176877
banner
  • FoToS
    Sziasztok.Kérdeésem a következő most szándékszom XBoX360 venni és a kérdeésem a következő lenne.Chippelik vagy csak simán flashelik a gépeket?Fontos lenne a válasz köszi előre is!
  • evid
    ha már szétszedted akkor nem nehéz kicserélni. KATT
  • CSOCSO
    szetszedni szet tudja barki.. en sem ertettem hozza szart se.. angol leirasbol csinatam. azt hogy mikent lehet kicserelni a fan-t azt nemtom, nem probaltam meg de bizti segitenek neked itt
  • 22Barna22
    whispert? És azt meg tudja csinálni egy hozzá nem értő kéz?
  • TothLaci
    De jó egyeseknek
  • CSOCSO
    szerintem ne huzd.. en floridaban vagyok.. huteni kell a lakast hogy 25 fok legyen..azt ne mondd hogy nalatok melegebb van... siman eleg az alaphutest.. max vegyel ra egy whispert ami menjen belulre.. meg jol is nez ki es a belsot meg tedd az oldalara.. nemreg irtak le hogyan kell.. gy tok zsir.. en is azt fogom csinalni
  • Zsoltika 007
    Ugyan ki ellenőrizné. Majd pont sg-n figyelnek.
  • CSOCSO
    igen 11! szerintem azzal a harommal is meg lehet csinalni.. en a poklabuval csinaltam es az egyik geppel ami ott volt. de a poklabu badass fegyvere sokat segitett.... tobbet szoptam a green eyeval mint ezzel.
    nomeg lesz meg egy ahol kulon ket luk lesz a foldben ahol kijonnek a csapok.. nah ott nem tudtam egy ideig hogy mit kell csinalni. ha nem megy akkor majd privizz
  • TothLaci
    Oké, de ezt privátban kéne leírni. Bár én is most olvasom először, de ha leírjátok, mehetnek hozzájuk ellenőrizni, is megbukhat az eféle kereskedő.
  • gabeszovicska
    http://www.konzone.hu/

rákérdeztem azt mondta a srác msn-be hogy eleve úgy küldik le ha ott veszed meg a gépet. de ha már megvetted 10ezer ft-ért megcsinálják.. én itthon a saját városomban kérdeztem rá,simán rábolintott a srác a dologra azt mondta 10ezer és fél napon belül mehetek érte.

nem tudom te hol laksz,de érdeklödj utána kisebb boltokban, videótékákban
    ott foglalkoznak iylenekkel. veszíteni nem veszíthetsz a dolgon,max azt mondják hess innen öcsém nem csinálunk iyleneket. és akkor mivan?:D kisétálsz és ennyi..:D 2nap és már nem is emléxik rád az eladó hogy te voltál az..:)
  • sfcSly
    gabeszovicska! lenne feléd egy kérdésem! Hol vetted a Xboxodat? mert a flashelés érdekelne, mert nekem nincs pénzem 17 ezer forintom egy gamera...szóval tudnál segíteni?előre is köszi.ja és aki tud flashelős helyet az pls írjon!köszi előre is!
  • gabeszovicska
    ha nem húzod fel fagyni fognak a gamek. én is felhuzatom a gyári ventim 12V-ra állítólag zajos lesz de műxik a dolog. legalább nem fog fagyogatni. bízom benne...
    sztem vedd meg a rendes ventit hozzá,vagy 5 max 8 ezer ft és akkor minden frankón műxik nem lesz gondod a fagyással.
    én is csak azért huzatom fel a gyári ventim és egyenlöre nem veszek újv ventit bele) mert a csávó megcsinálja nekem ingyen ha nálla veszem a gépet. amúgy 3ezer huf lenne.így kijöttem 110böl flashelve,venti tuningaal együtt.:) persze késöbb én is tervezem hogy megveszem bele a másik ventit.
  • 22Barna22
    Akkor mi van a hűtővel? Tudni akarom mielőtt veszek. :S Bajos? ha a gyári hűtő van benne és nem húzom fel (mert ez lesz) mire számítsak? :(
  • carterx
    köszi,én sajna gyalog érkeztem ide így nincs meg a bányászrobotom,csak az a 3 amit ad.na majd megpróbálom shotgunnal,gépfegyverrel volt a leghatásosabb eddig,aztán a fejét a gránátvetővel ha fexik a dög.
    hány missio van? 11 ?
  • CSOCSO
    rainbow sixxel nekem fagyas volt demoban is es full jatekban is... lost planetet en is nyomtam vagy 5-6 oran keresztul barmifele problema nelkul.. es van hogy 1 orara bekapcsolva hagyom.. mer zaba van vagy valami..

gow nal sem emlexem fagyasra, ott viszont volt olyan hogy nem tette ki a texturakat rendesen es minden maszat volt egy par mp ig! lol
  • SzlobiG
    Szvsz semmi értelme a másik ventiknek ameddig ezek jók. Én ma 6órát nyomattam egy huzamba és semmi fagyás nem volt igaz 12V-on van is hangja a cuccnak.

Valaki? -os lemezeket miért nem olvassa?
  • gabeszovicska
    hy! végre én is megvettem a boxom pénteken jön a cucc egyböl flashelve ,gyári venti pörgése felhúzva 12V-ra (110ezerért). elöször játékkal együtt akartam venni a mediába ugyanúgy 110lett volna de rájöttem minek az a fifa nekem... :D szerintetek nem lenne érdemes mégis megvenni a whisper hűtőt bele?
    erre gondolok:
    http://www.xavboxtuning.com/photos/xbox360/whisper-rouge-vert/whisper-xbox360-3.jpg

vagy jó lesz a gyári feltuningolt venti is bele? a gyári tudom hangosabb lesz stb. de attól függetlenül megbízható? vagy cseréljem még az elején?

amúgy felvettem a kapcsolatot neten az egyik bolttal (msn-en) rákérdeztem finoman a flashelésre,azt mondták simán vállalják +10ezerért már eleve úgy küldik le a cókmókot. bár én a saját városomba vettem meg végülis.
  • CSOCSO
    nagyon egyszeru.. elso 1-2 probalkozasra nekem se ment. majd elmentem pihenni majd visszaultem es sikerult:D

en azzal a poklabu robottal mentem oda (amelyik tud furni) azzal kezdtem el nyirni mert a bal oldalan van az a nagyon eros fegyver tokzsir..
    altalaban en ket labat siman kilottem barmi problema nelkul.. de ha nem megy akkor probalj meg felvenni egyik oldalra shotgunt a masik oldalra meg sima gepfegyvert es jo kozelrol adjal neki. ha kilotted a ket labat akkor ugorj fel, tarts szintet es felulrol lojj a hatara...

ami ennel jobban tetszett az a legeslegvege.... nah ott mar komolyabb harc rendszert kellett kialakitani hogy elve tudjak maradni es el tudjam picsazni a csavot.
    de zsir volt.. es nagyon tetszett a jatek vege!!!!!!!
  • SzlobiG
    - os lemezt miért nem olvas a box?
  • rambuu
    Ok THX!! Már szóltam oda, hogy kell.
  • evid
    Nem csak scart bemenetre lehet, hanem rca-ra is.
    Van scart-om, köszi!
  • Zsoltika 007
    Igen. Ha van a tv-n scart bemenet akkor menni fog.
    Lenne egy kérdésem, ha premium pack-os gépet veszek akkor, rá tudom kötni a gépet sima tv-re, a gyári tartozék kábellal? Vagy kell vennem hozzá valamilyen kábelt?
  • 22Barna22
    Hi. Ha van két gammám (Burnout 3 ; Battlefield 2) ami megy 60Hz-n akkor nem lehet gond ugye? Mindent futtatni fog, csak figyeljek a PAL jelzésre...???
  • Me0w
    Akkor mire ertetted, hogy kisebb? :D
  • sztomy69
    Nemis azt mondtam! Ember! Istenem...
  • Me0w
    Kisebb procik?! Ember, a 65nm-es gyartastechnologia nem azt jelenti hogy fizikailag gyengebb procit raknak bele! Istenem...
  • Zsoltika 007
    Vagy ha nem tudsz csinálni akkor menj IDE
  • TothLaci
    Azért kicsit érdekes lesz, hogy Windows Vistások felcsatlakozhatnak a Xbox Live-ra, és közösen játszhatnak az Xbox360 tulajdonosokkal.
  • sector512
    Photoshop, paint, akármilyen rajzprogram.
  • rambuu
    Hülyeség, vagyis nem ide tartozik, de megkérdezem hogy lehet ilyen Avatárt csinálni??
  • Csacsi
    Egyébként hol érdemes ma xbox360-at venni, ahol értenek is hozzá, és amivel "mindenfélét" lehet játszani.
  • Csacsi
    Egyébként hol érdemes ma xbox360-at venni, ahol értenek is hozzá, és amivel "mindenfélét" lehet játszani.
  • carterx
    ki mire használja,magánügy
  • rambuu
    Na Majd én átugrok a Nagybátyámhoz annak van HD TVje Panasoniv Viera azon már bisztos szép.
  • Zsoltika 007
    Nem kell körbemagyarázni! Tudja mindenki hogy az írott cumóknak kell.
  • carterx
    HA KELL VALAKINEK JÁTÉKBORÍTÓ CSUPÁN CSAK INFORMÁCIÓ SZERZÉS CÉLJÁBÓL AZ SZÓLJON.
    FELTÖLTHETEK PÁRAT.
  • Zsoltika 007
    Hát ja! Játékra pöppet luxus 1-1.5 millás tv-t venni.
  • sector512
    Nem hülyeség, azzal tudod elérni a legszebb képminőséget, de ha "csak" egy 1366x768-as LCD-re köti az ember akkor nem sokat ér, full hd tv-je meg nem sok embernek van. Azok meg még drágábbak lesznek egy jó darabig.