eleinte énis reménkedtem hogy nem csak a listások bár elég képtelennek tartottam aztán utána néztem és kérdezgettem és a válasz mindenhol egyezett: csak az ms kompatibilitási listájában szereplö játékok mennek. dehát ez érthetö is hisz az 5.2es 5.1es és 5.0ás fw is csak a DVD drive fw-jébe nyul bele aminek nincs köze a visszafelé kompatibilitáshoz. az ezért felelös progi vagy akármi modositása sztem csak az ms-nek leheccséges(lehet hogy illegálisan hekkerek tovább bövithetnék a kompatibilitási lista tartalmát ha minden kelléket mexereznének de ez nem lenne kapcsolatos az fw-vel sem azzal mit mennyire olvas a box ami 1es és másolt), de hát szépen frissitgetik azt a listát azért,csak kéne bele mind3 prince of persia. 5.2essel a "régi" modon kiirt xbox 1 lemezeid is fognak menni bár azt hallom ez még nem maga a tökély, majd jön az 5.3 várd meg sztem azt...ezzel még szaggatnak,fagyogatnak nemis olvassa az összes lemezt stb. stb. de lényeg hogy leheccséges megoldani és rá léptek erre az utra a hekkelt fw-k iroi csak én megvárom amig végig járják és célba érnek,addig nem flashelem át:)