176877
banner
  • ThugEdge
    hát nagyjából én is ilyenre gondoltam-agyatlan rohangálás egy városban
    de gondolom lesz vmi fő vonal is
    hát nemtom,így ahogy mondod nem ér meg majd 7G-t
  • Guer
    akkor ennyi :D
  • Inquisitor
    Ehhh, a vita miatt linkelt valaki egy másik képet, ott a zsír új kerül 18.800-ba, sz'al nem sokkal drágább a zsír új sem.
  • Guer
    akkor sem rossz bolt :)
    amugymeg gondolom akkor a másik szám az eredeti ára
    hát az sem vmi sok az ittenihez képest...
  • Röfikapitány
    igen jó lesz!
  • Inquisitor
    (Karácsonykor vett, de hamar megunt használt készülék, magyarán használt ára ez ...)
  • Guer
    vmi kép vagy video linket dobjatok már lécci :) (ingamere gondoltam)
  • SzlobiG
    Jah és milyen progi amivel áthelet konvertálni?
  • SzlobiG
    Leszedtem egy HD fílmet és TS a kiterjesztése ugyebár a box ezt nem tudja leátszani, de ha lekonvertálom WMV-be úgy szerintetek jó lesz?
  • Gabe18
    Ja ez a Crackdown demo volt...
  • Gabe18
    Hát ez elég kaotikus egy játék.
    Grafikával az a baj hogy én ezt a rajzfilmszerü grafikával rendelkező dolgokat eleve nem szeretem.Lehet hogy én nem vagyok elég elvont,de nekem a Gears of War,meg a RS: Vegas a szép nem ezek.Mindenesetre a rajzos stilus játék közben,mozgásban,annyira már nem feltünű,ugyhogy annyira nem feltünű mint egy-egy képen.
    Na de mindegy,ezen még tultenném magam.
    De itt most kijövök valami garázsból,erre máris lőnek rám vagy tizen.Utánna elindulok a városban,és minden utcában ilyen kisebb háború zajlik,ahol persze minket akarnak legyilkolni.Szóval egyenlöre kissé átláthatatlan.Szinte mindenhol támadó tömegekbe botlok.
    Viszont a város elég nagy,sok ember-autó,ugyhogy van élet.A kocsikat szépen rommá lehet törni.Fizika is fellelhető.
    Nem tudom még próbálgatni kell,ezek az első benyomások.
  • Zsoltika 007
    Nem müxik. Én is azt csináltam. 2 lan karim van. Régen úgy tudom még ment így de elég hamar megoldották a mérő átregisztrálását. (eddig 2 napig tartott)
  • SzlobiG
    24e ft??? Na jóvan.:D
  • SzlobiG
    Le is kapom.:)
  • kill3r21
    Hi nemtudjátopk silver accountal kb mikor tölthetö a crackdown demo??
  • ThugEdge
    hát hogy őszinte legyek nekem meg amiatt indul nulla alól,mert aszongyák gta sztájl
    ízlések és pofonok,én nem szeretem a gta-t:)
  • sector512
    Ha beraksz elé egy linuxos gépet napi MAC cserével meg lehet oldani :)
  • Petyus_
    Mi baj a grafikájával?
  • Olcsi2
    Csavo kitolta a Blue Dragont, aztan vitte vissza a konzolt a boltba, ahol vette. Allitolag sokan tettek igy, mikor kijott a BD... :), egy igazi Toriyama/Sakaguchi fan-nek ez meg csak nem is aldozat.

En 50 rugoert vettem a japan premium gepemet, aszittem, az nem rossz, de azert ez siman uti, heh. Ami erdekesebb, hogy momentan a PS3 is hasonlo idoszakot el at, ugyan nem ennyire durva aresessel. Csak azt meg azert nyomjak vissza, mert nincs ra egyaltalan semmi jatszhato cucc.
  • Gabe18
    Majd irok valamit,de mondjuk nálam a grafika miatt erős minuszból indul az egész,ugyhogy valami nagy dolgot kell produkálnia ahhoz hogy jót mondjak igazán...
  • ThugEdge
    nekem igen,gondolom neki is
  • sector512
    Chello? :)
  • ThugEdge
    akkor meg má lesz lassan full is:)
  • Zsoltika 007
    Én is le vagyok korlátozva. Majd csak köv hónapban tudom megnézni.
  • ThugEdge
    majd írjatok crackdownról,mert nekem most nem fog menni több mint 1G-t letőteni:(
  • cenobite
    Úgy tudom NTSC.

Pedig de jó lenne berendelni vagy 10 gépet és eladni mondjuk 70k-ért. :D
  • Inquisitor
    Jó, mondjuk ez japán, lehet azért van leértékelve, mert a csomagolás sérült.
    (Ez itthon azt jeleti, hogy full le van szakadva, vagy átment rajta az úthenger, Japánban meg azt, hogy gyürött a celofán rajta, vagy ujjlenyomatos.)
    Az is lehet valaki megvette karira, és visszavitte becserélni.
    De ottani viszonyokat ismerve nem lehetetlen, hogy zsír új. Lásd PS3 39.800-ért.
  • Guer
    láli
    ennyiért ps2-t nem kapni...
  • Zsoltika 007
  • guardian hero
    Jaja, este töltjük :)
  • guardian hero
    24.000 Ft.
    A japánok bekaphassák.
  • Zsoltika 007
    Persze hogy érdekel! Ha kijön vmi nyugodtan írjátok le szerintem mindenkit érdekel akinek live-ja van!

Amúgy ott japóknál pal vagy ntsc formátum van?
  • Guer
    az mennyi az a 15000 yen?
  • Inquisitor
    Mennyi a postaköltség Tókió - Budapest vonalon?
  • Gabe18
    Crackdown demo a LIVE-on,már ha érdekel valakit.Mondjuk nem kicsi,1.24 giga...
  • WOW
    Mindenkinek köszönöm a segitséget.Marad a Microsoftos eredeti.
  • patrik16
    hy
    sztem ne vegyél utángyártottat.havernak van és elmegy a kép,érintkezési hibás az egész.én vettem microsoftot és tökéletes.plus adnak hozzá olyan aranyozott csatit ami két rca-ból csinál egy jack-et.nem nagy pénz tom de mégis.
    válaszd a minöséget.ezt csak egyszer kell megevnni.
  • amdrula
    Én is olyat néztem, hogy majd veszek, ha megveszem a boxom, de arra figyelj, hogy állítólag az utángyártotthoz nem jár ilyen csatlakozóátfordítócucc a végébe, tehát, ha nem közvetlenül a tft-be dugod, hanem annak a kábelébe akarod, akkor kell közé az az elem, amit valami más boltban szerezhetsz be párszázért.
    De nem vagyok ebben biztos, kérdezd meg a boltban.
  • Bendy
    Csak a silverre enged tovább...értelemszerűen akkor silver
  • evid
    Hát ezt nem tudom… de nem biztos, hogy ez esetben az olcsó=rossz. Hátha jön valaki, akinek már van hasonló és elmondja, hogy milyen is valójában.