176877

-
Jak16 #11644 Egy ilyen kéne nekem is :D
Más: Emberek micsoda játékok jönnek majd !!! Új FF MMO, Star Wars Force U., Lord of the Ring White Council, Halo 3, Mass Effect, 2 World...és még sorolhatnám: a legjobb dolog amit tettem hogy megvettem a boxom az SWG-s playeremből !!!!!!!
-
Ez a RGB kábel gondolom a SCART csatlakozásu?! Vagy is TV általános csati.:
-
Megnéztem néhány Crackdown videót... Huba... KELL!!! A demoval is sokat toltam, de meg kell venni a full-t is. Nagyon jó kis játék! -
Region Free, valszeg megy... -
Megvettem az RGB kábelt! Rövid tapasztalat: (csak a Dead Rising-ot néztem meg, kb. 5 percig, mert nem volt még több időm)
Élesebbek a feliratok, meg úgy általában minden szebb jónéhány fokkal. Színek is jobbak, szóval meg vagyok elégedve, a többi játékkal ma este próbálom ki. -
VanPersie #11639 szia
hát nem tudom...
én amit vettem egy fél éve semmi gondom nem volt vele és nagyon meg vagyok elégedve vele, és ha nem is lesz vele gondom akkor nekem tökéletesen megteszi egy jó pár évig még
hozzáteszem azért nem szoktam napi 6-7 órát nyúzni -
Crackdownban milyen kibaszott sok Acievement lesz... 

Nekem az uccsó 2 nagyon tetszik :P -
En jatszom vele aktivan, ugyan PCn, de kulonbseg nem nagyon van :) A hajos es tengeralattjaros reszek nekem bejonnek, a repulos eleg szar, foleg egerrel :D De a hadjarat mod szerintem otletes, jol jatszhato anyag. -
Na akkor én bemék hozzá és a pofája alá nyomom, hogy GONDOLOM GYERMEKEM EZZEL NINCS SEMMI GOND!!! 
-
Jak16 #11635 Fuh a vid alaján rohadt jó !
És a demoban: Eidos Hungary !!!!!!!
valaki nyomja singleben, mert engem a multi nem fogott meg, se grfikailag se játékilag... -
klastrom #11634 Ezt má kiírta vki?:
Crackdown.USA.XBOX360-RANT
És megy ? -
95% persze. Gondolom Bill Gates felhívta személyesen a bolt tulajdonosát és bevallotta neki hogy szar a 360, ne rendeljen belőle többet. :) -
üdv!
nyomja már valaki a Battlestation Midway-t???
érdekelne egy-két személyes tapasztalat róla...
egész jópofa gémnek tünik:link -
Google a barátod.
-
Hello!
Olyan oldalt tudnátok mondani ahonnan az új játékokhoz le lehet tölteni a DVD Labelt? A dvdcovers.cc-n nincsenek fent a legújabbak. Kösz a segítséget! -
xboxer #11629 Hello all!
Nemrég voltam egy konzolboltban,ahol az eladó a következőt adta elő:
Az xbox 360 az egy szar,95%-a hibás ,ők többet nem is foglalkoznak a forgalmazásával-állítólag a microsoft is elismerte-mármint,hogy szar a gép.
Ha majd nyár végén kijön az xbox 360 II,majd csak akkor árulják újra........
No comment........ -
én a tomb raidert sehol nemt találom :) -
ssmergenek sajat adatbazisa volt=letoltotte a megfelelo patchet... btw a melle csomagolt patchre aszontak hogy incorrect... de mondom mindegy.. mindenbol van patchelt verzio ha jol emlexem -
Miért adod el ? Meguntad ? -
patrik16 #11625 hy
Deadrisinget cserélnék ha kell 3000ft-ot fizetek rá
TDU,GOW elönybe de más is jöhet
[email protected] -
igen igazad van nem neked akartam,csak a te reakcióddal értek egyet,ezért nézhettem be,akkor tudod kinek ment,elnézésed kérem -
Ezt miért is nekem címezted? :)) -
Jaja ssmergerrel. Mostanában nem próbáltam, de az biztos hogy ha egyezik a szám akkor jónak kell lennie, a saját adatbázisának ehhez nincs köze. -
Hi!
Eladó egy három hónapos Xbox360 Premium pack, megerősített ventivel, Vga kábellel, Duracell tölthető elemekkel +(tudjátok mivel
) .
Irányár: 90ezer HUF
Érd.: [email protected] -
ahamm es hogyan?? azzal az SS mergevel?? online adatbazis meg hasonlok? mar egy joideje nem elerheto az adatbazis sajna:( a mellekelt dolgokra meg pirosan reagalt.. amit allitolag azert volt mert nem is tudta lenezni az adatbazisrol hogy valoban jo-e az SS file.. bar ez baromsag mert a ket szamnak egyeznie kene alapbol .. online dolog nelkul de megsem. mer nem zold volt hanem piros.. 3-4 jatekkal probaltam.. nem is erdekel mar.. leszedtem azokat patchelve.
Fn3-at felesleges volt leszedni... a gta klon jatekot csak haverom jatszotta , nem emlexem a cimere de borzalom!!! -
Menj fel a www.gamerankings.com vagy a www.tothegame.com oldalára, keresd ki az XBOX360-at, aztán válogathatsz. -
hát azért pc van egy-két nagyon nagy cím, most nem sorolnám,de ne legyél szemellenzős semmiképpen -
Fura elveket vallassz :) Szerintem az hogy egy játék jó-e teljesen platformfüggetlen dolog. Oblivion fő szálát meg meg lehet csinálni 7-8 óra alatt :) -
TDU, DOA4, GRAW -
Oblivion túl hosszú, ráadásul az illesmi szerepjátékokat nem is szeretem annyira :( F.E.A.R. egy rohadt PC-s játék, ezzel elvből nem játszom, SC erre még nem vok felkészülve =) Prey, lásd F.E.A.R., de a CoD 3 az lehet h jó, majd ki is próbálom, ha nem 50 mega szabad hely lesz a gépemen =) -
Oblivion, F.E.A.R, Splinter Cell, Prey, CoD3, stb. -
Hy all! Todtok nekem mondani vmi jó játáékot, ami nem a GoW, R6, LP? -
Nekem sikerült régen több gaméval is, nem egy nagy ördöngősség :) -
chris0000 #11611 És ki szerelte be neked? Ha szétszeded a gépet akkor a garancia elveszik nem? Vagy gondolom akkor olyan csinálta meg, hogy ne látszódjon hogy szét lett szedve. -
DPL2 pont eleg lesz. nem irtam DD-t -
nah itt nincs demo -
A Dolby Digital 5.1-hez digitális (optikai) kábel kell (külön kell venni). Az RCA-kkal csak Dolby Surround lesz. -
Bizony, rapper fekák vannak benne, alapból nem egy nagy szám, viszont négy játékossal nagyon mókás volt a Vendetta. :P -
def jam akkor mar toltheto? mer en tegnap meg nem lattam ( amcsi?) de mindjart meglesem.. viszont en eddig azt hittem hogy ez valam i GTA klon lesz:D:D:D: csak most jottem ra hogy ez egy verekedos jatek:D
de mennyire zsirul nez mar ki?? mondjuk a sok sok videorol nekem ennyio jott le:
bena verekedesek
kiraly grafika
tok zsir ahogy minden mozog a hatterben a zenere
uberszarfos zenek amiket ruhellek
NIGGERJATEK -
nem patchelt: nem megy xboxon
prepatched avagy siman patched : megy az xboxon
ha nincs patchelve akkor te meg tudod patchelni.. igaz ne is kerdezd hogyan, en porbaltam.. nekem nem sikerult. es ha jol emlexem masoknak se sikerult egyik jatek se:( szal csak patchelt jatekot tolts.
a newsbines xbox360 jateklistan le van irva hogy melyik csapat patchelte a jatekjat es melyik nem