volt ma nagy hejehuja....sikerült havernak szereznem egy Prémium packot+1joy+1eredeti gamma mindezt 118e ft-ért
a gép progresszív hűtéssel ellátva + okosítva...az eredeti gamma PGR3...(nem nagy szám szerintem)
viszont qwa jó játék a Gears of War mondom mindezt úgy hogy nem komázom ezeket az fps játékokat, de ez valami űberbrutál....folyamatos akció, nagyonszépen kidolgozva és a lényeg mindíg figyelnem kellett(tehát nem unatkoztam alatta) ezért nagyon lekötött a játék.minden játéknak kb így kellene kinéznie és legalább ilyen hangulatosnak kellene hogy legyen...(szerintem)
talán az utóbbi évek egyik olyan játékával találkoztam amit megveszek majd én is a gépem mellé(ha lesz végre)
egy sima tv-n néztük először(úgy is faca ,de nem az igazi) ,de mivel a munkahelyemen van egy csomó plazma, lcd ezért kiptóbáltuk azon is...(holnap megy venni egyet a marha) én mondtam neki ne nézze meg mert vásárlás lesz belőle....most vehet kariajándékot magának a család helyett
naszóval egy a vége, ha minden játék csak ennyire lenne jó akkor rohannának az emberek ezerrel a boltokba vásárolni a gépet, de sajnos nem így van....