176877
banner
  • 22Barna22
    naon komolyak! XD
  • carterx

• carterx

kis babák ezek a funoknak
  • 22Barna22
    hehe ez mi a szar? :D
  • carterx

minden marhaságot kitalálnak
  • sector512
    2000 :)
  • sector512
    Szerintem egy Razor Copperhead-nél vagy egy Logitech G5-nél nincs jobb. Bf2-be egy 180 fokos fordulathoz alig pár centit kell megmozdítanom az egeret, ráadásul 200dpi-s.
  • KILLER2
    Hát. Nem éri meg az árát. Ha mondjuk 8000 Ft, akkor azt mondom, hogy fúdejó, végre van és az ára is jó, de így 16.000 Ftért, hááát. Szeritem nem ér ennyit. Sserintem a 360 meg az XBOX irányítója tökéletes FPSekre. Nem a leg gyorsabb, de teljesen jól kezelhető és megszokható. Aárcsak az egeret, ezt is meg kell szokni és ha ez megvan, akkor már elég jól lehet ám használni.
  • teddymac
    Philips +R Dual Layer 8Gb-os írható dvd ez jó minőségü lemez ?
  • teddymac
    be kell állitani a sensit azt kész...
  • CSOCSO
    borzalom...nagy mozgasokra annyira szar a sima eger... tracbkall rulez!!
  • teddymac
    XFPS360 ala Gears of War
  • teddymac
    XFPS360
    elméletileg müködik egérel a video alapján
  • Heuro #10580
    Hoppá ... így persze más a helyzet.
    Egyet biztosan tudok: XFPS-en az RT-t át tudod programozni, csak annak kellene utánanézni (próbáltam, de nincs info), hogy lehet e mondjuk az egér valamelyik gombjára.

Üdv!
  • HUNMarcus
    még édesányád leánykori nevét is meg kell adnod, hát igy megy ez a mai kegyetlen világban....
    tök mind1 mennyi idős vagy kell egy név meg lakcím ennyi...
    egyépként az olvasás is hasznos,mit már Szeszmester említett
  • Szeszmester
    Olvasd el, hívd fel őket.
  • 22Barna22
    és ez hogy megy? ugye nem neten kell megadni a bankkártyaszámot meg ilyen faszságokat? Mert nincs XD kiskorú vok...attól függetlenül tudok itt vásárolni?
  • HUNMarcus
    1-2 nap mire a magyar posta kihozza, egyépként ott van leírva pontosan h mit mennyiért mennyi idő alatt tundak leszállítani
  • 22Barna22
    okok ;) és meddig tart míg kiküldenek egy csomagot, plusz mennyi plusz költség?
  • HUNMarcus
    Barna! Boltokban ne keress mert nem találsz semmit. Interneten rendelj mert ott mindent megtalálsz és nem kell hetente a boltokba futkozni h megjött-e már az uj szállítmány!

webshop: konzolium, konzone
  • 22Barna22
    hát játékokat :) plusz majd mondom MAJD kiegészítőket is szeretnék...pl.: LIVE előfizetés, kontroller, meg ilyenek...

M*dia M.-et ne mond, mert annak a box részlege nagyon ratyi...KÖSZI!
  • Zsoltika 007
    Visszafelé nem töröltem.
  • teddymac
    *lettek
  • teddymac
    persze,hogy nem találsz .szerintem törölve lettel
  • Casper007
    Nem találom esküszöm. Tudsz adni egy hozzászólás számot?
  • Casper007
    OK, OK, csigavér!
  • teddymac
    olvasss vissza
  • Agent Z
    attól függ mit szeretnél...
  • teddymac
    Talán azért van mert balkezes vagyok és álltalában a tűzgomb a jobboldalon van. Azért nem birom megszokni. Kénytelen leszek xfps-t venni.
  • Casper007
    Hali! Van Miskolcon olyan üzlet, ahol viszonylag olcsón lehet venni átalakított X360-t játékkal?
  • s73
    Állítólag nyáron ad ki hozzá az Ms, egy dashboard frissítés keretében.
    Hivatalosan még nem megerősített dolog.
  • Heuro #10562
    Én nem találtam ilyet.
    A START/PAUSE gombra nem jön elő ilyen és a kézikönyvben sem írnak arról, hogy újra lehetne definiálni a billentyűzetet.

A meglévő beállítás amúgy eléggé kézreáll, pedig nem régóta van a kezemben kontroller.
    (össz. 20-25 óra)

Üdv!
  • sztomy69
    Lehet a boxal vhogy netezni (nem Live), tehát mondjuk operát v illesmit rárakni?
  • ReaL KiLLeR
    eleinte énis reménkedtem hogy nem csak a listások bár elég képtelennek tartottam aztán utána néztem és kérdezgettem és a válasz mindenhol egyezett: csak az ms kompatibilitási listájában szereplö játékok mennek. dehát ez érthetö is hisz az 5.2es 5.1es és 5.0ás fw is csak a DVD drive fw-jébe nyul bele aminek nincs köze a visszafelé kompatibilitáshoz. az ezért felelös progi vagy akármi modositása sztem csak az ms-nek leheccséges(lehet hogy illegálisan hekkerek tovább bövithetnék a kompatibilitási lista tartalmát ha minden kelléket mexereznének de ez nem lenne kapcsolatos az fw-vel sem azzal mit mennyire olvas a box ami 1es és másolt), de hát szépen frissitgetik azt a listát azért,csak kéne bele mind3 prince of persia. 5.2essel a "régi" modon kiirt xbox 1 lemezeid is fognak menni bár azt hallom ez még nem maga a tökély, majd jön az 5.3 várd meg sztem azt...ezzel még szaggatnak,fagyogatnak nemis olvassa az összes lemezt stb. stb. de lényeg hogy leheccséges megoldani és rá léptek erre az utra a hekkelt fw-k iroi csak én megvárom amig végig járják és célba érnek,addig nem flashelem át:)
  • 22Barna22
    hi! nem tudtok fehérváron jóóóóó XBox shopot? KÖSZI!
  • Röfikapitány
    kicsit nagy lenne a szobámba de köszi!:)
  • gyzoli1
    Ilyen TV-t vegyél ;)

http://www.electrostore.hu/index.php?m=kdf&search=1&c=products&dosearch=1&perpage=10&order=1
  • Röfikapitány
    Konrtaszt arány: Fényerő: Válaszidő mennyi legyen ?Mi az ami már jónak számít?köszi
  • teddymac
    Phantasi Star Universe:Beteszem a lemezt elinful a játék megnyomom a start gombot kiirja hogy valami gamedatanotfound hmmm... ez mi a szösz ?
  • hungo
    Nekem 2005 novemberi boxom van, mondhatni az első szériából. Soha nem melegedett túl, nem ette meg a lemezeket, nem hangos, és nem fagyott le. A lényeg, hogy ne rakd olyan helyre, ahol nem tud szellőzni normálisan.

TV jótanács: nekem LG 82cmes LCDm van, (720p/1080i) 200 volt annó, és nem bántam meg, nyugodtan megveheted.