banner
  • CSOCSO
    nah...

nagy unalomban voltam..gondoltam osszedugom az X et.. letoltok valami jatekot vagy valami hasonlo... de mivel netre menetelkor updatelni akart inkabb nem tettem..: kerdes:

lehet-e updatelni a boxot flasheles elott avagy utan???

de ezekutan nagy meglepimre ott volt 3 gamez a demo szekcioban... zsiiir..
    burnout, kameo es tomb raider.

eloszor egy 82 es normalis crt tv-n probaltam ki a burnoutot majd tomb raidert.. hat szep volt!
    majd kivittuk a kinti 51 inches hd sony back projektoros tv re... radugtam az rgb-t... boxba beallitottam a 720p-t majd vissza a burnoutba. itt sok kulonbseget nem vettem eszre de meg mindig csodaszep volt. igazabol annyi kulonbseg hogy a hatso projektoros tv nel vegre nem voltak vizszintes csikok, mint a sima kepcsovesnel.

mindegy jatszottam kameot is.. hat nagyon szep volt.. sztan meg tomb raidert.. nahja... hat ez a gamez mar sok helyen lassu volt 720p ben:( de jol nezett ki!

gondoltam visszarakom 420p be.. nah itt ert a meglepi.. a betuk gusztustalanok lettek, minden reces.. kiprobaltam a tomb raidert sztan a kameot. hat igen.. legnagyobb kulonbseg hogy haromszor recesebb minden.
    mindegy.. visszatettem 720ba sztan a tv menujebe is bementem, gondoltam meglesem mizu ha atallitom a sharpness-t.. jol tettem.. vegre nem annyira maszat minden felulet.
    szal most igy meg jobban nez ki, hogy a tv elesseget is beallitottam.

egyszoval: nem fontos plazma, lcd tv-t venni... ha tudtok az arert plazma helyett egy nagyobb hatso projektoros tv-t venni ami tudja a HD-t, akkor ne varjatok! nagyon szep kepe van az xboxnak!!!!!!
    es a 470p es a 720p kozotti legnagyobb kulonbseg kb annyi hogy nem annyira reces minden. pl kameoban a fu sokkal szebb HD ben.

nomeg persze olyan sok idom nem volt meg letesztelni mindent, de eszembejutott hogy a kameo demoban a koves ut is sokkal szebb volt hd ben, szal elesebbelk is a dolgok valamennyivel.

ezt a vastagitott reszt betehetitek a FAQ ba is, csak "kicsit" koltsetek at.

ui: van olyan oldal ahol osszehasonlitjak ugyan azt a gamezt 470 ben es 720 ban?