176880
banner
  • KILLER2
    Gondolom azért akar azt venni.
    Az Asia változat megy az európai gépeken?
  • KILLER2
    Ebben viszont éb sem értek egyet. Van abban valami, amit mondasz, ami nagyon hasonló a warezhez, de az egyik legális, a másik pedig nem. JÓ mondta Olcsi, ha veszel egy játékot, az a tiéd és nyugodtan eladhatod. Az a különbség, hogy wareznél lopsz, itt meg nemm mivel az a valaki megvette, tehát teljesen legális a játék, te pedig tőle megveszed. Enniy reővel akkor a használd 360 is illegális lenne.
    #12055: Fú, hát megpróbálom. Nekem Logitech hangfalam van és hozzá adták, így összesen anniyt tudok róla, hogy hogy néz ki és hogy a TVs hangkábelt alakítja át PCsre. de megnézem, ha más nem majd lefotózom. De ha bemész egy informatikai boltba bizorsan tudnak segíteni.
  • evid
    De van, mégpedig ez a része:

„Tehát nem veszel újabb játékot,nem lesz több pénze se a hivatlos boltoknak,se a készitönek,se kiadónak,se senkinek aki az elcserélt játékon dolgozott.Nem lesz általad jobb az eladási statisztika,a MS nem látja azt hogy itt hú de mennyi játékot eladtak ha mindenki egymást közt csereberéli...”
  • Yorg
    Ha élénk a használtpiac, az a kiadóknak se feltétlenül rossz, hiszen akkor az emberek szívesebben vesznek teljes árú játékot, mert tudják, hogy ha nem tetszik, vagy nem akarják megtartani, könnyen el tudják adni.
  • Olcsi2
    nincs.

Amit irt az ugy hulyeseg, ahogy van. Ugyanugy, ahogyan a konyvedet beviheted az antikvariumba vagy eladhatod az autod a hasznaltpiacon, ugy eljatszhatod ezt a megunt jatekoddal is. Ha egy jatekot egyszer megveszel, az a tied. Pont.
  • Olcsi2
    Teljesen megbizhtao, en havonta rendelek, van amikor tobbszor is... :) de sajna Crakdown-bol most csak az US verzio van nekik, az azsia elfogyott.. :(
  • evid
    van benne igazság...
  • turho
    Hátha befér ide:
    Eladó lenne egy hibás alaplapú Hitachi 78-as meghajtó. Sajna amikor csinálták, a fekete szutyok leszedése közben hőhalált halt, pár órát működgetett úgyahogy. Ergo majdhogynem új futómű, motor és fej. Akit érdekel, árajánlatal PÜ. A fej jó Hita és Sammy meghajtókba egyaránt. Postázok, ha állod. Természetesen megkíséreltem megjavítani, de nem panelhiba, hanem alaplap-vezérlős :(
  • Jak16
    Tudom hogy kitölrlitek de hátha valaki válaszol prviben: a Project Gotham Racing 3 PAL XBOX360[Xtreme]-RtB Region Free? Pls válaszoljatok, fontos !
  • klastrom
    Ja tőled akartam kérdezni...
  • klastrom
    "Egyetlen dolog, hogy nem érdemes 1-2 játéknál többet rendelni egyszerre, mert a nagyobb csomagokat hajlamosak a vámosok megvizsgálni, és akkor később jön meg, és esetleg vámot/áfát kell fizetni."
    Ezt honna vetted volt akinek kellett fizetni vámot ? Ha átvizsgálják a vámosok a csomagot akkor mennyivel később jöhet meg?
  • Ordel
    Igen, ezt én is sejtettem... :)
    Tudnád esetleg egy kicsit részletezni? Név, kép, stb.

Köszi!
  • cenobite
    :D
  • torrente
    Vegyük úgy ezt a hozzászólásodat, hogy hajnalban írtad és fáradt voltál.
  • Gabe18
    Jogilag amugy nemigen értek hozzá,de arra azért kiváncsi lennék hogy az itt egyesek által annyia mondott "cserélgetés",az mennyire legális?
    Mert vettél egy játékot,ok.De aztán te az egy játék áráért azután ingyen (ha egy az egybe cseréled egy másik valakivel) vagy minimális ráfizetésel (mondják egyesek) játszol le három,négy vagy ki tudja hány játékot.
    Tehát nem veszel újabb játékot,nem lesz több pénze se a hivatlos boltoknak,se a készitönek,se kiadónak,se senkinek aki az elcserélt játékon dolgozott.Nem lesz általad jobb az eladási statisztika,a MS nem látja azt hogy itt hú de mennyi játékot eladtak ha mindenki egymást közt csereberéli...

Nem vitatom,nyilván legálisabb megoldás mint a warez.
  • KILLER2
    Kell egy átalakító.
  • Csacsi
    Nah ameddig ilyen a "mentalitás" magyarországon. Addig senki se csodálkozzon, hogy ott tartunk ahol tartunk.
  • Ordel
    Sziasztok!

A tegnapi nap folyamán megérkezett a boxom és eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve, viszont lenne egy kérdésem:
    Valakinek sikerült összehoznia az 5.1-es hangot? Ugye alapból kábelt nem adnak hozzá, de nem is látok olyan csatlakozót, amivel egyáltalán össze lehetne hozni. Egyébként egy Genius 5.1-es hangfalrendszerem van, ami tökéletesen működik PC-vel és asztali dvd lejátszóval is. Próbáltam neten rákeresni, de eddig csak valami digitális optikai kábelt találtam, amit viszont aligha támogat a rendszerem.

Üdv, Ordel!
  • KILLER2
    Nem, nem értem. Nem tudom menniyre emlékszel az utóbbi vitára, de nem volt semmi értelme és nem jutotunk vele semmire. Mi értelme lenne megismételni? Amúgy jó, rendben van. Te így látod ezt az egészet, én nem. A warez is lopás, de közel sem olyan szerintem, mintha bemegyek egy boltba, azt zsebrevágom a fél raktárt. Érted már? De én nem beszélek erről nyílten, senkinek semmi köze hozzá, hogy nekem honnan vannak a cuccaim. Kár volt felhoznom. Az a baj ezzel a hellyel, hogy vagy wareztopik vagy anniyra warezellenes, hogy ha felmerül csak maga a szó is több oldalas vita lesz belőle.
  • Gabe18
    Végülis nem lopja el,csak nem veszi meg...
  • Csacsi
    Asszed hogy mondasz egy ordító hülyeséget, majd azt írod, hogy ezzel a téma lezárva, akkor már nem lehet kommentelni a hozzászólásodat, és reagálni rá? A másik meg rendben, akkor nézzünk egy 20.000-es kategóriát. Vagy akár olcsóbbat. Telitankolom az autómat, és elhajtok. Nem kell fizetnem, úgyis másra is kéne a pénz. Vagy mondjuk akarok egy kis ékszert a barátnőmnek, de mivel másra is kell a pénz....inkább lopok egyet. Érted már mit akarok kifejteni?
  • KILLER2
    Ezek szerint nem olvastad végig, mert van egy bizonyos mondat a hozzászólás végén, aminek van tartalma és ha lennél olyan kedves és elolvasnád, sőt talán még értelmeznéd is a tartalmát, akkor megkímélnéd az ide járókat egy hosszas vitától. Köszönöm. Amúgy kegyetlen szar pédát mondtál. Autó más értékű, más jelegű meg még rengeteg másban is különbözik. Szerintem hagyjuk ezt, mert megint az lenne mint múltkor. Kár volt felhoznom, mert úgy látszik ne lehet abbahagyni.
  • Csacsi
    Ez jó. Gondolkozom egy autó vételén. De mivel annyi minden másra kéne a pénz....inkább lopok egyett. Remélem érzékeled a súlyosságát annak, amit mondtál.
  • guardian hero
    Nekem ez az első rendelésem onnan, de mástól jókat hallottam róluk. Egyetlen dolog, hogy nem érdemes 1-2 játéknál többet rendelni egyszerre, mert a nagyobb csomagokat hajlamosak a vámosok megvizsgálni, és akkor később jön meg, és esetleg vámot/áfát kell fizetni.
  • Zsoltika 007
    Rendeltél már onnan? Megbízható?
  • guardian hero
    Crackdown-t 9500Ft-ért rendeltem elő a play-asia.com -ról.
  • guardian hero
    Ha odáig nem jutott el, hogy a topic fejlécében bazi nagy piros betűkkel odavésett szöveget elolvassa, akkor miből gondolod, hogy egyéb téren jobb a felfogása? Szerintem nem is gondolt még rá életében, hogy a játékok nem az interneten teremnek.
  • KILLER2
    Ezeket tényleg hagyni kéne, mert erről mindenki máshogy vélekedik. Amúgy akkor már az eredeti megvételéhez hozzászólnék. Én most tervezem egy eredeti játék beszerzését, pl: Gears of War, Crackdown. Mindkettő 16-18 ezer Ft, ami elég sok. Lenne rá lóvém, de ha balagondolo, hogy tizedéért meg tudom szerezni és a pénz ugye mindig jól jön, van 1000 más dolog, amire kéne. Ezzel szeretném lezárni az újabb warez vitát, mielőtt még elkezdődne.
  • Gabe18
    Hát ugye lehet hogy én hülye vagyok,de amikor a lentebbi kérdésre,és hasonlókra az a válasz jön hogy vegyél eredetit,akkor mindig elgondolkodok hogy ennek mi az értelme.
    Mert azt valószinűnek tartom hogy a kérdés feltevő addig már eljutott magától is hogy az eredeti az megy.És nem azért kérdezi meg amit megkérdez hogy ezt a választ kapja.
  • guardian hero
  • klastrom
    Eredetit nem veszek tiltja a vallásom...
  • guardian hero
    Pontosan nem, de kb 10.5 millió.
  • torrente
    Az eredeti olcsóbb, mint a másolásra való lemez! Én már a 6. játékomnál tartok, úgy hogy mindig cserélek és egy fityinget sem kell ráfizetnem. Nagyon jókat lehet cserélni a neten és még a gari sem vész el.
  • cenobite
    No comment...
  • FoToS
    Azt lehet tudni mennyi Xbox360 adtak el eddig?
  • Gabe18
    Ok.Csak akkor beszéld meg az E.R.E.D.E.T.I gyár embereivel,hogy annyiért árulják ezt a márkát is mint a Verbatim-ot...
  • cenobite
    Van egy tuti márka az "e.r.e.d.e.t.i." Ezt az összes gép simán viszi. Csak ezt vedd!
  • Sland
    Maxell?
  • FoToS
    Mediarange