176877
banner
  • Röfikapitány
    Hi!feltettem a windows xp media center-t a gépre mint op rendszert!letöltöttem a transcode 360-t is fel is tettem de nem tudom összehozni a dolgokat!Mit kell csinálni hogy végre tudjak filmet nézni a x360-on?
  • teddymac
    Szerezd be és megtudod lehet neked tetszik másoknak meg nem
  • sector512
    Csak ennyi díjat kapott a game, de biztos ők se játszottak még elég játékkal ;)
  • teddymac
    phantasi star
  • sector512
    Lehet hogy többel mint te ;) Egyébként ezt most úgy mondtad mintha egyedül én gondolnám így.
  • s73
    HA szereted offlineban a tápolgatós, fejlesztős, fegyver-buherálós akció-rpgket, akkor igen.
    Online 7 euro havi díjért lehet nyomatni, 1-6 fős partykban, különböző dungeon-okban.
  • Sephi
    De erdemes beszerezni ?
  • Seth
    mindkettő :D, de egyik része sem kiemelkedő
  • Sephi
    Gyerekek A Phantasy Star Universe az micsoda? Online RPG vagy oflinos?
  • Heuro #8952
    A távirányítóról:
    (Elnézést azoktól, akik tisztában vannak vele)

Jó, hogy nem vettem meg, mert a kontroller tökéletes távirányító.
    Minden funkció megtalálható ami a távirányítón.
    Pl. film nézés közben nyomd meg valamelyik gombot Pl. "B" és előjön a vezérlő menü.
    Még zoomolni is lehet.

És az ágyból is lehet ki-be kapcsolni az Xboxot.
    Kíváncsiságból elvittem a fürdőszobába (jó 15 méter), még onnan is működött.

Üdv!
  • Sephi
    Akkor te sok jo jatekkal nem jaccotal.
  • Heuro #8950
    Köszi a megnyugtató választ!
    Egy 19" TTF monitoron játszom, ezzel még elmegy talán egy kétfelé osztott képernyő.
    Bár az említett Street Fighter-nél ez nem áll fenn, mert gondolom az egyik verekedő én vagyok, a másik meg a másik kontrollerrel lévő.
    Legalább is remélem.

Hát nagyon állat ez a dolog :-)
    Az előbb fölmentem a Battlefield 2 Modern Combat-ra, kerek 10 másodpercig éltem ... :-)
    Még szokni kell a kontroller kezelését.

Amúgy a Battlefield 2 a PC-n (Intel 2.8 3-ra húzva, Geforce 6600 GT, 1 G RAM) élvezhetetlenül akadt.
    Most pedig 1280x1024-ben semmi ilyemi.
    Hamarosan ki is árusítom a PC-s játékaimat.
    Eredetiek persze.

Üdv!
  • Dancen
    Lenne 1 kérésem : ki akkarom írni a játékot de valaki adna 1 működő clone cd-t a neten egyik sem írta meg .
  • xboxer
    Kösz az infokat.Majd az összes demot letöltöttem a live-ról hát mit mondjak a nagy része csalódás,mármint nem grafikában hanem játékmenetben meg élményben.
  • sector512
    Mindegy, nekem akkor is az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam :)
  • Zsoltika 007
    Szerintem meg pont elég. Nagyobbnak már nem lenne értelme. Úgyis megunod mire végigtolod a fő cselekmény szálat.
  • Sephi
    Ez izlestol fugg.

Elso kombo :

Kameo
    Viva Pinata
    Enchanted Arms
    Lost Planet
    Dead Rising

M<asodik kombo :

Saints Row
    COD3
    PES6
    valami autos...
    N3

Az elsot en szeretem a masodikat meg ocsem.
  • Sephi
    Hat azert annyira nem nagy :P
  • sector512
    Szerepjáték belső nézetben. Van egy hihetetlenül nagy világ, ott kell mászkálni meg végigmenni a történeten. Meg van benne még pár száz mellékküldetés is :) Angol tudás nem árt, de ha szereted a szerepjátékokat akkor kötelező. Nem véletlenül kapott több év játéka címet :)
  • Sephi
    A Lost Planet... tudod hol a legerosebb a grafikai kapacitas? Az elejen is meg a masodik palyan is amikor azok a gurulo bogarak jonnek. Amikor elgurul melleted az olyan mintha a TV-bol kigurulna...nekem azokon a jeleneteknel esik le a pofam.

Meg a ... kis kukac baratunk ...amikor megjelenik...aszitem nem latok jol.
  • Zsoltika 007
    Dead or Alive 4 INFO
  • sztomy69
    Hy. Nincs x360-ra ollan játék, mint pölö a Tekken? Szal csak ütni kell egymást?
  • SzlobiG
    Hali! Valaki segítene firmware frissítésbe? Valami pontos leírás kellene lépésről lépésre.:) thx
  • teddymac
    Itt több nfo.-van
  • teddymac
    Oblivion
  • teddymac
    sikerült megcsinálnom a live-ott :)
    Ma nincs itthon senki csak én, valaki nem akar nyomni egy játékot multiba?
    Igaz nem tom ,hogy kell :)
  • xboxer
    hello

az oblivion játékot nagyon sztárolják de se trailert se demot nem találok hozzá valaki tudna adni linket vagy elmondaná hogy milyen típusu játék?
  • CSOCSO
    eddig birtam:D:D:D:D:D:D:D hajnali fel 3 lesz.. visszamegyek jatszani:D:D:D
  • CSOCSO
    nah
    van 3 johirem

1) a Vista nagyon allatul nez ki :D
    2) megoldottam a letoltesi problemat... hiszitek vagy sem..csak vissza kellett konnektalni a dvd driveot az x360 alaplapjara:D:D:D

nem gondoltam volna hogy emiatt akadozik. ha nem indul el.. vagy valami akkor oke.. nade hogy a net szakadozzon emiatt?!?!?!?
    mindegy.. mukodik.. mar leszedtem 2 demot es jon masik 5!!!!!!!!!

nagyon fontos: ocsem szobajaban nyomtam /toltottem es kis tv-n.. nemtom mekkora lehetett.. 52es szerintem.. szal pici, de igy is lenyugozo volt a grafika!!!!!
    Lost Planet volt az elso demo amit leszedtem.=nagyon szep, nagyon fasza kis jatek.
    ezekutan PGR3........
    mit is mondhatnek.... az allam leesett. pedig egy kis szaros tv-n neztem.. mar maga a garazs is tok zsir volt.. gyonyoru autok, uberkircsi tukrozodes.. nomeg az az SLR. aaarghh erre elinditom a jatekot.. omg.. gyonyoru hazak. meg a kis utcakban is ahova max csak elnezni lehet de menni nem, megis teljesen meg van csinalva.. volt olyan haz ami fenykep szintuen realisztikus volt.. nomeg az auto. belulrol is.. az arnyekok. meg ahogy a nap sutott a kormanyra meg a muszerfalra.. elkezdtem mad max koroket vesni az aszfaltra erre kinezek az ablakon es ahogy besut a nap hirtelen felvillant a sok dzsuva az ablakon...... azt hittem leesek az agyrol.. ezekutan nekimentem a falnak es az emberek visszahokolnek a kordontol. aaaaaaaaaaaaaaa... gyonyoru.. GYONYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

legszivesebben kitepnek a kis tv bol es hoznam at HD be............ holnap szejjel fogom magam jatszani...
  • teddymac
    :-)
    szoftveres flash
  • teddymac
    XFPS 360
    XFPS 360 összeillesztés

XFPS 360 beállitás
  • ReaL KiLLeR
    igen tuggyátok 1más ellen nyomni...box live gold-on keresztül is ésakkor ojan mint pl mikor PC-n neten multizol de dumálhacc is a másikkal meg ijenek ha akarsz de ugyis tuttok többen jáccani jol tod jaja hogyha mongyuk 2-4 kontrollert raktok a géphez de akkor 2-4 fele osztott képernyön ez kisebb tv-n már nem ojan jo sajnos pl az enyémen...az 55ös hát joh nincs pénzem nagyobbra :(
  • ReaL KiLLeR
    figyi ezaz 5.0 fw, ugyanojan fajta dolog mint a 4.2 és stb. ezekkel flashelik a boxodat, az 5.0 sem más...csak ha azzal van flashelve akkor viszi a box1es gameket és irhacc x360asokat sima DVD-re ha ráfér... +még pár jo dolog :)
  • Heuro #8928
    Bocsánat! Az előzőt nagyon elqrtam ... színügyileg ... :-)

Első hozzászólásom, így: Szevasztok és egyben Kellemes Ünnepeket!

Karácsonyra "kaptam" egy Xbox 360-at.
    Mivel végigolvastam mind a százhuszonnyolcmillió-ötszáztizenkétezer-hatszáznyolvcvannyolc hozzászólást, nem mondom el miért ezt kaptam karácsonyra :-)

Mindent sikerült beállítani, töltöm is lefele a free játékokat.
    Persze kaptam hozzá 3 db-ot:
    - TBFME II.
    - Battlefield 2
    - Deadrising

Igazából nekem ez egy kimondott felüdülés a sok éves PC-s szarakodás
    után, amiről itt már sokan beszámoltak (fejlesztés, ricegés, stb.)

A PC ezentúl megmarad munkára.

Egyetlen kérdésem lenne (egyelőre) Hozzátok:

Azt olvastam a leírásban, hogy 4 db kontrollert lehet a géphez
    kötni (prémium változatom van, így a "kötni" az jelképes).
    Éppen a Street Fighter II.-vel játszottam az előbb, és így
    felmerült bennem a gondolat:
    - Ha még egy kontrollert veszek, akkor ketten játszhatjuk
    egymás ellen a játékot?
    Persze full verzió esetén.

További kellemes ünnepeket!
  • Heuro #8927
    Első hozzászólásom, így: Szevasztok és egyben Kellemes Ünnepeket!

Karácsonyra "kaptam" egy Xbox 360-at.
    Mivel végigolvastam mind a százhuszonnyolcmillió-ötszáztizenkétezer-hatszáznyolvcvannyolc hozzászólást, nem mondom el miért ezt kaptam karácsonyra :-)

Mindent sikerült beállítani, töltöm is lefele a free játékokat.
    Persze kaptam hozzá 3 db-ot:
    - TBFME II.
    - Battlefield 2
    - Deadrising

Igazából nekem ez egy kimondott felüdülés a sok éves PC-s szarakodás
    után, amiről itt már sokan beszámoltak (fejlesztés, ricegés, stb.)

A PC ezentúl megmarad munkára.

Egyetlen kérdésem lenne (egyelőre) Hozzátok:

Azt olvastam a leírásban, hogy 4 db kontrollert lehet a géphez
    kötni (prémium változatom van, így a "kötni" az jelképes).
    Éppen a Street Fighter II.-vel játszottam az előbb, és így
    felmerült bennem a gondolat:
    - Ha még egy kontrollert veszek, akkor ketten játszhatjuk
    egymás ellen a játékot?
    Persze full verzió esetén.

További kellemes ünnepeket!

• rambuu
    Aham, de ezt letöltöd és aztán, hogy teszed fel az xboxra?
  • KILLER2
    Ja biztos én esm vagyok hozzáértő, meg aztán végig sem olvastam xD Azt hittem szoftver. Akkor ezzel az összes XBOX játékot lehet futtatni?
  • Attila8805
    Ez a legújabb Firmware hack tudomásom szerint de valaki aki jobban ért hozzá javítson ki ha nem így van.
  • Attila8805
    Nem ezt a már töbször belnkelt Xbox torrent oldalról lehet leszedni és gondolom neked kell vele flashelni.
  • KILLER2
    Ez nem teszi tönkre az fw hacket?