176877
banner
  • Attila 007
    Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne hogy két lcd tvnk van, és az egyiken ahol a komponens kábelt a Tv komponens részével kötöm össze jóval gyengébb a grafika ugyanazon a felbontáson mint a másik Tv n ahol komponensből Dvi(D) be alakitott kábellel lehet csak az xbox360 at összekötni a Tvhez kapott kábellel, ami sajnos nem univerzális Dvi csatis hanem speciálisan ezekhez a Tvkhez való vagy mi, és ezen a kép sokkal de sokkal szebb, az első Tv az egy samsung mig az utóbbi egy philips, a kérdés az hogy van valakinek hasonló tapasztalata, illetve hogy a komponensnél a vga kábeles megoldás jobb? Igaz az csak 720p ig jó? Válaszaitokat előre is köszönöm.
  • Sephi
    Hol faxba tudom megnezniu meddig van meg Live elofizetesem?
  • Sephi
    Hat mindeki elkad ott de a dash az kerem alasan naon hatasos cucc:D

Varjal csak... nezd meg mi lesz ezutan... Green Eye utan kovetkezik az igazi orulet :D

Volt az a palya ahol a harom mech-et kellet meglitani hogy ne erjenek a bazisba...te jo eg mi volt ott :DD
  • Bendy
    CSOCSO: teleírod az oldalt? :)
  • rambuu
    Lenne egy kérdésem?! Ehez hasonlót még nem láttam, hogy kérdeztetek volna.
    Na szóval az lenne, hogy ha egy Switchel a gépet meg a boxot össze akarom kötni, azért Switchel, hogy bírjak váltani PC és Box között, akkor már nem kell az a kis bigyó ami akkor kellene, ha a monitorból nem jön ki a VGA kábel, hanem ugyan azon két fejet kell össze dugni. Mivel az én monitoromból nem jön ki a VGA kábel, hanem csak símán bele megy a Videókártyába. És akkor azt úgy kell megoldani hogy a Switchbe beledugom a monitor kábelt, a boxból is a VGA kábelt meg magából a Switchből egy ugyan olyan kábelt a Videókártyába? És aztán mán csak csapogatni kell a gép és a Box között.

Vagy nem?? Vagy igen??
    Ha valami nem világos kérdezzétek meg nyugodtan nem baszódok fel, mivel én is belebonyolódtam mán.
  • CSOCSO
    Lost Planetbe most oltem meg a green eye-t

hat nem volt egyszeru..meg kellett probalnom egy parszor.
  • CSOCSO
    uja es a madcatz meg elemet is tolt!
  • CSOCSO
    whisper fant a gep belsejebe kell beszerelni?? jobb mint a sima? vagy mondjuk mintha nyko-t vennek ra? emrt azon gondolkozom hogy vennek egy olyan pirosat es esetleg egy allvanyos madcatzet
  • CSOCSO
    nem ertem ezt az egesz xbox hutesi dolgot...
    a nyko cucca azert jo mert lehet fekve es allitva is hasznalni. az egy dolog hogy par embernek baja van vele. meg a csapagy hangos lett benne meg hasonlo.. de hogy az oldalara szerelheto cuccost csak allvanykent lehet hasznalni az gusztustalan... en nem akarom allitva hasznalni a gepet.
    ezenkivul boldogan vennek oldalra es hatulra is extra fant, bar kisse nevetsegesnek tartom hogy a boxban mar van 2 fant.. az aljan lesz meg ket fan es a hatuljan meg 3:D:D:D:D:D a pc-mben nincs ennyi pedig szerintem a pc-m is agyon van hutve azzal a 4 fannal ami csak a hazon van.. ezenkivul van zalman a cpu-n zalman a gpu-n es 4cm es thermaltake a ramokon...
    nahde mindegy.
    a magyar srac altall tesztelt felallitos cooler hangos.. amit talaltam masikat a neten abban csak egy azaz egy darab fan volt.. a legertelmesebb talan a madcatz ami meg legalabb MARKA is.. nah annak van olyanja ami talan tenyleg halk es ket fan van benne.

nomeg ez is faxxxag.. hogy a standinges fan a semmibol szivja a levegot!!:D lol.. haromszor annyo levegot birna szivni ha mondjuk fektetve lenne a gep es siman fujna be a levegot es nem oldalrol kene a kis lukakon keresztul szivni a levegot amit ugyancsak kis lukakon fuj be.
    grat az egeszhez.
    amugy nekem iskell vmi mert lefagyott ketszer a rainbow six tegnap este
  • CSOCSO
    azt lehet is... de masolni nem lehet.

ha uj xboxon akarod latni a profilodat akkor ket dolgot tehetsz... bejeletnkezhetsz onlin avagy fogod a vincsidet es radugod a gepre.. marmint szerintem.. ha egyaltalan a vincsire menti az adatokat az xbox360:D mert ha nem akkor hiaba dugod mas xboxra a te vincsidet
  • tejföl
    "Na, fizetni azt nem fogok!" Ez legyen az ő baja.
  • Sephi
    Ja ja az volt a baj koce :D
  • rambuu
    Jó kis dolog és nem is drága. Csak kitudja mennyire válik be.
  • Sephi
    Mivan? En siman turultem a regi tulajdonos gamer profijat es csinaltam masikat.
  • teddymac
    Dragon360
  • CSOCSO
    OMG.. gyerekek.. bne irjatok suletlensegeket... szoval:

Gamer profiles can only be moved or deleted, not copied. Certain items, like music files, cannot be copied or moved, only deleted.

azaz:

a profilokat nem lehet masolni, de lehet "kivagni" (mint a pc-n.. tehat atkoltoztetni) es lehet torolni.
    a fileokat (mint zene fajlok) NEM lehet sem masolni, sem koltoztetni de ki lehet torolni.

ergo gondolom ez az jelenti hogy ha a vincsin van a profilod akkor akarmelyik gepbe bedugod a vincsit akkor ott lesz ap rofilod.. az a profilt masolni nem lehet.. pl memoria kartyara, de sehova mashova sem.
    a fileokat sem tudod attenni memoria kartyara. azokat csak kitorolni tudod.

a profilnal a koltozes gondolom azt is jelenti hogy mas gepen be tudsz jelentkezni a profiloddal... ennyi
  • Röfikapitány
    Mint említettem csak iss 6 ozni szoktam !Ez miatt nem fogok előfizetni:) mert feleslegesnek tartom(meg leszek nélküle) a többi játékot is kipróbáltam livon de nem fogtak meg igazából!Ennyit a témáról röviden!Aki akar fizessen és nyomassa hajrá!Jó éjszakát
  • Me0w
    Nekem csak ez a hozzaallas furcsa, hogy "Na, fizetni azt nem fogok!", mintha nem fizetne ezer mas felesleges dologra x-szer annyit egy ev alatt... pedig a live igen jo dolog, mar ahogy az xboxos barataim elmondtak ;)
  • tejföl
    Semmi gond! Talán kedvet kap és előfizet. Szerintem megéri.
  • cenobite
    Ja, bocs, most látom, hogy Te is leírtad. :)
  • cenobite
    És nem is drága. Kb. annyi mint egy eredeti játék ára. Én tuti hogy meghosszabítom, amint lejár az ingyenes, amit a géphez kaptam.
  • tejföl
    Te tudod. Szerintem a live nélkül fabatkát sem ér a box. Egy eredeti játék ára az egy éves gold, vagy ha hitelkártyával fizetsz 50 dolcsi.
  • Röfikapitány
    Ez szomorú!Fizetni ugyam nem fogok!Akkor az online játék ugrott!SAjnálom mondjuk mert jó volt!Csak iss6 oztam online.Marad a gép ellen meg a bratyó ellen!
  • tejföl
    Az a szomorú igazság, hogy előbb-utóbb a live hozzáféréshez mindenképp fizetned kell. Vígasztaljon, hogy nem eredeti játékokkal is használhatod. A profilod törlésével a hozzá kapcsolódó mentések is elvesznek.
  • Heuro #9666
    Huhh, de jó, hogy erről írsz!
    Kérlek add meg a pontos típusát, mert nekem is ez lenne a gondom.
    Egy átkapcsolót már kipróbáltunk, de nem megy (nem vált).
    A monitor egy Philips 190B.

Nagyon köszönöm!
  • evid
    Igen, szerintem jobban hűt.:)
  • Röfikapitány
    heló!Lenne még egy kérdésem!REggeltem egy uj email cimre egy új nevet és a rege végén már csak a silver a free a gold pedig 7.99 dollár!!!!
    Ez azért van mert meghagytam a másik lejárt nickemet?(meg van még egy gold a bratyómnak )De ha kitörlöm a lejártat akkor az elmentéseim is elvesznek?Mert az gáz lenne!Köszi elörre is a válaszokat!
  • Röfikapitány
    Nagyon köszi!Ott volt tényleg!Ezer köszönet!
  • Röfikapitány
    most játszom de meg vogom nézni de az elöbb végignéztem már és nem találtam reméálem meg elsz!HA gépközelbe leszel légyszi nézd meg pontosan!köszönöm!
  • turho
    be kell menni a jobb legszélső menübe, a háttértáraknál kiválasztani a vinyót és valahol ott van a profile-ra a delete utasítás. Nem vagyok a boxnál de ott keresd.
  • Röfikapitány
    Oké szuper törölni szeretném de nem sikerült eddig megosztanád velem a módját?NAgyon megköszönném!!!!
  • turho
    moved or deleted: mozgathatod vagy törölheted. De nem másolhatod, nem lehet egyszerre két hordozón a komplett kettő.
  • Röfikapitány
    akkor ez most azt jelenti hogy nem lehet törölni a profilt?TEhát ha csinálok 100 gamertagot akkor az már ott is marad örökre?
  • rorr
    cseréld le a gépeden az Nvidia drivert egy 78.xx-re és nem csinálja ezt a eltünök és leállok dolgot 10mp-re ..... :)
    tapasztalat!!!
  • turho
    Csak átmozgathatod a gamerprofilod másra, a zenei és egyéb fileokat nem másolhatod, csak törölheted.
  • Röfikapitány
    Játékosprofilokat mozgathatnak csak vagy törölhetnek, másolhatnak. Bizonyos tételeket mint zenei fájlok nem másolhatnak vagy nem mozgathatnak, csak nem törölhetnek.

ezt forditotta nekem egy progi erre
  • Grove4
    lehet hogy lehet törölni én nem tom csak ez a szöveg nemtom mit jelent
  • Röfikapitány
    Az érdekes lenne ha nem lehetne törölni!ÉS ha valaki eladja a gépet akkor az előzö tulaj összes kreált profilja ott marad papa mama gyerekek hugi stb?Kicsit durva hiba lenne sztem!
  • Grove4
    amúgy itt tsláltam:http://www.xbox.com/en-US/support/systemsetup/xbox360/accessories/harddrive.htm
  • Grove4
    nem tok olyan jól angolul de sztem nem lehet törölni