176877
banner
  • ThugEdge
    na ezt tettem én is,szal csak mondom,hogy végül jó lett
  • s73
    Mivel jelenleg az az adatbázis, amit az SSmerger használ, nem működik,ezért nem tudja pontosan megítélni, hogy jó-e az adott ss file az isohoz.
    Egyedüli megoldás különböző fórumokon keresgélni, és amire többen azt írják, hogy jó, azzal kell megpatchelni az isot, és ne foglalkozzatok vele, hogy zöld-e, vagy piros, megcsinálja, és működni fog.
    Fontos, hogy több helyen olvassatok utána, fórumokon, torrent kommentekben, és csak a tuti ss-el csináljátok, ha nem akartok sok poháralátétet.
  • ThugEdge
    figyelj,én használtam n3-nál(ami mellesleg iszonyat nagy gém,igazi konzoil hentes gém)
    szal:
    az volt,hogy,amit ír,hogy zöldnek kell lenni az nem lett zöld,de azért megcsináltam a pecselést és jó lett
    egyik fórum társunk a következőket írta nekem:

s73 írta, 2006. 12. 26. 08:47
    Működik!
    Az ind-s ss file-t(ez volt az n3-hoz a korrekt file) tedd bele az iso-ba WxRipper Style módban, és oké!

nemtom,hogy amit akarsz azt is wxripperben kell-e,de ez mondom bevált
    próba cseresznye +/- egy dl dvdr
    :)
  • peter31
    ÉN MÉG AZ ELEJÉN, DE MANAPSÁG MINDEN PATCH-ELT
  • CSOCSO
    probalkoztam vele.. semmilyen sikerrel... tudom hogy kene de nem mukodoot.. kerdes?
  • rorr
    Egy gondom van az x360-al megoldhatnák ,hogy a játékok gyakran használt részeit telepíteni lehessen a vinyóra mert azért nem ketyeregne a dvd és szerintem gyorsabb is lenne.... Ilyen volt pl a halo2 és a splinter cell3 xboxon szépen kimásolta a file-kat a vinyóra és gyorsabban is töltött! Bár szerintem úgyis megcsinálják... a ps3 játékoknál is írták ,hogy lesz ilyen lehetőség!!!
  • rorr
    írd ki mégegyszer..... :)
    Attól is függ milyen lemezre karcolod:)
    Nekem a Doa4 akad az intro legelején utánna aztán többet soha...:)
  • rorr
    Leírták a kézikönyvben is.... :)
  • Gabe18
    Akkor lehet én is kiprobálom állitva pár napig.
    Nekem méh az a Nyko hütő is rajta van (tudom nem sokat ér,de mégis),aztán ott olyan meleg levegő jön belöle hogy szörnyű.
    Ismerösömnek van egy Core gépe,igy igaz vinyo nincs benne,de az a gép az enyémhez képest egy hütőláda...Szabályossan hüvös levegöt fuj ki hátul.
  • Zsoltika 007
    Viszont az meg a dvd drivenak nem jó. Nem jó ez sehogy se.
  • teddymac
    SS Merger 1.6 programot használta már valaki ?
  • Petyus_
    Szerintem ez nem egészen így van. =)

Vannak annak kis talpacskái, hogy bemenjen a levegő... én egy nyitott hi-fi állványban kezdtem el használni, nagy helye volt, de kiba forró volt a teteje. Utána kivettem az állványból, és mivel nem tudtam fektetve hova rakni (rövid az optikai kábelem =)), ezért állva használom a földön. Sokkal hűvösebb a gép.
  • Zsoltika 007
    Nem hinném.
  • TothLaci
    Szerintetek lesz jelentős árcsökkenés Xbox360 esetében?
    Grand Theft Auto 4-hez fog kelleni a konzol, de jó lenne, hogy már a GTA4 megjelenése körül 50 lenne a gépezet...
  • HUNMarcus
    KILL3R21 nem akarom lehúzni a linkedet de sztem qrva xar ez a mix!

Gary Jules - Mad World (Donnie Darko Soundtrack) ezt a számot szedjétek ez a tuti
  • ThugEdge
    megtaláltam:
    Premium Edition: Free new Multiplayer Maps, Co-Op Missions, Weapons and much more
  • ThugEdge
    a ghost recon aw premium az mit takar nem tudjátok?
    vagy csak vhol premium pack-hez adták?vagy mi csöcs?
  • kill3r21
    OFF
    Mad World
    Itt a Gow reklám zene ! LEgujabb feldolgozás houseos elektros beütés de zsir!! :D:D
    ON
  • Zsoltika 007
    Merülőben van az elem. Másik fórumon mondták. No para :D
  • carterx
    ez is igaz,amúgy meg nem is vagyok nagy autós csóka,csak hogy a havarok basztatására kellett volna,hogy milyen jó a 360
    na akkor kell v nem az a qrva patch hozzá ?
  • guardian hero
    Amennyi időt, sávszélességet és energiát már rápazaroltál, simán megvehetted volna szaros 6eFt-ért azt a hülye játékot, kijátszhattad volna, és túladhattál volna rajta ugyanannyiért, még a DL lemez árát is megspóroltad volna...
  • sector512
    Nincs több sajnos, csak az. Egyébként a GoW nekem se lassult be soha. A Lost Planet igen, de nem vészes az se.
  • narumon
    Viszont most fedeztem fel hogy ha a localizationt átállitom magyarra akkor a Viva Pinata onnantól magyarul beszél és ir. Van még ilyen játék amin van magyar szinkron?
  • guardian hero
    Nálam is ez van, én is erre tippeltem, de remélem valami okos megerősít :)
  • narumon
    Lost PLanetet még nem néztem talán ma este lesz egy kis időm akkor megtekintem.
  • Zsoltika 007
    Nekem tegnap este óta fél percenként így körbe szaladgálnak a fények a kontrolleremen. Ez mit jelent? Merül az elem?
  • Sephi
    A Gow nekem sem lassult.... a Lost-ba volt par jelenet de akkor is csak picit.
  • narumon
    Gow belassult? Nekem nem tünt fel sem játék közben sem videoknál. Lehet hogy szar a lemez amire irtad?
  • Sephi
    A timeshift vajon miku gyun ki?
  • CSOCSO
    hat a lost planet is be tud lassulni neha.. de a gow majdnem minden atvezeto videonal lassu volt.
  • ajem kisa
    Itt is van pár...
  • Zsoltika 007
    KATT
  • teddymac
    Nem lehet tudni milyen játékok jelenek meg xbox360.-ra idén?
  • Gabe18
    Hát mindhárom nehézségi szinten végigvittem,de lassulásra nem emlékszem.Ettől lehet volt csak nem vettem észre.
    Viszont a Lost Planetben volt lassulás néha.De az is érdekes volt, a legnagyobb effekt tengerben sem volt semmi baja,erre egyszer csak mikor egy fal meg egy szál nyomorult lény van a képen szépen lelassult 1-2 másodpercre,aztán vigan ment tovább.
  • CSOCSO
    meg az atvezeto filmeknel is belassul a GOW nal!
  • Gabe18
    Hát lassuságot sose tapasztaltam a Gears of War-nál.Viszont multiba gyakorlatilag az összes pálya a szemed előtt épül fel,az összes texturát pár másodperc mulva teszi rá.Néha single részen is,de ott ritkán egy-egy loading után.Elég hülyén néz ki mit mondjak.Most vagy a másolt lemezről nem tudja elég gyorsan beolvasni a dolgokat (lehet hülyeség a gondolat,nem értek a technikai részéhez) vagy igy csinálták meg.
    De hogy a GoW lenne a gép határa?Hát azt nem hinném.Szerintem inkább épp most kezdik a mélyebb dolgokat felfedezni a kezdeti egyszerübb játékok,és a pc-s portok után.
  • CSOCSO
    lol:D

en 90 giga jatekot toltottem le masfel nap alatt:D
    of korsz nem torrent.. nahde mindegy

amugy kijatszottam a gow ot.. nagyon zsir volt.. bar ma mar egy kicsit elfelejtette texturazni rendesen a falakat:D de csak egyszer csinalta.. neha meg elegge lassu.. nincs sok kraft amit meg elo tudna hozni az xbox:( vagy szarul irtak meg a progit.. mindenesetre neha tenyleguuuberszep a jatek
  • Sephi
    Nekem az nem lassu... nekem mar nem is jon be :D
  • ThugEdge
    én úgy értettem,hogy 360 játékokat főleg magyar torrent oldalakon-már amennyi 360 gém van-nem sokan szednek,tehát még ha le is jön, már nem nagyon van kinek vissza seedelni,tehát az arány rovására megy
    pl nekem xbox-os torrent sky-ról kurva lassú
  • amdrula
    Miről beszélsz 7 gb lejön egy nap alatt normális adsl-el normális helyről.