176877

-
szuper!Köszi az ilyen véleméynekre voltam kiáncsi!Még nem néztem ki a tv-t de e hónapba aktuális lesz!Mire kell odafigyelni?Van valami konkrét amit ajánlanátok!A lényeg legyen 82cm körül és úgy 200.000 körül kinéztem párat de még nem döntöttem!MEg folyamatosan zuhan az áruk félelmetes! -
az ami kivülre lehet csatolni az "csak huzzuk le az okost mert elhiszi hogy meghalhat a gépe effektus"!! HD be nyomom 1080i be és multkor Cod3 volt 4-5 orán keresztül, és csak langyos volt a gép!! -
Értem és köszi!Az tényleg nem ér semmit amit a gép hátuljára lehet felpattintani? -
Jól szellőző helyen nem lesz probléma. Az problémás esetek döntő többsége abból származik hogy beteszik a gépet valami zárt helyre és ott túlhevül. -
TErmészetesen a x360 at!Amkor megvettem azt mondták amikor majd HD ba nyomom mindenképp kell valami plusz hűtés!MEg sokaktól hallottam hogy gond volt!Te HD-ba nyomod + hűtés nélkül és n incs gond? -
mit akarsz hüteni a tv-t vagy az xboxot? mert az xboxak nincs rá szüksége sztem :D -
Heló!Hamarosan veszek egy lcd-tv- és érdeklődnék hogy aki mr ilyen tévén játszik HD-ba milyen hűtést használ !, hogy ne legye nmelegedés fagyás stb!Elörre is köszi!Csak tapasztalatból származó tanácsokat várnék!!!Köszi! -
Nagyon jó ez box,DE valamit kihagynak a játékokból a szabad billentyüzet beállitást.
Battlefield 2 Modern Combatba állitólag van ilyen. Hol keressem ?
-
Agent Z #10542 sziasztok!
kivel tudnék privát megbeszélni warezos témát?
rövidke a kérdésem, csak ugye innen törölnek.
a mélcímem: [email protected]
elöre is köszi
360 4ever!!! -
Szervíz.
-
Kenyér001 #10540 Hát igen... elég érdekes. Néha órákat játszok probléma nélkül, néha meg el sem indul. Talán a fagyásoknak köszönhetően valami memória probléma lehet? -
Gabe18 #10539 Hát ott már elég súlyosra...
Mondanám hogy valami hardware elszállt benne,csak akkor nem értem az az egy elindulás mitől van,mert ha rossz benne valami,akkor gondolom az mindig rossz. -
Kenyér001 #10538 Hello!
Milyen hibára lehet gyanakodni, ha az utóbbi időben 30ból 1szer indul el rendesen az xboxom, akkor is nagynéha fagyogat, a másik 29 alkalomból pedig a 3 led villog?:D
jó is az a használt xbox.... -
egesz jo gamez ez a rainbow six, de neha olyan szinten fel tud idegesiteni.
foleg ez a kinais palya volt a legdurvabb. ha nem haltam meg 50 szer akkor 1szer sem. box meg egesz jol birta.. de ugy 3-4 ora r6 utan mar nehezen rakta ki a texturakat a palyan szal inkabb kikapcsoltam. legalabb nem fagyott le:D
-
köszi -
Lord of the Rings: The Battle For Middle Earth -
peter31 #10534 Zsigerből kellene vágnom, hogy mi az a TBFME II? -
Megvettem, mert PC-n szaggatott mint állat.
Na most az x360-on is szaggat.
Főleg a térkép mozgatáskor.
Az irányítása (részben) a kézikönyvben le van írva, de ad egy helpet a -> gombra.
Rettenet :-)
Számozott csapatokat pl. nem lehet létrehozni.
És az egész nagyon kacskaringós.
Szóval ilyet inkább PC-n, mert itt még az XFPS sem segít.
Úgyhogy:
Van egy eladó, eredeti TBFME II.
Karcmentes, kézikönyves.
:-)
-
Így van. A legtöbb vga-hoz már adnak gyárilag de szerintem a legtöbb pc boltban is lehet kapni dvi-vga átalakítót. -
amdrula #10531 Szerintem igen, egy VGA kábel képében, amire ráaggadtsz még egy DVI átalakítót, ha jól gondolom. -
Sziasztok!Azt szeretném kérdeni,hogy ha a monitoromon szeretnék játszani és dvi csatlakozó van a monitoron akkor is kell vennem kábelt az x360 hoz? -
Olcsi2 #10529 Ne aggodj, tokmindegy mikor irjak a leveleiket (altalaban total ad-hoc), az egy honap gold az egy honap lesz es ha dec 28-an aktivaltad, akkor jan 27-ig lesz goldod... A TDU-t meg siman kijatszhatod addig... ;) Inkabb pszichologiai okbol kuldozgetik ezeket a leveleket ilyen idozitessel, hogy rohanj megvenni az elofizeto kodot. (Mielott rohannal, azert dobj egy privit, 3 honapos 4500 ;)) -
:) -
köszi mindenkinek a választ! -
Olcsi2 #10524 a gamer365.hu elado eredeti topikjaban... -
www.gamepress.hu
Az Eidos Hungary jelenti, hogy holnap jelenteti meg Xbox 360-ra a Battlestations: Midway többjátékos demóját. A kipróbálható verzióban csupán egy pályát kapunk, amely a Salamon szigetek néven lesz játszható az amerikai és a kínai (???) oldallal. Az Xbox Live Marketplace-ről csütörtöktől lehet letölteni a demót. Reszkessetek hadihajók, érkeznek a vadászgépek!
A teljes verzió hivatalos megjelenési dátuma február 9-ére esik.
-
modjuk anyira hihetö hogy nem lesz mint hogy lesz :D:D -
találkozott valaki olyannal a bf2mc-ban,hogy kifagy a picsába?az egyik küldiben aszem az egy személyes kampány vége felé átmegyek egy területre,ahol intézni kell a küldit és kifagy
nem értem
biztos nem a gép,mert most kameoztam egy órát és meg sem nyekkent
ha legalább vmi unlock lenne,hogy a kövi pályát tudnám csinálni,ehh
már csak annyi lenne,hogy fossá lőni egy vonat szerelvényt,de így nem lehet megcsinálni
azért szívesen befejzném:( -
Itt a fórumban vagy valamelyik hirdetőoldalon CSAK használtat. Újonnan sehol sem éri meg. -
Gabe18 #10519 Még előtte el kell adni sok pc-s emberkének a sokszázezres alkatrészeket.Addig nem éri meg a konzolos változatot reklámozni nagyon... -
a túlzott inteligencia megárthat...(de nem neked...) nem tom mit fújod fel ennyire az ügyet. azóta 20x lezártuk.... és akkor te jössz egy ilyennel:---->
-
Nehogy elhiggyétek már, hogy nem lesz... lesz még PS3-ra is. -
Bocs, a kérdését, inkább spoilerbe is írom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudja valaki az X-media-tól Wadarr MSN címét? Válaszokat privátba kérem.
KÖszönöm mindenkinek, aki válaszol.
-
SzlobiG #10515 Hát én is.:( -
Amennyire örültem hogy lesz Crysis X360 akkora yakleves kaptam most! me em esz mégse :(:( -
Kapsz még majd egy párat… nekem kb. kétnaponta küldözgetik.:) -
Hol lehet a legolcsóbban játékokat vásárolni? -
SzlobiG #10510 Én 7.-én csináltam meg a liveot és 9.-én jött ez a mail szal ez ehhez tartozik. -
Én is kaptam ilyet -
Nekem tegnap küldték ezt, sztem mkinek küldenek, aki fennvan liveon.