176884
banner
  • Heuro #10970
    ITT megtaláljátok, mely xbox játékok kompatibilisek x360-nal, és azt is, hogy hogyan kell frissíteni ehhez a gépet.

Üdv!
  • torrente
    Én 90e-ért odaadom az enyémet egy Ghost Reconnal (ami nagyságrendekkel jobb játék).
  • signs
    Ti láttátok ezt? +3000 Ft a sima Premiumhoz képest, és adnak egy FIFA WC-t hozzá? Szerintem ez nem rossz ajánlat.
  • ThugEdge
    most végeztem a kameoval
    ajánlom mindenkinek aki szerette a beyond good and evilt,ehhez tudnám hasonlítani
    ebben a műfajban 10-es
  • SzlobiG
    Pont így vélekedtem én is.:D
  • evid
    Videót láttam de úgy voltam vele, hogy csak vezetékes joy volt a srácnak, azért csinálta azzal. :D
  • amdrula
    +et
    Idegesítő, hogy nem lehet szerkeszteni mindenkinek :D
  • amdrula
    Én például tudtam, mert elolvastam róla egy teszt...
  • Zsoltika 007
    Hát aki nézte a videókat az már gondolhatta volna.
  • SzlobiG
    Ez az, mostmár mind1 valszeg Töltő cuccal se menne azért kipróbáltam volna hamár itt van.:D
  • evid
    Utána nézni… ki gondolta volna, hogy vezetékes joy kell hozzá.
  • SzlobiG
    Hát ja, de utána nézhettem volna.
  • evid
    Jól meg szívtad… ezt a szart..
  • SzlobiG
    Meg azt elfelejtettem, hogy úgy nem jó mert mindég rákell dugni ahogy néztem a videón.:(
  • SzlobiG
    Jó akkor van itt Dunaújvárosi?:D
  • Me0w
    A 100baseT max hossza 100 meter, remelem belefersz :P
  • Me0w
    Nem lenne egyszrubb megkerdezni a itt a forumon, hogy kinek van a kozelben vezetekes kontrollere? Atmesz erte, bekonfigolod, visszaviszed, ennyi.
  • SzlobiG
    Csak vezetékes joyal működik.:( Adhatom el, akit érdekel 13K-ért viheti. Priviben írjon.
  • cenobite
    Soul Calibur 2 van box-on. Nem 360-on, hanem "simán".
  • SzlobiG
    Utána nézek.:)
  • Petyus_
    Az szép hosszú kábel, de megfontolandó. =)

Azért is gondolkodtam rajta, mert akkor a TV-n is felszabadulna a komponens bemenet. Így megint ráköthetném a DVD-t komponenssel. Ami meg azért lenne jó, mert az RGB scarton nem műxik a progressive scan.
  • Petyus_
    Azért nézz utána az infonak, ez csak tipp volt. =)
  • guardian hero
    Jaja, pár méter ethernet kábel a legolcsóbb megoldást, de ha még egy routert is veszel mellé, akkor is olcsóbban jösz ki kb., mint a VGA kábellel :)
  • Ewergo
    Köszee!
    Az xbox.com jo oldal csak nem talált ott kompatibilitási listát...
    Én is a Shenmue 2-öt szerezném majd be mert az elsöt többször végig vittem. Király gama!
    Ha még a Soul Calibur valamelyik részét is megcsinálnák Xbox-ra, az söpörne mindent! :)
  • Me0w
    Akkor vegyel 10 meter kabelt, szerintem olcsobban kijossz :))
  • SzlobiG
    A fene egye meg. Most mitcsináljak?:D Azért nemfogok venni egy vezetékes kontrollert.:(
  • Petyus_
    Az ADSL modem közelében nincs TV. És ott kellene bedugni az xboxot. Wi-fi access pointot viszont nem veszek a Live miatt, mert ánlájn játszani nem igazán akarok. =)
  • guardian hero
    Én nem hallottam még ilyesmiről, sztem veszel egy VGA kábelt, rádugod D-Subra és megy. A Crackdown demó hogy jön ide? :)
  • Petyus_
    Szerintem akkor is wireless, az USB-s madzag csak tölti az akksit. De nem vennék rá mérget.
  • Me0w
    Argh :D
  • SzlobiG
    Megvan az XFPS, de csak vezetékes kotrollerrel lehet beállítani.:(( Ha veszek a kontrollerhez akksit meg töltőt akkor az USB-n keresztül fog csatlakozni ugye? Akkor elvileg mennie kell, nem?
  • Petyus_
    Dereng, hogy valamiért X360 fórumokon égre-földre kerestek emberek ilyen átalakítókat. =) De nem tudom, megéri-e venni, csak azért akarom, hogy letölthessem a Crackdown demót. :D
  • guardian hero
    miért kéne?
  • guardian hero
    A Shenmue 2 megy X360-on.
  • Petyus_
    Skacok, az MS VGA kábelhez tényleg kell valami átalakító, hogy monitorra lehessen kötni?
  • Zsoltika 007
    xbox.com-on kint van a kompatibilitási lista. Ha azon rajta van akkor viszi a 360 is. (Persze neten updatelni kell)
  • Ewergo
    Most akko télleg müxik a sima Xbox game a 360-on?
    A jo öreg Shenmu-t jo lenne nyomni rajta. Dreamcasten a legjobb tps volt.
    Szerintem sok köze van a Seganak hogy ilyen jol sikerült az Xbox terv!
  • cenobite
    Ilyenkor kell gyorsan egy Restart Mission (vagy mi). Én is mindig így csinálom, mert van hogy bemászik elém valami barom és nem akarom hogy ugorjon a bónusz. Úgyhogy mindig perfect-re megyek. :)
  • signs
    Épp lemerült az elem?
  • Gabe18
    Én meg éjjel Test Drive-ban...
    Sima kis autó szállitásos küldetés.Még csak sietni se kell,csak annyi a lényeg hogy sértetlenül,az uton haladva vidd el a kocsit A-ból B pontba.És igen szép összeget hoz a konyhára ha tökéletessen sikerül.
    Meg is fogadom magamban hogy nem sietek.Szép lassan,nem mindenkit össze vissza leelözve,csak nyugiba.12 mérföld.Benyomok alá valami kedvenc zenét,békésen haladunk.De hát nincs elöttem senki,na jo kicsit gyorsabban.Ezt simán lelőzöm.Na megy ez,nem kell itt tötyörögni ugye.Elözés,vissza a saját sávba.Mint a karikacsapás.De szép is lesz, 90000 a szállitás +45000 a bónusz a hibátlanért.Már csak 2 mérföld van hátra.Na mér nem megy már ez a marha,fééééékk,ballra...jajjj...lementem az útról... +45000 ugrott,a 90-ből 3000 ugrott....