176881

-
Numerikus vs. WASD témákra engedelmetekkel nem reagálnék többé.
Köszike!
:-)
-
Gabe18 #11301 Hát ha ball kezes akkor igen.
De egy jobb kezes embernek ha normálissan leül a billentyüzet elé mikor esik kézre a numerikus rész szerinted? -
De.
-
Az is lamer, meg Te is.
Ennyi.
-
sziasztok.
valaki nyomja az Enchanted Arms játékot?
ha igen kéne egy kis segítség.
Inferno templomban vagyok ahol a tűz császárral kell megküzdeni Karinért.Nem szabad támadni a sárkányt mert sérül a picsa is és a végén persze meghal.
mi a szart kell csinálni.
köszi!! -
Mert, hogy valamirevaló PC játékosok a numerikusra definiálják a billentyűzetet.
:-) -
Kellene, mikor lehetne megoldani? =) -
Olcsi2 #11295 De van eppen, 5ert, de german a doboz... (csak sajna mostanaban nem tudom hazakuldeni...) Saints Row csere sajna nem jatszik, mert abbol is van most egy nalam :). -
chris0000 #11294 Hy.
Nekem ez a hangredszerem van (nem az optikai kimenetes). VGA kábellel hogy kötöm össze az xbox-al? -
Akkor majd kereslek hétvégén :) -
princeworld #11292 Tegnap gondoltam kiprobálom az X Box Live ot, elkzdtem csinálni a profilom aztán megkérdezte h van e ien Windows Lve ID mondom nincs ugyh wlkezdtem csinálni 1 et, de aztán késöbb rájöttem h mégis van ugyh megprobáltam bejelentkezni, végülis sikerült de utána ki kellett töltenem a kérdőivet h mi a nevem meg e mailsimem meg stb.Aztán a legvégén amikor megkérdezi h elfogadom e azt az irást megnyomtam az Accept et aztán elkezdett tölteni és hirtelen lefagyott. Ezt kb megcsináltam 5 ször és mindig ugyan az történt.Ha valaki tud kérem segitseen. Kösz :( :( :( -
Tényleg, erről el is feledkeztem. =)
És nincs eladó Perfect Darkod? =)) (Vagy csere Saints Row-ra?) -
Olcsi2 #11290 Miert ne tudnad csekkolni?? Az xbox.com-on ugyanugy fent van az egesz profilod, megnezheted az uzeneteid, kuldhetsz es fogadhatsz friend requesteket, stb... (http://www.xbox.com/en-US/) -
PDZ még nincs meg nekem, de lehet, hogy ez még addig változni fog. =) -
Olcsi2 #11288 Februar 9-en lesz PALos, bar mivel ez is Eidos cucc, igy valszinu ez is regiomentes lesz. -
Perfect Dark partiba én is benne lennék :) -
Én meg most full konzolelvonáson vagyok :( talán majd hétvégén végre 360 közelben leszek, és akkor visszajelöllek :) Nyomhatnánk valamit koopban, bár nekem most csak Perfect Dark van asszem, ami alkalmas erre (illetve Halo 1-2 :)) -
2008-ra igérik a magyar live-ot. Addig gondolom nem is fogják itt megoldani. -
Ez teljesen igaz... de attól tartok, hogy ha lesz is magyar Live (előbb-utóbb lesz szerintem), a Marketplace tartalma szegényes lesz a UK-hez képest, tehát lehet, hogy így jobban járunk. -
Thx, akkor én is ezt fogom tenni. =) Friend listán visszajelöltél már? :D Nem tudom csekkolni, mert X360 fronton weekend warrior vagyok. Hétköznap PS2/DS only. =) -
Eddig még nem. És remélem ez így marad. Én is azt a címet adtam meg amelyikkel regisztráltam. Mellesleg ideje volna már, hogy magyar címmel is regisztrálhassunk. November óta hivatalosan is forgalmazzák a boxot de a kelet-europai játékosok live szempontból le vannak sz@rva. -
Hmm. Akkor lehet én is megcsinálom majd este. Csak nehogy ki küldjenek vmi papírt a cégnek amit megadtam :D -
Én angol címmel vagyok regisztrálva, de sikerült a magyar címes hitelkártyámmal venni Live Gold-ot. Csak azt a címet kell számlázásinak megadni, amivel regisztráltál, nem pedig azt, ami a banknál van megadva. -
Köszi. -
Ha sikerült majd tudasd mert én is így tervezem a dolgot. -
Nem gáz, hogy a banknál magyar címed van? Akkor én is vennék M$ pontokat, kellenek Arcade játékok. DOOM, Street Fighter II FTW. :D -
Február 9 -
Sziasztok. Nem tudja vki mikor jelenik meg a Battlestations Midway? -
Rofl... 512 memoriaval minden maxon :DD A 2,5 eves bf2 nem menne neked maxon, nem az uj jatekok :DDD -
enmajd HD filmet akarok letolteni.. kivancsi vagyok hogy milyen a HD film (hd dvd re es bluerayre nincs manim hirtelen:D -
ps3 on meg csak csak futna a crysys de szvsz az xbox360on mar csak kisse butitva..
gears of warrol megannyit hogy az atvezeto filmeken kurvara latszik hogy lassu az fps... -
Tárgytalan, csináltam egy angol profilt, így a hitelkártyám is elfogadva, már töltöm is fizetős pályákat a COD3-ra. -
őánzünk *pénzünk -- -bocs -
CRYSIS DX10
Na ez azért szép, de nekünk pár évet várni kell mire lesz őánzünk egy olyan gépre amin ez a játék igy fut ......
-
Ezen már tul vagyok, tavaly még tudtam használni a kártyát idén már nem. Dombornyomott VISA kártya. -
Jak16 #11266 hát igen szerintem is kizárt hogy olyan videót tudnál csinálni a gépen mint amiylet konzolból cisnálnál. Állóképet lehet hogy menne :D
De játszani olyan beállításokkal ami hasonlít az Xbox-éhoz nem hiszem hogy tudnál. -
Jak16 #11265 nem kell feltöltő kártya. Kb a Live reg után két héttel már használhatod a MasterCardod, ha van, amik kötelezők, hogy jól legyenek megadva:
kártyaszám:D
CVC szám
kártya lejárati dátuma -
Lehet, hogy én tévedek, de kizártnak tartom, hogy ilyen konfiggal a Rainbow Six Vegas, vagy akár a Ghost Recon Advanced Warfighter sem megy el maxon...tapasztalatból mondom, nekem hasonló konfigom van, csak kicsivel gyengébb proci, de erősebb videókari...Szóval, gondold át szerintem, mielptt beírod ezt a sablon szöveget, hogy "az én gépemen minden megy maxon"... -
Pont ez a lényeg. Az europai acc.-hoz jók az itthon kapható kártyák, de az amerikaihoz nem. -
Hi!Csak egy észrevétel!Én álltalába iss6 al szoktam online játszani!Nem fizetek érte!Van egy nickem a boxon ami állandó amivel offline játszom és van a másik amit havonta törlök és igy mindig gold!
4x amikor csináltam a végén silvert engedett csak ingyen választani elszomorodtam erre amikor beléptem az iss-be és nyomtam hogy live belépett és átváltott goldra!!!!Szal műxik továbbra is!Ennyit akartam!By
(a pontokra meg szarok , hisz nem adnak érte cukorkát hónap végén:)