  • rambuu
    Na én még nem játszottam boxon, de a fejemet rá hogy szebben néz ki minden amit felírtál, mint a te 3éves gépeden. Mert ha mán a GoW meg majd a Halo3 meg még egy csomó minden állatú fog kinézni rajta, meg megy is majd akadás nélkül, akkor majd azért nem tudom hogy azok a te gépeden hogy mennének (ha egyáltalán megjelennek PCre), ha mán a Carbon szebb volt a gépeden, mint a boxon.
  • james69holden
    de ezt most miért kell?
    le lett írva ezerszer hogy nem kéne reklámozni a boltokat...
    írd meg neki privátba
  • Olcsi2
    Menjel a konzolstudio-ba (www.konzolstudio.hu), ott allitolag flesselnek.
  • Olcsi2
    Te meg azt hiszed mindent tudsz, mi? Ha igy volna, akkor esetleg az is eljutott volna hozzad, hogy a Blazing Angels regiomentes jatek, ugyhogy igenis el fog indulni PALos gepen is az NTSC verzio. Persze, ha magadon is frankot tudsz muhahazni, akkor midnen rendben. Ne hagyd abba!!!

Itt egy jo site, ahol megnezhetitek, melyik 360-as cucc regiomentes:
    http://www.videogamesplus.ca/default.php?cPath=446_470

Ok egyebkent szallitanak Mo-ra is es jo araik vannak.
  • xboxer
    hello

a far cry insticttel játszott már valaki?
    az első pc-re nagyon állat volt,ez is ilyen?
  • kill3r21
    papa itt csak mégse és irja is és jo lessz no para :D:D
  • kill3r21
    lehet eladom az eredeti gow omat ha valakit esetleg érdekelne irjon privátot okosban megoldjuk
  • kill3r21
    hallod te neked sima xboxot mutathattak talán :D:D vagy csak kötözködésböl mondod :D:D carbon az igy is ugyis szar egy pgr mellett :D:D
  • Bence9292
    A patch_stealth-et hogy kell használni? Hová kell bemásolni?
  • Gabe18
    Most keseritselek el?
  • Bendy
    Muhhaha, mondom ide kell járnom szórakozni. Piszok jóóóóó ez a topik!! Abba ne hagyjátok :)))))
  • Bendy
    Muhhahaha, szerinted a PAL-os gépen megy az NTSC játék? ffffúúúúú apám :)
  • Me0w
    Ha szerinted a 3 eves gepedben (3 eves leven max egy 9800xt lehet benne + 2.4-es P4 vagy 3200+ amd maximum) jobban nez ki a carbon 800x600-ban mint a boxon, akkor a te szemeddel igen nagy problemak vannak.
  • Gabe18
    Pedig csak eddig kellett volna visszaolvasni: #7855
  • totyi
    csá!

Blazing_Angels_Squadrons_of_WWII_PROPER_USA_XBOX360-Goomba
    Erröl a játékrol tud valaki infot mondani.Arra lennék kiváncs,hogy ezt a verziot ki lehet-e irni,és müködik-e mert ntsc,és addig nem szeretnék rá áldozni egy lemezt ha esetleg nem megy.
    Segitségeteket elöre is köszi.
  • tejföl
    Hát a GOW az tényleg fasza.. Mi coopban szoktuk nyomni Barnabással, vagy öcsémmel (épp melyik van gépközelben) mit mondjak? ha lesz géped feltétlen próbáld ki ezt is!
  • KILLER2
    Akkor milyen felbontásra kéne tennem?
  • öregharcsa
    holnap megmondom.....ami nekem van kb 8db abból kettő kuka a regionfree-usa miatt...

azok sajna nem működnek...
  • öregharcsa
    volt ma nagy hejehuja....sikerült havernak szereznem egy Prémium packot+1joy+1eredeti gamma mindezt 118e ft-ért

a gép progresszív hűtéssel ellátva + okosítva...az eredeti gamma PGR3...(nem nagy szám szerintem)

viszont qwa jó játék a Gears of War mondom mindezt úgy hogy nem komázom ezeket az fps játékokat, de ez valami űberbrutál....folyamatos akció, nagyonszépen kidolgozva és a lényeg mindíg figyelnem kellett(tehát nem unatkoztam alatta) ezért nagyon lekötött a játék.minden játéknak kb így kellene kinéznie és legalább ilyen hangulatosnak kellene hogy legyen...(szerintem)

talán az utóbbi évek egyik olyan játékával találkoztam amit megveszek majd én is a gépem mellé(ha lesz végre)

egy sima tv-n néztük először(úgy is faca ,de nem az igazi) ,de mivel a munkahelyemen van egy csomó plazma, lcd ezért kiptóbáltuk azon is...(holnap megy venni egyet a marha) én mondtam neki ne nézze meg mert vásárlás lesz belőle....most vehet kariajándékot magának a család helyett

naszóval egy a vége, ha minden játék csak ennyire lenne jó akkor rohannának az emberek ezerrel a boltokba vásárolni a gépet, de sajnos nem így van....