176877
banner
  • sztomy69
    Te nem olvasol híreket? Már rég megmondták h idén nem is terveznek ollant kiadni, főleg nem 120 gigás vinyóval. Csak kísérleteznek az illen gépekkel, h jóke, és vki lefényképezett egy illent, aztán hazudozik itt mki.
  • TothLaci
    Egyetlen előnye a kevesebb gázszámla :)
    Úgy gondolom jobbak valamennyivel a most kapható Xbox-ok, de szerintem várd meg az újabb szériát, a 65 nm-es processzorral, és 120 GB winyóval (Premium csomagban) ellátott Xbox360-at.
  • torrente
    Köszi! És a globális felmelegedésről mit tudsz mondani?
  • Gabe18
    A Samsung kevésbé érzékeny a másolt lemezekre,a Hitachi jóval válogatósabb.Bár mostmár ugy tudom az újabb flash-ek után a Hitachi driveosak se válogatnak annyira,de ezt nem tudom.Nekem valami régebbi flash van rajta és bizony a haverom samsung gépén "pöcc-re" induló lemez nálam durva kerregések után "koszos a lemez" üzenettel nem csinál semmit.
    Ha nem akarsz flasheltetni akkor teljessen mindegy milyet veszel.
  • torrente
    Mi a különbség a Samsung és a másik drive (LG?) között?
  • torrente
    Elolvastam fent az infókat, mert kezd időszerű lenni a gép megvétele. A felmelegedés, lefagyás még mindig valós probléma vagy csak régebbi gépeken létezett ez a probléma? Tényleg csak pár órát működik, s utána túlságosan felmelegszik? Premiumot vennék - ha ez számít valamit.
  • sector512
    Könnyed ki vérben fürdés :D
  • Csacsi
    Pedig nekem jobban bejön mint a gears of war. Vhogy tetszik, hogy olyan kis könyned kikapcsolódás, és remek ötletek vannak benne. Szal jót tesz a szívemnek.
  • Zsoltika 007
    Hát a Dead Risingot leszámítva a másik kettő be van ütemezve megvételre.
  • Csacsi
    Nah asszem már most megérte az xbox36-at vennem, pedig még csak 3 játékom van hozzá. Gears of war, Dead Rising, és Oblivion.
  • Me0w
    Igen, az borzaszto mikro latod hogy valakinek 60 Hz-en villog a monitora, atrakod 85-100 Hz-re es eszre sem veszi...
  • sector512
    Szerintem is szebb a képe a crt-nek, viszont az tény hogy sokkal károsabb is a szemnek. Engem mondjuk a 100Hz már nem zavar, de van olyan haverom aki 60-on használja az övét, attól már megfájdul a fejem olyan 3 perc alatt, ő viszont észre se veszi a különbséget.
  • Me0w
    Valamit valamiert :))
  • Zsoltika 007
    Az nekem is, viszont sokra megyek vele ha elsírom magam tőle úgy gyilkolta a szemem még 100hz-en is.
  • Me0w
    Nekem is jobban tetszett a 17'-es CRT monitorom mint a mostani 19'-es tft, de ez van...
  • SzlobiG
    Hát igen már elégrégóta piacon van a CRT szal lassan eltűnik úgy mint a monitoroknál.
  • Me0w
    Az erositok kozul is a csoves cuccok 10x szebben szolnak mint a tranzisztoros modelek, megsem nagyon lehet csoves erolkodot venni :) Ilyen lesz a CRT is lassan, hiaba szeb, hiaba olcsobb el fog tunni a sullyesztoben.
  • Zsoltika 007
    Az azért van mert nincs akkora fényereje a crt-nek pl a fehér sokkal gyengébb a megjelenítés technológiája miatt mint pl lcd vagy plazmánál. Míg itt villog ott már nem. Ezért lehet elsőre zavaró. De az 1000x hogy egészségesebb a szemnek az lcd. Akárki akármit mondhat mert volt tapasztalatom mind2-ben. És sokkal tovább bírom a gép előtt lcd monitorral mint crt-vel.
  • guardian hero
    Én három hónapja bámulok (kb ugyanolyan távolságból) 17-es CRT helyett 26-os LCD-t, és határozottan jobb a szememnek. Persze lehet ez is egyénfüggő.
  • Csacsi
    Hmm....ez egyéni nekem semmi bajom az lcd-re történő váltásnál, pedig már nekem is van vagy 6 hónapja.
  • Kenyér001
    Üdv!
    Sajnos itt veszprémben nem vállalnak flashelést. Tud valaki egy jó helyet ahol 3000 körül megcsinálják?
  • donmateo
    erről csak annyit, h mióta crt-ről lcd-re váltottam ( kb 4-5 hónapja), érezhetően rosszabb a látásom! csak úgy tudom használni, h leveszem a kontrasztot is és a fényerőt is !0!-ra. különben fáj a szemem, hunyorgok, homályosan látok...
  • athlon7
    Senki ne értsen félre!!! Én szerintem is a projis Tv az egyik legjobb választás, főleg ár/érték arányban, csak én pont kifogtam egy szar szériát anno és nekem csak azzal a Tv-vel volt/van problémám! :)
  • Zsoltika 007
    Hát én bármilyen tv elé ülök azt szemből szoktam nézni. :)
    Ha nagy betekintési szög kell akkor plazma.
  • athlon7
    Nekem volt egy Samsung CRT Projektoros Tv-m, de nem voltam vele megelégedve. A képernyő cserélve volt, beégés javítva volt és nagyon szar a látószöge volt, csak szemből volt érdemes nézni.
  • Zsoltika 007
    Néhány újabb részlet IP TV ügyben.
    Ha nem érdekel a hír: Galéria és videó
  • Zsoltika 007
    Jó a crt csak szétküldi a szemed drága gyártani és nem hd felbontású.
  • CSOCSO
    amugy nezegettem a PGR3 at... kar hogy reces meg 720p ben is.. de annnnyira gyonyoru tud lenni.. igaz neha elfelejti rendesen kirakni a texturakat es neha egy egy fal gusztustalan de neha meg az allam leesik.. orom nezni a visszajatszasokat.. vettem is egy noble m400ast , ford gt-t es egy ariel atomot:D

• CSOCSO
    utanna olvastam egy kicsit a dolgonak... sound$vision magazin:

Plasma

• Large screens — up to 65 inches
    • Flat-panel displays can be wall-mounted
    • Bright picture viewable from almost any angle
    • Tend to be expensive
    • Most can’t produce true blacks

LCD

• A.k.a. liquid-crystal display
    • Available in flat-panel, rear-projection, and front-projection models
    • Image brighter than DLP
    • Can’t produce true blacks
    • Wide viewing angle on flat-panel sets
    • No danger of screen burn-in
    • Like plasma, flat-panel LCD models can be wall-mounted
    • Unlike plasma, flat-panel LCD screens currently max out at 46 inches
    • Flat-panel models tend to be pricey

DLP

• A.k.a. Digital Light Processing
    • Used in both rear-projection TVs with slim cabinets and front projectors
    • Produces better blacks than plasma and LCD
    • Bright picture with a wide viewing angle
    • Unlike CRT and plasma models, no danger of screen burn-in
    • More expensive than CRT sets with the same size screen

CRT

• A.k.a. cathode-ray tube
    • Available in direct-view, rear-projection, and front-projection models
    • Inexpensive except front projectors
    When calibrated, delivers the best picture quality of all current TV technologies
    • Direct-view and rear-projection models are bulky and heavy
    • Direct-view screens max out at 38 inches

szoval crt? elavult technologia?? olcsobb mint a tobbi.. es meg szebbet is tud.. bar ez meg engem is meglepett. minenesetre ha a beegestol feltek akkor vegyetek DLP-t....
  • CSOCSO
    aszem ez ellen nem lenne senkinek se szava

ennyi maniert max 42 es plazmat veszel.. 50 esre mar ra kell fizetni egy kicsit.. avagy vehetsz maxan meg hasonlo markakat...
  • CSOCSO
    mi eg be?
    az elmult 10 evben volt 3 projektoros tv-nk mindegyik tobb evig egyikkel se volt semmi baj.. szar latoszog??? ugyanolyan mint az lcd-k... nem melle kell ulni hanem ele.. bar tenyleg van jopar projektoros tv amit csak akkor lehet latni ha leulsz ele.. hat most mit mondjak. .ne allva nezd.. plusz olyat kell venni ami jo. na nekunk ilyen van.
    1000 dodo volt. hasznaltan, semmi baja.. es par eves modell es nincs beegve se kiegve, tokeletes szinek, fokusz minden rendben van.. meg ez az izzo csere is kb 10 eve volt para.. meg a beego lcd-l meg ilyen okossagok.
    ha tv-t kell venni akkor tuti hogy projektoros tv-t vennek 1000 ert... 51 est.. es nem szaros olevia plazmat.. 38 ast..
  • athlon7
    "ar/ertek aranyban talan aprojektoros tv a legjobb..."
    Ez teljes mértékban igaz. DE! Nekem csak annyi bajom van a projis Tv-kel, hogy a CRT szar, mert beég és elavult technológia (szar látószög... stb.); az LCD és DLP az, ami tényleg fasza, csak ott meg ott van az ízzó csere:(, ami meg drága!!!
  • CSOCSO
    hogyne lenne csikos.. a tv kepernyo miatt lesz olyan csikos mint a kepen... jo persze egy tisztesseges tavolsagbol mashogy latni de csikos lesz.. foleg a feliratok lesznek szarok. sztan atteszed lcd, plazma vagy projektorra es egybol tiszta lesz a kep..
  • Kenyér001
    Még egy lammer/idegesítő kérdést tennék fel, aztán többet remélem már nem fogok... Visszaolvasgattam szorgalmasan, meg ilyenek, de konkrétan nem találtam meg, hogy pontosan milyen DVD író javallott képfileíráshoz... azért kérdem mert még vásárlás előtt állok.
    köszi a választ.
  • Kenyér001
    Én ma kaptam készhez a boxomat. Eddig egy sima Phillips 72cmes 100hz-es tv-n próbáltam ki és majd leesett az állam úgy néznek ki a dolgok, szóval sdtv-n se olyan rossz... Hátmég hádén, vagy monitoron.
  • s73
    Ha nézed, nem fogod csíkosnak látni, az emberi szem részére folyamatos lesz a kép. Azért is mondtam, hogy a képeket nem szabad mérvadónak tekinteni. Nagy vonalakban éreztetik a különbözőségeket, tisztább élek, élesebb szöveg, élénkebb szinek, kevesebb utánhúzás, stb., de ezek zömét, ha észre is veszed, nem lesz olyan zavaró, mint a képeken.
  • CSOCSO
    tekerj vissza a #10035-6 os hsz ekhez.. ott lathatod az SDTV es HDTV kozottki kulonbseget.. meg azt amit belinkeltem a gamespotos oldal vagy melyik
  • CSOCSO
    Akkor a legroszabb:sdtv (csíkos?)ez melyik kép volt?
    2(projektortv)
    3.lcd
    4.HD

majdnem...

legszarabb az sdtv....
    utanna jon a projektoros tv ami szerintem tok zsir
    utanna az lcd es plazma

ezek kozul HD-t tud a projektoros, lcd es plazma... tehat mindharom fele tv-n ra tudod dugni HD-n is. es igy lesz a legszebb.
    plazman meg nem probaltam az xbox360 amat. valszeg szebb egy kicsit.. de projektoros tv-n is tok zsir.. foleg hogy egy bizonyos arert talan ketszer akkora projektoros tv-t tudsz venni mint plazmat.. es ez nalam sokkal fontosabb minthogy egy kicsit szebb legyen..

ar/ertek aranyban talan aprojektoros tv a legjobb...
  • CSOCSO
    ez a kep meg pc mincsorol keszult
  • CSOCSO
    ezen az odlalon van meg egy fasza kis osszehasonlitas

ha lejottek a kepek akkor huzd a kep fole az egeret, jobb alul a browserben lathatod hogy egy ujabb kepet hiv le, majd kiirja hogy kesz.. nah most.. huzd le ak eprol az egeret majd huzd vissza.. lathatod a kulonbseget a sima cable es a komponens cable kozott..

alatta s video es komponens... semmi kulonbseg.. lapozz a kov oldalra

az elso kepnel lathatod a 420.. az egeret rahuzva meg lathatod a 720 ast.. ami sokkal jobb

az utcso kep meg moncsi felbontas.. blabla bla.. semmi kulonos