176877

-
oké :) -
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Akkor így mondom: aki megengedheti magának hogy vegyen valamit de kivár azért hogy majd olcsóbb lesz egyszer, mert ez vagy az lenyomja az árát ( pl. ps3 a 360-nak ) az faszság. és itt akkor legyen a hangsúly a "MEGENGEDHETI MAGÁNAK DE"-n -
az ilyen miatt kell venni RPTV-T.. nekunk 51 inches SONY van. nappal is tok elvezheto a kep.. este meg nalam is ugyanolyan mintha plazman neznek.. alladek eles, meg szep vibralo szinek. -
Az is lehet. -
amdrula #10919 Nem csak silver liveod van? -
Szeritnem offline profil. Nem ragisztráltad a Live!on. -
szeretnék gow-al online szórakozni és ezt kapom üzenetnek:
your current gamer profile settings do not allow playing online games.to continue, all signed-in gamer profiles must be allowed to play online.
és mindig ugyanez
tudom mit jelent csak nem értem mi a fasz nem jó a profilommal
vki? -
Agent Z #10916 üdv mindenkinek!
szükségem volna egy lost planet borítóra.
tud vki? vagy egy linket?
thx -
ne érts félre nem kötözködni akartam
csak sztem édesanyád sem seggfej mert nem jön ki a nyugdíjábol a projkektor mert kaját vesz meg befizeti a számlákat...
szal peace :) legközelebb fogalmazz lightosabban... -
Nem akarsz örökbe fogadni? 
-
... anyámék nyugdíja 100 alatt van, gondolod tőlük kaptam? -
megáll...ls mire kiég az izzó ( mert ugye azért nem nézed napi 10 órát ) addigra az LCD amit egyidőben veszel vele ugyan úgy elavul ( ha más nem árában ) míg a projihoz veszel egy izzót és kész. Bár most nem akarok senkit projira rábeszélni. De nézz meg egyszer SÖTÉTBEN egy ekkora képet egy ilyennel, soha többet nem kell LCD -
"Sajnos azt is észre vettem, hogy sok embernek már nem a játék/film élmény a fontos, hanem az, hogy vagizzon vele hogy
az Ő gépén mennyi a frame rate, meg milyen jó cuccai vannak ( hívjuk át a szomszédokat vagizni, meg írjuk különböző fórumokba,
és fikázzuk más cuccát jellegű dolgok." -
Ok! Ezt a orangecity-vel beszéld meg...!
#10858 hsz-a robbantott! :)
-
nem ezen volt a hangsúly :) -
Mint már írtam is, nem áll meg 300 ezerben egy proji!!! Egy jó minőségű vászon min. 40-60 ezer Ft, a minőségi kábelek 20-30 ezer Ft és akkor az izzó csere!!! Ha szerencséje van az illetőnek max. 2 év... -
na igen csak ha vki azért nem veszi meg azt a projectort pl amit alant írtam attolmég nem seggfej
sztem rossz a fogalmazásmód -
Amugy semmi gond hogy valaki villog a projektorával...ki hogy éli meg..., csak az ilyen "seggfej" kijelentések, jelzök iritálják az embert.
...... barátunk elragadtatta magát a nagy beszéde hevében.
ON: én meg most "gyüjtöm" az Xbox-ra a gamékat. Most van 5. Ez amolyan "gombhoz a kabátot" effekt.:)
-
arra nem gondoltálhogy vkiazért nem vesz 3 k-ért projektort mert nemengedheti meg magának? -
Megsúgom Neked hogy 230-ért vettem kint...
Azt meg hogy ki a seggfej, olvasd el értelmesen minél alkalmaztam
Ha lusta v vissza olvasni ( Van egy haverom, amikor 2 éve plazmát vettem azt írta hogy Ő még nem vesz, majd
ha olcsóbb lesz. Gratulálok! Neki még azóta sincs, én 2 év plazmázás után HD felbontású projektorra cseréltem,
és vígan vetítek 3,6 m-es LCD felbontású ( 720p ) képet. Ő talán majd egy év múlva megveszi a plazmát... gratulálok.
Aki így spekulál, mindig a jó élmények mögött fog kullogni, amolyan "second hand ruhaboltban vásárolok" jelleggel.
Mielőtt bárki megszólna, nem vagyok multi milliomos, anyámék világ életükben csórók voltak, de ami kell
( emberi keretek között ) arra megszerzem a pénzt. Aki a saját szórakozásától sajnálja a pénzt, az előttem egy seggfej. ) -
Mit értesz? -
Ezt komolyan mondtad? Bár el tudom képzelni, mert nem a naon régi fajta szar... de nem tom(úgyis mindenképp lesz 360-am XD ) ja és nem LCD csak nem akarták feltüntetni a képen a TV HÁTULJÁT!!! mert van még ott a tv-ből rendesen XD -
Na vazze gyerekek mostmár értem!!! 
-
nézz be ide:
hátha
vagy hwsw fórumán is van sok okosság
amúgy látom a desktopodon,hogy még ott vannak a pc-s örömök
-
Hali!
Egy kérdésem volna mint laikus?
Az Xbox 360-at ki lehet csippeltettni mint akár 1 PS2-öt megoldható ez az Xbox-nál?
-
Ezt a hibát irja a win inditáskor -
Itt a helyes link -
off : kellene kis segitség:
svcdebug.exe HIBA -
na ez mán hír a javából -
elég késve mondom, de azért nem írtam típust, mert nem nekem lett véve a TV és daddy volt olyan izé...nem is tudommi, hogy kidobta a dobozt és a papírokat...mindennel ezt csinálja...akkor is ha...mindegy :) -
Karcmentes magyar tok-gépkönyves Gears of Wart cserélnék Lost Planetre,vagy Call of Dutty3-ra vagy Viva Pinata-ra.Csak tökéletes állapotú és angol verzió érdekel.És csak csere!
[email protected]
tel:30-682-2240
Plussz van még egy angol Oblivion úgyszintén kiváló állapotban,amit Enchanted Arms-ra váltanék át ha valakinek van. -
SzlobiG #10892 Milyen TV pontosan? Mer nekem is Samsung van és 1366X768-as a felbontása, de 1080i-be megy, akkor hogy tudja megjeleníteni az 1920X1080i-t? Vagy is ha rámegyek az infóra akkor ezt mutatja. -
Én is projektort akartam de helyhiány miatt lcd tv lett. -
attol még nem vagyunk seggfejek hogy em keresünk jol és honapokig füzethetnénk a saját szorakuzásunkat! mondjuk csak azokat védem akik inkább másra költeek mert én vettem xboxot is meg lcd tv-t :D -
Én már ezerszer átrágtam ezt a kérdést, de arra jutottam, hogy proji sehogysem áll meg 300 ezer Ft-ba! Inkább maradtam egy fasza Samsung (720p) LCD Tv mellett, 250 ezer Ft-ba fájt. -
SzlobiG #10888 Nem rossz projektorok biztos dúrva lehet vele nyomni. -
A 2000 ora napi 5 ora jatekkal (minden nap, ami azert eleg komoly) 400 nap :) Szerintem elviselheto, hogy kb. masfel evente - mert a napi 5 ora azert nem teljesul szerintem - 75 rongyot beleraksz a projektorba. -
orangecity:
"Aki a saját szórakozásától sajnálja a pénzt, az előttem egy seggfej."
Nos én irtam azt, hogy majd a PS3 Mo.-i megjelenése után veszek Xbox 360-at mert akkor olcsobb lesz.
Én most a szórakozásomtól sajnálom a pénzt, mert nem akarok annyit kiadni érte....és ezzel sokan igy vagyunk. Ezért mi seggfejek vagyunk!!
Akkor te brutto : 339 600 Ft -ért vetted.
Elég drágán! Itt olcsobbak.: :))
ITT
ITT
ITT
ITT
ITT
ITT
-
A garanciához annyit tennék hozzá, h bizonyos kapcsolatokon keresztül biztos be lehet szerezni egy olyan microsoft matricát ami az elölap mögött rejti magában a garanciát. -
Jó dolog a projektor, de szerintem csak úgy ha van egy jó TV-je is az embernek. Engem leginkább a kevés üzemóra zavar. Egyébként tényleg nagy élmény filmet nézni meg játszani is, az egyik haveromnak is van, azt szoktuk néha elővenni :)