176877
banner
  • KILLER2
    360ból az bill meg egér kezelése gém közben hiányzik, de nagyon meg a normális hűtés. Amúgy tökéletes.
  • rambuu
    Vagy aki tud valami közel eső boltot a Globálgamehez akkor ugy is jó nekem.
  • rambuu
    Hali!
    VGA kábel az van pl. Tescoban is vagy Coraban is?
    Mert a Globálgamenél elfogyott LOL!!
  • orangecity
    Aki meg mondjuk azon izzad hogy mi lesz a HD filmjei lejátszásával,
    gondolkodjon el azon hogy JÁTÉK KONZOLT VETT nem PC-t.
    Jövőre meg az lesz a gond, hogy nem főzi meg a kávét az 360, mert a uzhk5353 már azt is tudja...
    Igényes ember nem használ egy terméket 100 dologra, mert ezek a tudja ezt, tudja azt mindig
    a minőség rovására mennek.
    El kell gondolkodni ( ha csak egy sima DVD olvasót veszünk is ) hogy
    némelyik asztali dvd olvasó ( ami csak olvas ) miért
    kerül 2x annyiba mint egy asztali dvd író beépített hdd-vel
  • orangecity
    Szerintem nem siették el, hanem úgy csináltak hogy kiadtak egy "viszonylag olcsó" prémiumot, vele egy időben egy
    core-t, és sokan a prémiumot megvéve azt hitték ezzel meg is van minden.
    Aztán jön a fekete leves.
    Bár ez is nézőpnt kérdése, hogy aki nem akar wifi netet, minek fizessen érte?
    Azon felül nem csak a MS űzi ezt a politikát, ha valaki már vett Panasonic
    plazmát, és otthon jött rá hogy a dobozban nincs talp, támaszthatja a falnak
    az tudja milyen érzés.
    Csak ugye sokan az árak alapján vásrolnak, és pl. a plazmánál ha egymás mellett van a pana
    meg egy másik, és a pana olcsóbb 10.000-el, azt veszik meg.
    Más kérdés hogy egy eredeti talp vagy egy fali konzol 30 nál kezdődik.
  • Ewergo
    Mindenképpen beakartak elözni...! Ezért is siettek. A WiFit, HD-DVD-t meg ritkábban használják...gondolták.
    Jó darabig szerintem marad a DVD minöség ami untig elég. Ennél jobb minöség, csak üzletpolitika.
  • Me0w
    Baze, a wifi != wireless...
  • KILLER2
    Nem, ez USBs WiFi adapter, ha a netet WiFin akarod eljuttatni a boxhoz. ebben viszont PS3 és Wii is veri a 360at. Leht, hogy túl hamar kiadták a 360at. Várhattak volna még vele pár hónapot és beleraknak egy WiFit, HD-DVD olvasót, USBs egér meg bill játék közben, stb. Sajnos az MS elsiette, kellett nekik ilyen hamar kiadni.
  • Gabe18
    Csak rendes audio cd-ről lehet.Elindul és akkor ott van egy "rip cd" opcio,azzal fel lehet másolni.
    Érdekes hogy mp3-at cd-ről,dvd-ről beolvas,lejátszik,de azt már a vinyóra másolni nem lehet.Vagy legalábbis nekem nem sikerült...
  • Zsoltika 007
    Csak zene cd-ről tudja felrippelni a gépre ha jól tudom. Ha nem majd kijavítanak.
  • Tombi
    23 ezer wifi : ezt mire értitek? +2db wifi joyra?
  • Ioles
    Le, ha veszel hozzá HD-DVD lejátszót.
  • Grove4
    sziasztok lenne egy kérdésem hogy hogy tudok a box merevlemezére zenét másolni?
  • NAAAZOOO
    Sziasztok!
    Az xbox360 le tudja játszani a HD-DVDt is?
  • orangecity
    Akármit? Bolond vagy? Ezt ki mondta?
  • Ewergo
    Ez a "butitás" flashelés? Hogy másolt, warezos, illegális, olcsobb gamekhoz juss?? TE?? Aki akármit meg tud venni?!
    Csak, nem seggfejkedés? :))
  • orangecity
    Hát jah
    Ha valamiben abban egyet érthetnek a pc és konzol tulajok hogy ez a piac
    az egyetlen szinte ahol a legújabb cuccokat megvevő emberek szívnak a legtöbbet.
    Ergo teszternek használják őket a gyártók.
    Ebben a szegmensben szerintem a kiforrott cuccok a nyerők.
  • Csacsi
    A PS3 drágább verziójában benne lesz a wifi + Blue Ray. Szal arra elméletileg semi ilyet nem kell költeni. Boxhoz meg kell Wifi, meg Hd-dvd. SZóval ilyen szempontból egy árban van a PS3, bár ha ha HD-dvd-t nézem, akkor a PS3 olcsóbb.

Félre értés ne essék. Nekem is xboxom van. De majd idővel veszek PS3-at is. Sőt lehet eladom majd a boxot. De szerintem jövő év elejéig nem éri meg PS3-at venni, mert nem adja azt, amit az x tud adni jelenleg. Viszont jövő év elejéig lehet azt mondom, hogy mégsem kell PS3.

Én mgé csak dúrván 3 hete vettem boxot, mert most éreztem, hogy van már rá elég olyan játék, és mr kiforott annyira, hogy megérje venni.
  • Tombi
    a játék ps3-ra 17 rongy lesz kb ennyi xboxra is, nem? 576.hu..
  • KILLER2
    Gondolom flash.
  • KILLER2
    Így szétkúrni egy topicot nem semmi teljesítmény ám. Visszatérve kedves versre, feldughatod magadnak a PS3at, mert ha zavar, hogy a 360 felturbózva + 1 joyal 170000, akkor gondolj bele, hogy a PS3 + joyal az már plusz 10-15 ezer, ha akarsz netzen játszani wifivel, akkor az még talán drágább mint a 360hoz, ha meg még játékot is akarsz, akko meg az még plusz 20000, szóval melyik is az olcsóbb? Nem mondom, hogy a PS3 nem jó, mert hogy szeritnem is az, lesz is (remélem) és képzeld Wiit is akarok, méghozzá előbb mint a PS3at. Az egész nézőpont kérdése, hogy te melyiket szereted jobban, de mi szarunk rá, hogy mit gondolsz a 360ról.
    Használt téma: 90000 egy használtért játékkal jó ár, mert ha alig volt használva, akkor nem sokat vesztessz, a játék meg megér enniyt, mert én focira nem adnék ki pénzt, ha játékról van szó.
    Szerintem hagyjuk ezt a témát és ha mindenképpen ezen akarunk vitázni, akkor inkább ne írjunk.
  • Ewergo
    A PS3-hoz nem kell plusz hütés...! Ezt az egy részét jobban megcsinálta a Sony.
    De szerintem a 360-hoz sem kell feltétlen venti.

Amugy ha nem is 170-et, de megközelitöleg én is ennyit fogok kiadni érte csak nem egyszerre. Mert késöbb plusz 3 irányitót vennék hozzá, egyszerre négyen tudjunk "ökörködni".

Ez a "10.butítás" ez micsoda ha érdeklödhetek?
  • orangecity
    Hogy jön ide a vízhűtés?
    Én csak azt mondtam hogy ha újonnan megveszed ne 100 ba gondolkodj hanem
    170 be.
    Mert ahogymondod ha CSAK JÁTSZANI akarsz, azt gondolom pl. nem ceruza
    ellemmel akarsz, továbbá nem akarod hogy fagyjon, továbbá nem egyedül akarsz játszani, és ha esetleg még a routered is messze van, gondolom nem kábelcsapdát akarsz a lakásodból csinálni? És máris eljutottunk a 170-es árhoz...a vízhűtést meg kenje a hajára aki csinálja. Én ezt nem is taglaltam
  • orangecity
    Egy álló talpba kell bele helyezni.KLIKK IDE A LINKHEZ
    Jó, nem pont 10 ft, de nem forintr fillérre számoltam ki az árat.
    A lényeg akkor is az hogy ha minden kiegészítőt ( és itt nem a kormány pedálr kombóra gondolok ) megveszel hozzá, akkor kb 170 játékok nélkül.
    Egy másik fórumba rögtön beidézett kedves vers úr, hogy na, látjátok 170!
    Akkor miért nem ps3 150 ért?
    Üzenem neki hogy a ps3 hoz is tegyen hozzá majd kb ennyit.(70)
    Csak az nem 170 lesz úgy hanem 250. erről ennyit
  • Ewergo
    De Szar ez a "Crysis" hogy nem hologrammos gama! >:D

Crysis
  • james69holden
    bannerbe mi van írva?
  • Csacsi
    De jó, hogy nem tudsz olvasni.
  • signs
    Én azon oldalon állok, hogyha veszek egy ilyen cuccost, akkor játszani akarok vele, nem pedig szétszedni összerakni, venni bele, ezt azt, hogy működjön... Ezért nem v ennék én használtan 100 ezerért egy ilyet, akármilyen francos vízhűtés van benne. Eredeti premium elromlik mondjuk 3x? Köszöntem szépen, vissza a boltba, ennyit az xboxról. Ha meg nem romlik el, akkor jó De hát, könyörgöm, nem így kéne lennie?!
    Amúgy dolgozom... íimmel-ámmal És magánügy mire honnan van pénzem.
  • athlon7
    Milyen +hűtő van az x360-adban, hogy 10 ezerbe került?
  • teddymac
    GAMESTAR.HU :
    Az Epic Games új gyermeke nem csak nevet váltott, de több platformon is jelenik meg, mint ahogy azt eredetileg bejelentették. Mindezt most megfejelték egy új videóval is!

Természetesen az Unreal Tournament 3-ról beszélünk - igen, "2007" már a múlté, hogy úgy mondjam. Mindezt a Midway, a játék chicagói székhelyű kiadója jelentette be azzal együtt, hogy a megjelenés 2007. második felében várható egy időben PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is.

A gyönyörű grafikáról természetesen az Unreal Engine 3 gondoskodik, s úgy tűnik, ezúttal a történetre is egy picit nagyobb hangsúlyt fektetnek. Kapunk új fegyvereket is a régiek mellett (Flack Cannon, Shock Rifle), és a szingli kampány és minden eddiginél mélyebb és átfogóbb lesz.

UnREAL 3 MOVIE
  • orangecity
    Lehet hogy csak én vagyok kitartó típus, de ha valami kell vagy nem megy,
    órákat tudok tölteni az információ beszerzéssel.
    Aztán persze buszke vagyok magamra ha sikerül :)
    De az olyan emberektől akik ( csak ebben a fórumban kb hetente 10x ) kérdeznek
    olyan marhaságokat hogy hol lehet hekkeltetni, meg hogy kell a másolt játékot írni
    meg egyéb ilyen kérdéseket tesznek fel, kiver a víz.
  • orangecity
    Istenem...amit előrébb is írtam. No comment
  • orangecity
    megoldom a gondodat, vegyél egy 360-at is megy egy PS3-at is. Ennyi. Nem kell dilemmázgatni, és oldala csak a pénznek van...
  • Vers
    nintendot csak az ellenségeimnek kivánok , ti nem vagytok azok , csak még a rossz oldalon álltok :)
  • orangecity
    Nintendot nem ajánlod? Annak is van még hely a szekrényen :DDDDD
  • orangecity
    lesz az is...elfér egymás mellett...üdv
  • Vers
    akkor a 150 ezres ps3 olcsobb lett volna, ajándék bluerayel, meg 60 gigás winyoval :DDDDDDDDDD

• torrente
    Bp-en egy csóka már 5e-ért hirdeti a flashelést. Ennek is megy le az ára.
  • torrente
    Azért mert 7 ezerért olcsóbban kapja és olyan játékot kap mellé, amelyikkel még játszani is lehet. Bár mondjuk akinek a szülei adják a pénzt, annak 7 ezer Ft nem nagy tétel.
  • Tombi
    Na csúf napot.