176877
banner
  • Sephi
    Az jo sokba kostalhatott. Havar is vett egyett... nem mondom mennyi volt :D
  • SzlobiG
    Ilyen Tv-be gondolkoztam én is, de inkább vettem a 3000:1-es samut.
  • Zsoltika 007
    Mondjuk inkább úgy hogy már határeset.
  • sector512
    Szerintem ha a valós kontraszt 1200:1-hez az már nem olyan rossz 26"-os képméretnél.
  • Zsoltika 007
    1200:1 is kevés de annyiért tényleg megéri.
  • sector512
    1200:1 a dinamikus kontrasztja, az nem ugyanaz. De 250 euroért megéri :)
  • Sephi
    Aszontak hogy roszul van irva mert nem 600 hanem 1200-as a contrast erdetileg.

Es 250 eurot nem fogok sajnalni egy ilyen TV-nel :D (ne kerdezd honnan van ilyen olcson mert nem tudok ra kielegito valaszt adni)
  • Zsoltika 007
    A kontraszt nagyon gyenge. Még monitornál elmenne de tv-nél nem! Ez a sötét jeleneteknél baromira számít. Tehát ha egy játéknál este lesz alig fogsz látni valamit. És a fekete is inkább szürke lesz. Ennél a készüléknél ez 600:1. Az nagyon kevés. Tv-nél min 3000:1. Persze meg lehet szokni a kevesebbet is de azért ha ennyit kicsengetsz akkor már legyen neki értelme. A plazma televíziók ebből a szempontból nagyon jók mert ott a technológia miatt nagyon magas a kontraszt arány. Viszont ott meg a felbontás kicsi. Létezik abból is hd felbontású de az millió fölött van bőven.
    Szóval ha nem akarod majd mindíg állítgatni a fényerőt a készüléken attól függően hogy világos/sötét adást/játékot nézel akkor nem ajánlom.
  • Sephi
    Es meg valami... ennel a TV-nel hol a pocsba tudom meg hany millio szine van? Mert nem irja sehol :P
  • Sephi
    Ez a TV magyaran akkor tokeletes Xbox360 jatekok leadasara. Gondolom nem lehet a maximumot kihozni de igyis jobb mint egy nem HD-es nemde?

Bocs a noob kerdesekert de amiota szemelyes peldanyom van otthon nem igazan ertem mit hogyan :D
  • Zsoltika 007
    Így van!

Ha hagyományos tv-re kötnéd (amin van 3 ilyen csatlakozó)akkor kellene a piros fehér és a sárga.
  • Sephi
    Tehat a 6 dugobol csak otot hasznalok piros/kek/zold es a masik reszrol a feher/priosat. Magyaran a sarga akkor logni fog nem?

Koszonom!!!!
  • Zsoltika 007
    Így néz ki nálam:

Amúgy tényleg csak 1 kábel marad aminek nincs helye. Sry! 2-re emlékeztem valamiért. Még a képen is rajta van. (Ott lóg a fehér alatt.)
  • Csacsi
    Pontosan így van.
  • Csacsi
    Nézd meg jobban. Nálam csak 1 kábelnek nincsen helye.
  • Zsoltika 007
    Amennyi idő alatt leírtad ki is próbálhattad volna. :)
    Amúgy ha hdtv-re dugod akkor 2 kábelnek nem lesz helye (az a kettő külön is van választva)
    És igen így megy a kép és a hang a tv-be.
  • Sephi
    Magyaraznam :

X-bol jon ki a Hd/TV kabel. Aztan kette osztodik. Egyik vege TV ami sarga piros es feher masik vege kek zold es piros.

HDTV-ebe ugye az EXT4-be dugom a kek/zold/piros es akkor a mellete levo piros es feherbe dugom a masik reszrol a piros feheret... es a sargat mar nem dugom ra. Jol csinalom?

Magyarul a hang igy megyen bele a TV-be nem?
  • rambuu
    Na itt van ilyen egyszerűen nem tudták volna megoldani az xbox360ét is!
    http://konzolium.hu/catalog/product_info.php?products_id=420
  • rambuu
    Ja Ja ott meg fábol meg olyan különleges műanyagból, tom mert az unokatesóm Kanadai és az ő házuk is félig fa, félig ez az érdekes műanyag akármi vagy mi az isten. LOL
  • Zsoltika 007
    Jah csak tudod amiban kicsit más a házak anyaga. Itthon tégla meg beton dívik az meg nem olyan wifi friendly.
  • Zsoltika 007
  • Olcsi2
    Nem kell atallitanod semmit, csinalsz egy ujat magadnak es kesz. A regi tulajet meg egyszeruen torolheted. A jatekmentesek ugyan profilhoz kapcsolodnak, szal elvileg azokat nem tudod atmenteni, de asszem eppen az eheti update toltott le valami modositast ezzel kapcsolatban, szal lehet, hogy mar az is megy.
  • Bendy
    Erről a wireless netmegosztásról annyit, hogy én 12eFt-ért vettem Edimax wireless routert, felraktam a padlásra és az egész lakásban 100%os a jel. Csak a plafonon kell lejönnie, nem keresztül a szobákon.
    3mbit/384k-s nettel a 3 környező szomszéd lakására is leosztottam, így a szemközti családiházban is 60%-30%os a jel (az oldalsó szemközti házban van a kisebb jel értelemszerűen, de még ez is 25mbit-es átvitelt enged).
  • 22Barna22
    komolyan megteszi? MERT AZ VAN! :D
  • CSOCSO
    szerintem barmilyen usb-s wifi cucc megteszi!!!
    22 ezer???tuti van olcsobb is....
  • Mityu91
    Hello!
    Tehát veszek 1 Xbox360-at és van a itthon wifi minden jó a jelerősség is akkor mi kell hogy mennyen a net az x-en ?
    Milyen jelfogó kell az x-hez mennyiért és hol lehet venni?
    Amit belinkeltetek az a 22-ezres az egyetlen?!
    Köszi!!!
  • 22Barna22
    Nah köszi mindenkinek, de hála egy barátomnak (Mityu91) segített és kiderült h a netem egész jó (szerinte jóóóó én meg nem értek hozzá úgyhogy bízom benne) 2.88Mb/s ahoz jön egy jelfogó cucmóizé és jóvan...:D hurá!
  • CSOCSO
    a nagyobb antenna is tok draga... legjobb a kabel......
    amcsiban ugyis gipszkartonbol vannak a falak.. szal korbevezetni se kell semmit, hisz csak atfurtam a falon es ott magy at a kabel....
  • Szeszmester
    Egyébként pénzügyileg összehasonlíthatatlanul jobban jársz egy kábellel.
  • Szeszmester
    Nem gáz a 3 fal, ne hallgass a kontárokra! :)

Lehetőség:
    -Lehet venni erősítőt, ez egy kis doboz, az egyik végéből kábel megy a router antenna-bemenetére. Az erősítő másik végére természetesen egy antennát tudsz rakni. Nem tudom, hogy a boxos wifi cuccra rászerelhető-e egy ilyen, ha igen, kell egy ilyen erősítő mind2 oldalra és simán menni fog.
    -Vehetsz nagyobb antennákat, az is számít.
    -Tedd ezeket a cuccokat egy magas fémtárgyra (pl: routert a számítógép fém házára, megfordított fém szemetes...). Ilyenkor úgy működik, mintha az is az antenna része lenne.

-Ha a fémes hülyeségt nem jött be és a boxra sem lehet erősítőt rakni, akkor vannak olyan cuccok, mint egy állmoás, amit elhelyezhetsz vhol, a jelet meg fogja és továbbküldi. Ehhez már biztos vehetsz erősítőt.

Ja, a routeren a belső hálózathoz állíts be jelszót, különben a szomszéd is a te hálózatodról fog netezni :)
  • KILLER2
    Nem, normálon van. De msot asszem jó. Nyomattam rá egy auto-t, aztán úgy nézem jóra állította. Köszi minden segítséget.
  • CSOCSO
    IGN-ek jatszottak az uj GHOST RECON-nal... hat a videok nagyon allatul neznek, ki.. robbanasok sokkal komolyabbak mint barmelyik masik jatekban, az ekson se gyenge szal MUST HAVE jatek lesz!!!!! aki tujda lesse meg!!

nomeg mikor jonnek a repcsik szonyegbombazni...... baazzzzzz
  • CSOCSO
    egyszerubb es olcsobb kabellel, talan meg gyorsabb is, hiszen ha meg van is jel 3 fal utan.. az nagyon fika....

aki mindenkeppen wifizni szeretne az vegyen 128 avagy 240mbps es wifit... nekunk 240 es volt.. az utcan is neteztem meg... kertben meg vigan msnezetem videoval..stb..
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni, hogy ha vettem egy x360-at használtan, akkor hogyan tudom átállítani az első üzembehelyezéskor beállított felhasználói nevet/profilt?
  • Gabe18
    Hát szerintem meg pont jó lett normál monitoron most a patch után,pedig nekem is 1280x1024-re van állitva.
    Nincs nálad a Screen Format "widescreen"-re állitva véletlenül?
  • 22Barna22
    Routerem az van csak a gáz, hogy van a Box Meg a Router közt 3 fal és nem akaródzik átjönni a jel...de köszi akkor van min elindulnom!
  • Szeszmester
    Változtass a box felbontásán vagy a TVn állíts vmit.
  • Szeszmester
    A Wifivel az a gáz, hogy wifis router is kell hozzá. Annyira nem para egyébként a dolog, ha messze lenne, akkor meg veszel még egy erősítőt mindkét oldalra. Nemtom, hogy működik az xboxos antenna, egyáltalán arra rá lehet-e rakni egy ilyen cuccot, de annyira nem létszükség. Csak ha mondjuk több méter vasbetonon akarod átvinni.
    A legegyszerűbb, ha összekötöd a boxot vagy a touterrel, vagy a PCvel, szerintem úgy is be lehet rajta lőni a netet.
  • TothLaci
    Áhh, és ilyet nálunk mikortól/hol lehet kapni? :)
  • 22Barna22
    akkor mit ajánlasz? tehát all of...Linkekkel stb.
    tök pontosan:D