176877
banner
  • öregharcsa
    próbáld a softex oldaláról....direkt nem írtam linket..
  • ThugEdge
    azért lenne jó ha betévedne egy chellos:((brühühü
  • sector512
    Nem is 360-ról volt szó hanem tv-ről, és az miért számít hogy járt-e ott valaki? :)
  • ThugEdge
    azt ennyi
    nem tud csatlakozni,de hát ilyen szokásos szövegeket ír ki,kb:hülye amcsi gyerek vagy,biztos jól írtad be???tudod meg ilyenek
  • ThugEdge
    hát az van,hogy megadtam neki automatikusra ip-t,dns-t
    megadtam neki a user-t,passt,amit a chello szerződésen találtam
  • Sland
    nah igen, 21 napig. de azután már nem :)

most letöltöttem egyet mininováról de az vírusos volt.
    LÉgyszi adjon valaki egy jó linket!
  • rambuu
    De valaki járt mán ebben az üzletben vagy valaki vett mán ott XBOX360at?
    Vagy egyáltalán van itt Szegedi a fórumozók között??
  • Sephi
    Ez nem a legolcsobb :DDD
  • sector512
    origo.hu/szoftverbazis <--- itt ami van az jó, de csak 21 napig
  • Sland
    Tud valaki adni egy jó linket priviben vagy itt CloneCD-hez?

Torrenteen találtam párat, de egyik sem akar lejönnni. Neves magyar oldalok is néztem, de 1seeder mellet nem jön le.
  • sector512
    Szerintem ennek nagyon szép képe van. Viszont csak 66 centis.
  • Sephi
    Melyik a legolcsobb (nem a legszarabb) HD-es tv amit ajanlani tudtok?
  • Jak16
    Én T-Online (volt) és T-Com-os netel megyek live-ra és nekem semmi bajom vele....nemtom hoy számít-e az Internetszolgáltató, bár hallotam hogy a Chello nem a legjobb ilyenekre....szal végülis én nem tok segíteni, hagyj mindent automitikusan, futasd le a test-et és ami hibás azt írd ki ide, és akkor talán tudok én is segíteni...
  • ThugEdge
    van olyan aki chelloval nyomatja a live-ot?
    mert nekem istenért sem akar csatlakozni
  • ThugEdge
    na a condemned megvolt már pc-n(isten volt)
    feart meg toltam szintén kieggel együtt pc-n
    ezt a kameo-t lehet megnézem
  • Jak16
    Most töltöm a PSU-t...remlem hogy jó lesz vágym már egy jó konzolos MMO-ra...és még ott a FFXI,bár arra azt mondták nem olyan jó.....
  • Gabe18
    Ilyen nics per pillanat.
    Még a Condemned ha pc-n nem játszottad,akkor az nagy cím.Vagy esetleg a FEAR.
    Ami nekem még meglepetés volt,az a Kameo.Egy haverom ideadta,én meg egyből ferdén néztem rá hogy mi ez a gyerekes játék,hát ez nekem nem kell.Aztán teljes mértékben vissza kellett vonnom az álláspontomat,mert egy halál aranyos mászkálós-platform játék,sok féle játszható karakter-el,nagyon szép megvalósitásal.Azt még szinte bárki kipróbálhatja kortól-nemtől függetlenül.
  • rambuu
    Hát közben találtam egy Szegedi üzletet az Extreme Digital http://www.edigital.hu/product.php?productid=27199&cat=602&page=1#
    Csak sztem ez nem Flashelt nekem meg ugy kell, rögtön ahogy megveszem.
  • Lizardman
    :P :)
  • Lammer
    hatnemtom de a topik cime meg mindig xbox360, szal ;)
  • Lizardman
    azért ezt a topikot nem kéne pl egy ilyenhez hozzáhasonlitani:

www.xboxmekka.hu/ vagy ehhez http://www.gamer365.hu/forum.php?parent=platform&platform=x360
  • rambuu
    Hát tán xbox360as totyikban vagyunk szóval mi mást akarnák venni!
    De nekem fogalmam sincs hogy mik vannak Szegeden, mármint hogy milyen konzolos boltok mivel én nem vagyok Szegedi sőt még Magyarországi sem, hanem Vajdasági, csak itt nállunk nem lehet venni csak egésszen lent Újvidéken vagy Belgrádban. De ott meg nem bisztos, hogy Flashelik vagy Flashelten birok venni.
  • Jak16
    Oblivion, (majd nemsokára) Lost Planet.
  • ThugEdge
    ja akkor ennyi muahaha
    van még vmi jó eksön gém v. rpg a gow,r6,cod3,dead rising-on kívül?
  • Jak16
    Értem...és az MMO része igaz alapból saját kari meg minden...és hogy lehet bezsélni másokkal? Kell hozzá a füles vagy billentyűzet esetleg? Mert negem CSAK az MMO része érdekel...vannak questek meg csapatok meg minden ami egy ilyenbe kell?

Mesélj róla egy kicsit, kérlek.
  • turho
    Talán agytalabb szar :D de legalább nem szép :DDDDD
  • ThugEdge
    N3-at érdemes?
    első blikkre nem nagy gfx,de játékmenet lehet elviszi
    remélem nem olyan agytalan szar mint a dynasty w-ok
    vki?
  • s73
    Ja, én nyomom is, mondjuk 7 euro havonta. Van offline része is, egy Story Mode, ott a történetet játszod végig. Az ötödik Chapter után megnyílik az Extra Mode, itt egy saját karakterrel nyomulhatsz. És ott van ugye az online, az meg marha jó, fejlesztgetni, harcolni stb.
  • turho
    Az csak arra jó hogy megmutasd mekkora HC gamer vagy :) illetve a játékok életciklusát hosszabbítja. Amire neked azt írja hogy nulla, azt vásárolni lehet, 2500 pont (amivel a marketplace-n tudsz vásárolni) 7500-8000 ft körül van...
  • Sephi
    Jo en megis felteszem a kerdest :

Az hogy jatekokban kapok ilyen Achivments pontokat... azok mire jok? Mert gondoltam azok olyasfajta kreditek hogy a live-on vasaroljak... nekem van mar vagy 300 de amikor livon vagyok azt irja hogy 0. Vagy az mas?
  • Jak16
    Valaki látta már ezt a Phantasy Star Universét? Ez csak MMO vagy van offline része is? mert a Market Place-n lehet venni hozzá egy "accountot"....és mivel én megrögzött MMO rajongó vagyok, érdekelene hogy milyen is...
  • öregharcsa
    tudod előbb utóbb neked is tele lesz a tököd az ugyanolyan kérdésekkel...pláne ha kb 3-4 hsz-el előbb elhangzott a válasz....olvasni ma már luxus 1-2 embernek, egyszerűbb kérdezni mégha kiveri is szemecskéjét a válasz...ugyanez van a ps2 topic-ban ,de én is türelmes vagyok és válaszolok....még egy darabig....

a google pedig a barátod.... aki arra is lusta hogy azon keressen megérdemli ha nem válaszolnak neki...

üdv
  • Sephi
    Engem ha 1000x kerdeznek akkor annyiszor is fogok valaszolni mert nem faj az ujjam par cimet leirni.

A felfogassal van baj fijma. Es a google szoveg eleg gyenge mar.
  • Sephi
    En nem ertem miert nem hasznaljatok a ImgBurn progit. Ingyen van es ... erted 2 gomb :D Csak ott a Layer Break-et kell bealitani es a sebbeseget.
  • sector512
    Szerintem ez nem az SG-n van így hanem akárhol, akármilyen témában. Ha valami érdekli az embert szerintem van egy szint ahová el kell jutni egyedül. Menj csak be IRC-en mondjuk egy Debian szobába és kérdezd meg hogy kell indítólemezt csinálni, vagy valami hasonló kezdő kérdést amire 1000 válasz van a neten. Ugyanolyan választ fogsz kapni mint itt, amikor valaki megkérdezi hogy milyen elem kell a box joy-ába vagy valami hasonló okos kérdés. Meg pl naponta bekérdezi valaki hogy hogy használja a Clone Cd-t. 4 gomb van rajta bazzeg, ráadásul magyar!! Nem kell hozzá egyetem. Szóval nem lenne sok ilyen válasz ha vennék a fáradságot néhányan utána olvasni a dolgoknak kicsit.
  • Lammer
    "Miért nem tudtok olyan helyeken ilyet kérdezni, ami kifejezetten x360-ra specializálodott?"
    ooize akkor ezmilyen topik-e!? ps2 topik?
  • Lizardman
    Ti mind azt hiszitek, hogy ebbe a forumba jár minden xbox 360 "nagymester" , meg hogy mindig olyan válaszokat fogtok kapni, ami legalább 10 soros, és tele van szakszoval! Egy nagy francot! Miért nem tudtok olyan helyeken ilyet kérdezni, ami kifejezetten x360-ra specializálodott? Hidd el, ott biztos sikered lesz! Azt meg, hogy milyen oldalak vannak, egyszer már leirtam, és ott a google is!!! ennyit erröl...
  • Sephi
    Nekem van olyan plusz hatso huteses cuccom.
  • gyzoli1
    Hercules!

Nekem kb. 2 hónapja van meg a gépem,és naponta 2-3 órát nyomom...
    Azóta egyszer sem fagyott le és még nem is volt brutálisan meleg!
    (Próbáltam GOW-t+Test Drive-al 5-6 óra is volt már)
    Szóval lehet,h szerencsém van,de én eddig nem tapasztaltam semmit az általad említettek közül!
    Ráadásul az egyik konzolboltban azt mondták,h a 2006 nyári gépek közül elég sok "hibás" került piacra!
  • CSOCSO
    nah...

nagy unalomban voltam..gondoltam osszedugom az X et.. letoltok valami jatekot vagy valami hasonlo... de mivel netre menetelkor updatelni akart inkabb nem tettem..: kerdes:

lehet-e updatelni a boxot flasheles elott avagy utan???

de ezekutan nagy meglepimre ott volt 3 gamez a demo szekcioban... zsiiir..
    burnout, kameo es tomb raider.

eloszor egy 82 es normalis crt tv-n probaltam ki a burnoutot majd tomb raidert.. hat szep volt!
    majd kivittuk a kinti 51 inches hd sony back projektoros tv re... radugtam az rgb-t... boxba beallitottam a 720p-t majd vissza a burnoutba. itt sok kulonbseget nem vettem eszre de meg mindig csodaszep volt. igazabol annyi kulonbseg hogy a hatso projektoros tv nel vegre nem voltak vizszintes csikok, mint a sima kepcsovesnel.

mindegy jatszottam kameot is.. hat nagyon szep volt.. sztan meg tomb raidert.. nahja... hat ez a gamez mar sok helyen lassu volt 720p ben:( de jol nezett ki!

gondoltam visszarakom 420p be.. nah itt ert a meglepi.. a betuk gusztustalanok lettek, minden reces.. kiprobaltam a tomb raidert sztan a kameot. hat igen.. legnagyobb kulonbseg hogy haromszor recesebb minden.
    mindegy.. visszatettem 720ba sztan a tv menujebe is bementem, gondoltam meglesem mizu ha atallitom a sharpness-t.. jol tettem.. vegre nem annyira maszat minden felulet.
    szal most igy meg jobban nez ki, hogy a tv elesseget is beallitottam.

egyszoval: nem fontos plazma, lcd tv-t venni... ha tudtok az arert plazma helyett egy nagyobb hatso projektoros tv-t venni ami tudja a HD-t, akkor ne varjatok! nagyon szep kepe van az xboxnak!!!!!!
    es a 470p es a 720p kozotti legnagyobb kulonbseg kb annyi hogy nem annyira reces minden. pl kameoban a fu sokkal szebb HD ben.

nomeg persze olyan sok idom nem volt meg letesztelni mindent, de eszembejutott hogy a kameo demoban a koves ut is sokkal szebb volt hd ben, szal elesebbelk is a dolgok valamennyivel.

ezt a vastagitott reszt betehetitek a FAQ ba is, csak "kicsit" koltsetek at.

ui: van olyan oldal ahol osszehasonlitjak ugyan azt a gamezt 470 ben es 720 ban?